0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Инвитро / ИКСИ октомври и ноември 2008
« Отговор #940 -: Октомври 29, 2008, 18:15:17 pm »
Там е работата, че още не съм сложила прегнила.Трябва тази вечер в 12 часа да го сложа???Какво да правя не знам.Не ми се ще да претеснявам доки.
« Отговор #941 -: Октомври 29, 2008, 18:21:38 pm »
Днес беше моят трансфер на 3 замразени. Ще видим след 10 дена дали някое се е закрепило.  :wink:

Деска, мнооого силно ти стискам палци, да ЗнаеШ :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Ще те Шпионирам и искам след 2 седмици да видя тука добри новини!!!

:balk_21:
*
« Отговор #942 -: Октомври 29, 2008, 18:24:53 pm »
Днес беше моят трансфер на 3 замразени. Ще видим след 10 дена дали някое се е закрепило.  :wink:
Деска, мнооого силно ти стискам палци, да ЗнаеШ :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Ще те Шпионирам и искам след 2 седмици да видя тука добри новини!!!
 :balk_21:
Деси, имаш и моите силно стиснати палци за тройна добра новина!!!  :wink: :lol:

« Отговор #943 -: Октомври 29, 2008, 18:31:41 pm »
Там е работата, че още не съм сложила прегнила.Трябва тази вечер в 12 часа да го сложа???Какво да правя не знам.Не ми се ще да претеснявам доки.

На мен ми се струва, че е добре да се обадиш на док и да попиташ. Странно ми се струва, че фоликулът е само 14 мм, а те обикновено се пукат на 20-21 с прегнил. ЛХ-то е високо, естрадиола  почти достатъчно за една яйцеклетка. Предполагам става въпрос за инвитро на естествен цикъл? Аз бих се обадила да съгласувам. Успех ти желая!

*
« Отговор #944 -: Октомври 29, 2008, 18:32:58 pm »
Много ви благодаря, Душе, gallardo! Дано поне някое се захване!  :wink:

Колеан, ако ще си по-спокойна, звънни на доктора! Но си мисля, че от всичките хормони може и тестът да бърка.  :hug2:

Красита, на естествен е момичето, доколкото имам спомен.

« Отговор #945 -: Октомври 29, 2008, 19:17:54 pm »
kolean ,
когато правих икси на естествен цикъл фоликулчето ми беше около 20 мм и естрадиола беше над 200 .Според мен е още рано да си мислиш за прегнила .Док ще каже кога
« Отговор #946 -: Октомври 29, 2008, 19:37:04 pm »
Деси мила ще ти стискам от сърце палци да се похвалиш накрая трябва да напълним темичката само с  :bfp: :crossfingers: :bighug:
*
« Отговор #947 -: Октомври 29, 2008, 19:49:24 pm »
Мерси, момичета! Ама и вие дайте своя принос  :bfp:

*
« Отговор #948 -: Октомври 29, 2008, 19:50:18 pm »
Защо трябва да сложиш тази вечер прегнила? Докторът ли ти го назначи? Аз мисля, че естрадиолът на 1 зряла яйцеклетка трябва да е около 200. Но тъй като фоликулът ти е още 14 мм, то има време и той да порасне и да се вдигне Е2. А скоро научих, че и самото поставяне на прегнила, освен, че таймира точно овулацията, помага и на единствената яйцеклекта да узрее напълно. Желая ти успех!

« Отговор #949 -: Октомври 29, 2008, 20:14:08 pm »
kolean, вижда ми се високо ЛХ-то ти. Съмнява ме, че може и да се спука фоликула. Май е късно за прегнил.
*

Aubergine

« Отговор #950 -: Октомври 29, 2008, 20:20:38 pm »
Здравейте,
само да се отчета, че мърдам :)
Излезли са ми някакви сякаш предциклени пъпки, но се опитвам да не им обръщам внимание.

blue_sky, имаш и моите стиснати палци за  :bfp:

lora110, да се стягаш и без черни мисли, че в теб ни е надеждата да влачиш крачка :bighug:

kolean, подозирам, че още повече ще се паникьосаш сега и най-отговорно те съветвам да се обадиш на доктора си.

