0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Инсеминации през септември и октомври!
« Отговор #80 -: Октомври 09, 2008, 10:56:39 am »

twin , при инсето с прегнил ли ще таймират овулацията ти?

fatalwoman, нямам никаква представа. Това ми е първа инсеминация и съм много "невежа" още в тази процедура. Правя това, което ми каже докторката. Засега отиваме в петък в София за инсе. Не ми е казала да купувам някакви лекарства предварително, не ми е изписала нищо за стимулиране на овулацията. Което ме навежда на мисълта, че инсеминацията ми е на естествен цикъл (ако въобще означава това, което си мисля). Засега само това мога да кажа, което си е чисто нищо.
Ще съм ви благодарна, ако ми разясните при вас как минава тази процедура.
*
« Отговор #81 -: Октомври 09, 2008, 15:41:50 pm »
twin успех мила  yahoo_17
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
*

mira_mimi

• 1375
  • И третото столче се запълни! Ще довавяме и 4-то!
« Отговор #82 -: Октомври 09, 2008, 21:36:44 pm »
Туин, дано още от първия път успееш и да не ти се налага да ставаш експерт! :D
Само че ще си позволя да ти дам 1 съвет. Не се доверявай напълно на док. Питай какво правите и какво ще правите и защо. За твое добро е.
« Отговор #83 -: Октомври 11, 2008, 19:44:12 pm »
 Май не са много момичетата за инсе през октомври...
 Проблем ли ще е за стимулацията , ако пия витамини по време на нея? Например Антиоксиданта на Валмарк , вит. Ц , вит. Е? :ask:
 Настинала съм леко и не искам да се разболея точно сега.
*
« Отговор #84 -: Октомври 12, 2008, 08:34:25 am »

Проблем ли ще е за стимулацията , ако пия витамини по време на нея? Например Антиоксиданта на Валмарк , вит. Ц , вит. Е? :ask:

По време на стимулацията ми пиех вит.С 500 и Неоксид(вит Е,А,Селен и пшеничен зародиш).Стмулацията си протече успешно. :D
Успех момичета!
*
« Отговор #85 -: Октомври 12, 2008, 10:45:22 am »
Здравейте момичета! Да взема да се включа и аз. В момента съм на меногон и през идващата седмица ще направим 4-тото инсе в сф при д-р Персенска/вторник сутринта ме искат на пост/. Какво ще стане е Божа работа..мога само да стискам палци и да си спомням за прочетеното което ме кара да не губя надежда.
Успех на всички!!!
« Отговор #86 -: Октомври 12, 2008, 10:51:33 am »
 helan , успех!
elliq , доктора ли ти изписа витамините или ти сама реши да ги вземаш?За стимулацията за ИКСИ ли говориш?
*
« Отговор #87 -: Октомври 12, 2008, 10:59:05 am »
Аз си ги взимам от края на лятото всяка година,особено вит.С,без някой да ми ги е изписал  :oops:.
И да,стимулацията беше за ИКСИ,но не мисля,че има значение.
Ако се притесняваш,попитай доктора си.
*
« Отговор #88 -: Октомври 13, 2008, 00:48:17 am »
Здравейте и от мен.Този месец и ние ще правим инсе.Днес ми е 3 ден. Във вторник съм на преглед и ще видим дали ще има стимулация и каква.Посления път беше със стимулация, а предния не. При това инсе , което беше със стимулация лигавицата ми беше много тънка, и от прочетеното дотук в темата мисля, че е от стимулацията, макар че беше не клостил, а менопур или меногон, не мога да кажа в момента кое беше.
Така че борбата продължава. Мога само да пожелая успех на всички нас да има този месец.
*
« Отговор #89 -: Октомври 13, 2008, 11:32:23 am »
Туин, дано още от първия път успееш и да не ти се налага да ставаш експерт! :D
Само че ще си позволя да ти дам 1 съвет. Не се доверявай напълно на док. Питай какво правите и какво ще правите и защо. За твое добро е.
mira_mimi, благодаря за съвета. Честно казано, трудно ми е да се доверя наистина. И то не защото се съмнявам в професионализма на док, а защото съм просто един от всичките "случаи", който трябва да мине по стандартния път.
Лошото е, че дори и да питам, получавам стандартните отговори.
Както и да е!

