0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

За момичетата от Варна
« -: Септември 03, 2008, 19:43:42 pm »
Здравейте!
Реших, че тук е мястото да пусна темата. Ако не е така, моля модераторите да я преместят.
Попаднах не следната информация:
http://www.bgzele.com/view.php?id=17047
Нищо не знам по въпроса, но не пречи да питате :)
Успех!
*
Re: За момичетата от Варна
« Отговор #1 -: Септември 03, 2008, 19:53:38 pm »
Стара работа, още преди месеци звънях да питам за какво става въпрос, на среща ми пелтечеше някаква жена, която не ми вдъхна доверие изобщо! Аз не вярвам на това! Още повече че става въпрос само за една клиника, чиято успеваемост е ниска!!! Според мен всичко се основава на реклама, незнам дали ще се стигне до процедура и кой ги дава парите, но всички знаем, че рекламата струва нещо независимо как се прави  :lol: Мое мнение е, че това са евтинки трикове за да се качи рейтинга и интереса към въпросната клиника!!!
« Последна редакция: Септември 03, 2008, 19:58:22 pm от dendy »
« Отговор #2 -: Септември 03, 2008, 19:58:40 pm »
Стара работа, още преди месеци звънях да питам за какво става въпрос, на среща ми пелтечеше някаква жена, която не ми вдъхна доверие изобщо! Аз не вярвам на това! Още повече че става въпрос само за една клиника, чиято успеваемост е ниска!!!
Съжалявам.
Наистина нищо не знам по въпроса. Току-що попаднах на това и веднага го копнах с идеята да е полезно за някого.
Но явно няма да е полезно...

*
*
« Отговор #4 -: Септември 03, 2008, 20:06:14 pm »
mpia този линк който си дала е за инициативата на Община Варна и няма нищо с въпросната рекламата!
« Отговор #5 -: Септември 03, 2008, 22:55:17 pm »
Ами аз от прочетеното също си помислих,че става въпрос за Община Варна и даже зададох въпрос на мейла им.Е отговор не получих де,ама това е друг въпрос.Денди,а на теб казаха ли ти за, коя клиника става въпрос?
« Отговор #6 -: Септември 04, 2008, 09:11:43 am »
mpia този линк който си дала е за инициативата на Община Варна и няма нищо с въпросната рекламата!
Напротив има много общо с въпросната реклама http://www.zachatie.org/index.php?option=com_smf&Itemid=40&topic=28429.msg428394#msg428394
*
« Отговор #7 -: Септември 04, 2008, 09:48:29 am »
Момичета когато аз се обаждах ми казаха че ставало въпрос единствено за клиниката на Монастирска, с най- модерната техника и единствена и дъра бъра.....До колкото помня аз попитах каква е успеваемостта, измънкаха ми нещо че те сега запо4вали....  8O незнам как да го коментирам............
*
« Отговор #8 -: Септември 04, 2008, 09:50:17 am »
Напротив има много общо с въпросната реклама http://www.zachatie.org/index.php?option=com_smf&Itemid=40&topic=28429.msg428394#msg428394

Angelinampia е дала съвсем разли4ен линк от твоя....
« Отговор #9 -: Септември 04, 2008, 11:06:28 am »
Благодаря ви,момичета!Сега ми стана ясно,аз този линк,който е пуснала mpia не бях го виждала до сега.