Хубава вечер и спокойна нощ от мен,
имам нова книжка и смятам да я уважа 8)

*
« Отговор #951 -: Октомври 29, 2008, 20:51:17 pm »
Да, доки току що потвърди.Изпуснали сме фоликула, това вече е втори месец поред.Миналия ову-ти ми беше на 9-ти ден.Този се очертава днес или утре 12 или 13 ден.Май нямам късмет , а това са ми последничките яйцеклетки и аз ги ръся на вятъра :x
Чудя се дали вече е късно да опитаме естественно оплождане с мъжо или вече се е спукал този фоликул.Ама вчера в 7 вечерта беше 14 мм.Малко дълго стана, но се разтроих.На всичкото отгоре този месец за пръв път отгледах лигавица 9 мм.Досега не съм и сънувала за такава.
*
« Отговор #952 -: Октомври 29, 2008, 20:56:16 pm »
Благодаря ви момичета, наистина става въпрос за ЕЦ.Но когато започва овулаторната фаза Е2 и Лх започват да падат и вече е късно за таймиране с прегнил.Вече май съм половин гинеколог.А иначе снощи доки видя 14 мм фоликул и каза сутринта изследвания, вечерта прегнил ако са наред.Сега ме интересува дали се е спукал този фоликул или да правиме в къщи упражнения и да се пробваме спонтанно, защото на мен проблема ми е в тънката лигавица.Дали е възможно за половин ден да е пораснал достатъчно, че да се спука??
« Отговор #953 -: Октомври 29, 2008, 21:07:53 pm »
kolean,
не се разтройвай.Вие си правете любов,то не вреди  :)
Доки видя ли течност в таза в следствие от спукания фоликул?
Сигурно ли е ,че след като Е2 е толкова нисък фоликула е узрял или е започнало обратно развитие?
Чела съм ,че нормално фоликула нараства с по 2мм макс на ден до овулацията
« Последна редакция: Октомври 29, 2008, 21:10:02 pm от malinkap »
*
« Отговор #954 -: Октомври 29, 2008, 21:11:59 pm »
Ама каква течност.Снощи фоликула си беше там здрав и само 14 мм.А днес не ме е преглеждал, само каза, че сме изпуснали...
*
« Отговор #955 -: Октомври 29, 2008, 21:15:27 pm »
Ама каква течност.Снощи фоликула си беше там здрав и само 14 мм.А днес не ме е преглеждал, само каза, че сме изпуснали...
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #956 -: Октомври 29, 2008, 21:39:07 pm »
ЛХ е висок, мисля че е късно е за пункция. Съжалявам kolean!  :hug2:

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #957 -: Октомври 29, 2008, 23:13:16 pm »
kolean док може да диагностицира ,че фоликула се е спукал като открие течност в коремната кухина.Това се вижда през ехограф.
А колкото до теста за овулация той отчита две чертички един или два дни преди същинската овулация.Така,че ако нямаш проблеми с тръбите използвайте цикъла и лигавицата за естествено зачатие.
Успех

« Отговор #958 -: Октомври 29, 2008, 23:49:36 pm »
Именно, тя просто казва, че фоликулът вчера е бил там, 14 мм, следователно е нямало течност, а днес не е била на преглед :) Много добре разбира момичето, просто нещата са малко противоречиви с хормоните, размера на фоликула... Док според хормоните е казал, че сигурно са изпуснали момента, а не според преглед.

Мила, вие си се трудете сами, пък дано така да стане. Не се ядосвай, нищо не можеш да направиш.

*
« Отговор #959 -: Октомври 29, 2008, 23:50:53 pm »
Така,че ако нямаш проблеми с тръбите използвайте цикъла и лигавицата за естествено зачатие.
Успех

А ако има мъжки фактор, кого да използва за материал - комшията ли  8O

п.п. Това трябваше да е шега- дано така го изтълкувате- понеже ние сме с такъв проблем, вси4ко пре4упвам през моята призма- аз понеже нямам проблем с нищо друго, освен с липсата на сперматозоиди.
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!