0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

изневерите на показ
« -: Септември 10, 2008, 11:33:41 am »
Гледате ли "Хванати в изневяра"? :?
Брутално копие на американския формат.. Истерии ,първичност и балкански попръжни!
Различно е , но нещо ми се струва по сценарий.
Не ми се връзва българин да води любовницата си на пикник и да прави панорамен секс на прозореца...
Така или иначе всички неверници да се пазят! :D
*
Re: изневерите на показ
« Отговор #1 -: Септември 10, 2008, 12:50:01 pm »
Мда. Явно е по тъп сченарии. Познат преди време ми каза, но не си спомням за Биг Брадър ли беше или за Сървайвър, имал приятел в екипа, който му споделил, че хората си четат репликите от екран... а уж на живо било... Те затова и тези формати, особено в българските варианти са такава скука!
Особеност на огъня е, че гори независимо от посоката на вятъра!
*
« Отговор #2 -: Септември 10, 2008, 12:59:36 pm »
Преди няколко дни четох статия за въпросното предаване, че дори фолкзвезди се съгласили да участват. То те и без камера могат да се хванат, ама айде  :lol:
Та бях забравила за него, вчера една колежка ми каза, че го е гледала и снощи, понеже забравих по коя програма го дават, цъках, цъках и го открих по Диема :lol: :lol: :lol:
Гледах го. Гледала съм и американския формат. Нашето нещо ми се струва доста нагласено, дори тъпо.
Четох интервю с водещия в едно списание, казва, че големи интриги, неочаквани обрати следват, даже имало двойки участници от един и същи пол.
Абе сигурно ще гледам още някое предаване.
« Отговор #3 -: Септември 10, 2008, 13:15:50 pm »
Аз гледах и двете предавания. Честно казано не ми изглежда мн по сценарии,защото участниците трябва да са мн добри актьори. А и не виждам нищо странно в това с пикника. Това че нашите мъже не ни водят,не означава,че др не го правят. Нз защо сме толова скиптични към всяко едно нещо,явно си е някаква българска черта,въпреки че може и да сте прави. Не дръжте толкова на тези неща,а се забавлявайте
 :balk_127:
ОБИЧАМ означава да поемеш куршума заради любимия човек! Всичко по-малко от това е просто ХАРЕСВАМ!
*
« Отговор #4 -: Септември 10, 2008, 22:18:03 pm »
нагласено е и то много
Прегръдката е перфектния подарък,защото става за всички размери:)
« Отговор #5 -: Септември 11, 2008, 09:48:45 am »
Гледах предаването  :balk_127: и ако не е нагласено  :balk_159: направо се чудя как тези хора въобще отиват там, цяла България и всичките им познати и близки да им гледат резила
*
« Отговор #6 -: Септември 11, 2008, 10:20:05 am »
Добре, че нямаме телевизор  :lol:
Тъпото е, че тия пари, които са ги вложили в подобна простотия , могат да отидат за нещо по-добро. Ама кой да се сети.
*
« Отговор #7 -: Септември 11, 2008, 11:36:52 am »
Незнам дали е нагласено, но снощната серия беше брутална.
Пристрастена към д-р Хаус!
« Отговор #8 -: Септември 11, 2008, 11:42:36 am »
Снощи не го гледах.
А за това ,че е постановка ,в един форум прочетох ,че бременната жена от първия епизод е същата от рекламата в която казва- "Днес не ме боли глава" , тъщата се усмихва , а пък детето отива да разхожда кучето.

« Отговор #9 -: Септември 11, 2008, 11:49:26 am »
Здраейте :)
Снощи хванах само края на предаването и немога да кажа, но първия и втория епизод бяха 100% нагласени. Мацката от втория епизод беше с перука, защото постоянно се държеше за глаата и я наместваше   :lol: голям смях
Гледала съм американския вариянт ... незнам защо БГ предаванията хич не се получават
*
« Отговор #10 -: Септември 11, 2008, 11:57:12 am »
Снощи не го гледах.
А за това ,че е постановка ,в един форум прочетох ,че бременната жена от първия епизод е същата от рекламата в която казва- "Днес не ме боли глава" , тъщата се усмихва , а пък детето отива да разхожда кучето.

Ефирче и аз четох в един форум, че е нагласено и май е така.В нашата малка/тесногръда/ държава едва ли има хора, които да се осмелят да извадят личните си неща на показ.Днес щели да дават резюме на трите епизода.
« Отговор #11 -: Септември 11, 2008, 12:18:22 pm »
Със сигурност има хора,които биха го направили. Все пак не всички са толкова ограничени. Да не мислите че всеки един от тях е бил сигурен,че му изневеряват и ще се стигне до предаването. И какво като мацката беше с перука,може да има проблем с косата момичето,а все пак не и показаха лицето. Пак ви казвам не дръжте толкова на тези неща,а се забавлявайте пред :balk_127:
ОБИЧАМ означава да поемеш куршума заради любимия човек! Всичко по-малко от това е просто ХАРЕСВАМ!
*
« Отговор #12 -: Септември 11, 2008, 13:20:42 pm »
Аз не съм ограничена например, но не мисля, че бих си показала личния живот пред цяла България.Така, че тук не става въпрос за ограничен/неограничен, а за тесногръдие, което е различно.
*
« Отговор #13 -: Септември 11, 2008, 13:22:01 pm »
Лорка, между другото имаш интересно мото!
« Отговор #14 -: Септември 11, 2008, 13:47:48 pm »
Ооо Bellla мн. ти благодаря. Не мислех,че някой ще му обърне внимание.
*
« Отговор #15 -: Септември 11, 2008, 14:03:44 pm »
Ужасно е предаването според мен.На водещия не му пасва особено и е много дървен за момента поне!
А цялата история с изневярата е огромно унижение и за двамата участници.Кошмар.Настръхнах докато гледах. особено във снощи с оная разпасаната трътла, която се хилеше като дрогирана... Досрамя ме заради нея...
Абе ние българите толква ли сме тъпи наистина ...?Защо ни поднасят такива неща.
« Последна редакция: Септември 11, 2008, 14:05:21 pm от svetal4y »
« Отговор #16 -: Септември 11, 2008, 14:13:07 pm »
Права си. и моето мило кава че го здухва това предаване. Ставало му мн жал. И ужасно мразел изневярата.
« Отговор #17 -: Септември 11, 2008, 14:41:48 pm »
Като цяло концепцията на предаването е тъпа ... щом имаш съмнения, че ти изневеряват има и други начини да го докажеш  :? предполагам, а не да се излагаш по ТВ-то, ако приемем че всичко е реално  :lol:
и каква е целта, да си отмъстиш ли??
не стига, че достатъчно са те наранили с изневярата, а и трябва всички да видят как те правят на глупак ... или просто искаш всички да ти съчувстват и съжаляват понеже са ти изневерили ...
« Отговор #18 -: Септември 11, 2008, 14:45:18 pm »
Казаха ми че за 1000лв. можеш да си наемеш детектив да следи когото си пожелаеш. Явно тези хора са решили да си ги спестят за сметка на това.
« Отговор #19 -: Септември 11, 2008, 18:22:44 pm »
Ох гледах го само вчера и ако е нагласено поне можеха да изберат по симпатични актори!