Благодаря и на теб, titkata  :wink:
*

ivetod

• 591
  • Благодаря!
« Отговор #90 -: Октомври 13, 2008, 16:37:52 pm »
Момичета и моето инсе се очертава да е този месец, а дано... Он вчера съм на клостил 2х1 и в петък на преглед. А по повод витамините аз си пия до овулацията Герикапс /Вит. А и Вит.Е/ по едно, само този месец ги вземама 2х1. Четох че са добри и за лигавицата, но след овулацията не се пият..
*
« Отговор #91 -: Октомври 14, 2008, 20:58:18 pm »
Аз днес бях на преглед и от днес съм на Меногон. В събота съм пак на преглед. Док не дава много надежди за тази инсеминация защото имам две неуспешни и затова каза следващият път да направим инвитро, но дано да няма следващ път.Дано този път стане.
 Точно преди една година правих две инсеминации, едната беше на ЕЦ и пих преднизолон за НК клетките, а другата беше с лека стимулация, но с вливания на интралипид и ми беше много тънка лигавицата.А преди месец ми направиха оперативна хистероскопия, за да ми премахнат малка преградка в матката.
Успех на всички ни, момичета.
« Последна редакция: Октомври 14, 2008, 21:15:15 pm от madlen »
« Отговор #92 -: Октомври 14, 2008, 22:11:23 pm »
 madlen , каква беше причината за тънката лигавица тогава и каква беше стимулацията ти?
*
« Отговор #93 -: Октомври 14, 2008, 22:25:15 pm »
Току-що проверих, стимулацията тогава е била с Фостимон. А за причината не знам, док не каза.Дано сега няма проблеми с нея.
« Отговор #94 -: Октомври 17, 2008, 21:19:25 pm »
Здравейте и ние с женами от днес започваме нови процедури за нашата 5-та инсеминация,дано този път да е успешна и най-накрая да си имаме бебок. :bori_003: :bori_006: :bori_007:  :bori_004:

Силно вярвам, че и нашите мечти ще станат реалност.
*

ivetod

• 591
  • Благодаря!
« Отговор #95 -: Октомври 17, 2008, 21:39:22 pm »
Здравейте момичета и момчета :D Да се отчета - днес 10 ден след Клостил 2х1 от 5 до 9-ти ден. Доки видя в ляво и в дясно по четири фуликула 11 мм - каза че са малки , но след приема на лекарството ще пораснели още, лигавицата е 6.5 много тънка, надявам се да не ме излижи този път. Следващ преглед втортик 14 ден, да да решим кога ще е инсеминацията.
*
« Отговор #96 -: Октомври 18, 2008, 19:58:07 pm »
Здравейте, днес ми беше 5-и ден от моята стимулация. Имам по 4 фоликула и отляво и отдясно, като най-големите са 12, м.л. ми е 9. В понеделник съм на преглед и може тогава да ми бият и Оветрила.

*
« Отговор #97 -: Октомври 19, 2008, 14:56:24 pm »
Здравейте и ние с женами от днес започваме нови процедури за нашата 5-та инсеминация,дано този път да е успешна и най-накрая да си имаме бебок. :bori_003: :bori_006: :bori_007:  :bori_004:

успех дано тази да е последна и да завърши с една лека и прекрасна бременност
« Отговор #98 -: Октомври 22, 2008, 07:08:27 am »
Здравейте ние вчера с женами бяхме при нашата докторка Андреева в клиника ШЩерев за нашата 5 инсеминация и тя каза че всичко е перфектно за сега има един доминантен фоликул който е 17мм и други 3 по 15мм,лигавицата е 11мм и днес сме на формони и ако всичко е наред и при тях в петък ще ни предстои инсеминация,дано този път да е успешна,успех на всичко във форума.
« Последна редакция: Октомври 22, 2008, 07:10:08 am от dakatabg »

Силно вярвам, че и нашите мечти ще станат реалност.
*
« Отговор #99 -: Октомври 22, 2008, 11:09:20 am »
Успех, друже!
Дано всичко мине успешно!
:goodluck: