0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

iva_72

Koga?
« -: Февруари 14, 2006, 11:47:54 am »
Здравейте!
Днес за пръв път ви открих и се радвам, че ще има с кого да споделям.
На 33години съм и за пръв път сега се реших да имам дете,въпреки че съпругът ми отдавна го искаше. Пробвахме 1 месец,но не се получи.з
Знам, че съм нетърпелива,но колко трябва да чакам?????
*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
Koga?
« Отговор #1 -: Февруари 14, 2006, 11:50:17 am »
от един месец до десет години
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
Koga?
« Отговор #2 -: Февруари 14, 2006, 11:58:53 am »
На тази възраст-6 месеца. После, ако няма резултат-потърси лекарска помощ. Пожелавам ти да не стигаш до лекар, все пак.
Ами
« Отговор #3 -: Февруари 14, 2006, 11:59:11 am »
Максимум една година за двойка без никакви проблеми, ако приемем че малшанса е срещу вас и затова не е станало от първия път.
Има доста такива теми в Дира - клуб Бъдещи и настоящи майки.
Тук ще чуеш страшни отговори - година, две, три, пет, единадесет ...
Koga?
« Отговор #4 -: Февруари 14, 2006, 12:04:20 pm »
Ива  един месец е малко....забременяването от един път става само по филмите.не си мисли глупости само защото не е станало след опити един месец.Ако не стане до 6 месеца тогава ще е добре да си направите изследвания и да видите има ли причина да не става :P
УСПЕХ
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Koga?
« Отговор #5 -: Февруари 14, 2006, 12:27:16 pm »
ако отидеш и зададеш този въпрос на лекар, ще получиш следният отговор:

при двойки под 35-годишна възраст на жената, за евентуален проблем със забременяването може да се мисли, ако не настъпи бременност след ЕДНА ГОДИНА редовни опити без предпазване.
за двойки, при които жената е над 35 години, този срок се скъсява на 6 месеца.

това е мнението на медицината.

Опити в рамките на 1 месец на вашата възраст са нищо. Всъщност, става дума за ЕДИН ЕДИНСТВЕН опит, защото вие може да сте правили секс цял месец нон-стоп, но ти имаш овулация само 1 път в месеца и тя е валидна в рамките на някакви си 12-24 часа. Прецени сама какъв е шанса да сте уцелили.

засега карайте напълно спокойно, успех в новото и приятно начинание! :)
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

iva_72

Blagodaraja
« Отговор #6 -: Февруари 14, 2006, 15:25:39 pm »
Благодаря за добрите думи!
не искам да се поддавам на нетърпението си и да изпадам в паника,така че благодаря за успокоението! Стискайте палци:)
Koga?
« Отговор #7 -: Март 16, 2006, 18:37:32 pm »
Здравей,аз отскоро съм с вас и ти си първия човек на кокото пиша.На 35 г съм от опит знам ,че без никакво притеснение можеш да изчакаш поне 5 месеца.Аз имам две деца и може да ме помислиш за луда но  много искам още едно.Вече 4 месеца опитвам но нищо не става,и понякога си мисля да ни не съм вече стара?