Добро утро,аз пак не мога да спя и ей ме на при вас,днес почивам и няма какво да правя цял ден ще си тъпея,моичкия ще си дойде чак към 16 ч.,тъй че във вас ми е надеждата да се навъртате по-честичко тук да си правим компания.Аз вече съм по-спокойна от вчерашния провал на инсето,за четвъртък моя има час за док.да видим на какво се дължи лошата сперма и да чертаем нов план за бебе,отказване няма с нови сили напред,надявам се да е било от стрес и напрежение,че той по време на работа мина през клиниката да даде спермата,може пък това да е повлияло,моята докторка точно това ме попита,дали е подложен на стрес,дали е вдигал температура,а това да бързаш по време на работа не е малко напрежение,но ще видим в четвъртък каквото каже неговия доктор.Пък той моя е един такъв не помоли някой колега да го смени,беше му неудобно,сакън да не развали рахатлъка на някого,много ме е яд,мен колежките постоянно ме сменят,а то даже не посмя да пита,решжи че ще се оправи ,и ей на .......Оле как само се отплеснах в моите неща,че ви надух главите на всички,съжалявам но няма на кого другиго да се оплача ,тук намирам утеха и разбиране,чуствам ви толкова близки,с моичкия си споделяме,но той в момента е сринат,обвинява себе,абе много му е кофти,успокоявам го че тези дне ще се отдадем на секс,аз така или инъче съм стимулирана,пък другия мес.може да е нашия.Пак май се увлякох,спирам че на всичкото отгоре си пия егоистично кафенцето ,а на вас не съм направила.Ей го на ще поправя веднага грешката