0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Все още чакам графиките ми да се появят. Надявам се модератора да следи темата!
STAROTO IME MI BE6E:METKATA78,A NOVIQ MI E :VANICHKA81,VODQ SI ZAPISKI OT 5 MESECA,SPE6NO MI TRQBVAT TAI KATO PRAVIM BEBEOPITI,MOLQ POMOGNETE!
i moite grafiki lipsvat,vsi4kite.Problema e 4e promenix imeto i parolata na profila i sega ne moga da si gi otvorq.
При мен липсват последните 2 графики. Може ли да помоля модератор да ми ги възстанови. Много ще съм благодарна. Важно ми е заради установената бременност, а това ме вълнува отново.
Здраейте, при мен липса една бременна графика от 27.12.2006г. и бих искала да мога да я виждам, ако е възможно. За съжаление периода, в който не съм попълвала данни след това е доста дълъг и сигурно това е проблемът.
beast - Благодаря за отговора. Аз пробвах този начин още преди да прочета темата, но не се появява графика и това е. Пробвах даже малко след тестът за бременност да сложа менструално кървене 3-4 дена, само и само да се появи графика - не стана. Пробвах да сложа пак 3-4 дена менструално кървено малко след раждането - пак нищо. Сега пробвах в деня на раждането и един-два цикъла след това, но не става и това си е. Сега дописах и данни - от деня на раждането до сегашните реални графики - но пак излизат само старите графики след март месец + една графика преди бременната ми от 11.2006г. Другите графики не се показват и това си е...
Здравейте,възникна и при моите записи следният проблемМиналия месец в графиката ми пишеше три пъти една и съща дата с цикъл "3!"опитах се да изтрия въведените данни от предишния месец и стна по- зле излиза ми грешка "null" това изписва и при записването на нова информация.Няма и графиките Благодаря предварително.