0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

kista
« -: Септември 09, 2008, 23:10:18 pm »
zdraveite iskam da mi pomognete. :(predi 2g me operiraxa v pirogov po spe6nost.spuka mi se kista.i posle pix 1g protivoza4ata4ni i gi spriax za da probvame s maja mi da si imame bebe 4meseca ni6to ne stana i se poiavi otnovo kista.sega xodia po doktori. no mi davat da pia otnovo protivoza4ata4ni.edin mesec gi pia spiram pravim opiti i v kraia na mececa otnovo mi izliza kista.i sega sam pak na xap4eta.pomognete ako znaete ne6to po vaprosa. :(

Пиши на кирилица!
« Последна редакция: Септември 10, 2008, 13:19:14 pm от evro »
Re: kista
« Отговор #1 -: Септември 10, 2008, 09:50:43 am »
Говориш за "доктори"-това означава ли че си ходила при няколко. Аз преди време имах Поликистозни яйчници според лекарката при която ходих. Предписа ми хапчета, пих ги 6 месеца. Същата докторка след 6-те месеца ми каза че имам леко подобрение но трябва да продължа с хапчетата. Аз обаче отидох при други двама различни доктори и двамата ми казаха че ми няма нищо 8O. Аз това мога да споделя. Пожелавам ти успех и дано всичко да е ок.

*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
Re: kista
« Отговор #2 -: Септември 10, 2008, 10:48:20 am »
Консултирай се с опитен гинеколог и ако трябва не само с един! Аз съм с поликистозни яйчници, години наред ме караха да пия безрезултатно противозачатъчни и преди близо 2 години взех решение и ме оперираха (направиха ми ерзекция на яйчниците и отпушване на тръбите). За мое най-голямо щастие операцията беше успешна и за година и 8 месеца вече не съм имала проблеми с кисти. Лошото е че тази операция при случаи на поликистоза има определен живот и после рецидивира - на мен ми дават шансове за забременяване в следващите 6-8 месеца. А имаш ли овулация?