0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Интервю за работа
« -: Септември 10, 2008, 15:07:17 pm »
Здравейте,надявам се да не ви отекча с тази тема,но е въпрос който мн ме вълнува. Аз съм мн разочарована от факта,че всички бизнес центрове са разположени някъде из Младост и околията. Утре съм на интервю за работа на бул.Цариградско шосе 62. И си нямам никаква идея как да намеря адреса. Дори човекът,който ми се обади не можа да ми обясни точно. Та моето възмущение,че трябва да пресечеш цяла София (ако си от западните квартали примерно,както съм аз),за да ти кажат че те взимат на работа или просто да ти обявят 'ТИ НЕ СИ ЧОВЕКЪТ ЗА НАС'. Вие на какво мнение сте трябва ли да бъде така?
ОБИЧАМ означава да поемеш куршума заради любимия човек! Всичко по-малко от това е просто ХАРЕСВАМ!
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Re: Интервю за работа
« Отговор #1 -: Септември 10, 2008, 15:20:47 pm »
:)Lorka888,
аз мисля, че трябва да е точно така.Не разбирам кое те учудва или по-скоро защо се възмущаваш? как работодателят ти (или този който отговаря за човешки ресурси) да добие представа за теб?По телефона?С чат по и-нет?
В крайна сметка ти си тази която търси работа и ако не ти е удобно да работиш на другия край на градъ, потърси такава в твоя квартал.
А и не само в тези случаи според мен е много важен визуалния контакт, в целият ни живот е така.

Пожелавам ти успех на интервюто:)
*
« Отговор #2 -: Септември 10, 2008, 15:25:26 pm »
Искам работа в Младост и околиятаааааааааааааа.
Като гледам бг мапс-а е някъде около алея Яворов този адрес.

Хъм...странно, мапса дава само царигр. шосе 63, 62 не показва  8O
« Последна редакция: Септември 10, 2008, 15:29:47 pm от какаРадка »
« Отговор #3 -: Септември 10, 2008, 15:30:44 pm »
Въпроса не е за самото интервю, а за местата на който се провеждат. Аз кандидатсвам за работа в моя квартал. А интервюто ми е на др. край на София.То е ясно ,че по телефона не става. Въпроса е че самите офиси не са подходящото място. Не мислиш ли че трябва да са на място,което е удобно за повече хора,например някъде в центъра? От това съм възмутена,явно не си ме разбрала,или аз не съм се изказала правилно.
ОБИЧАМ означава да поемеш куршума заради любимия човек! Всичко по-малко от това е просто ХАРЕСВАМ!
« Отговор #4 -: Септември 10, 2008, 15:32:13 pm »
Како Радке, и аз гледах там,но не можах да открия нищо.
*
« Отговор #5 -: Септември 10, 2008, 15:35:53 pm »
Явно не съм те разбрала, но е така. Все едно де..по-добре да отидеш на интервю в др. край на София, отколкото да отидеш на интервю близо до теб , а слад това да работиш на делече..като мен.

П.П.
Снощи пътуването ми към нас продължи 2 ч.  :x
« Отговор #6 -: Септември 10, 2008, 15:42:17 pm »
По-принцип си права. Но е измислено мн. тъпо,защото в случая са заинтересовани и двете страни. А и не кандидатствам за кой-знае каква длъжност все пак.
*
« Отговор #7 -: Септември 10, 2008, 15:45:17 pm »
Не се ядосвай!
Късмет на интервюто.
За точното място все пак звънни на телефона и питай за някакъв ориентир - ако си с гр. трансп. - кой спира най-близо, ако си с кола от къде да минеш. Няма начин да са там на това място и да не могат да ти кажат къде са.

« Отговор #8 -: Септември 10, 2008, 15:54:17 pm »
Благодаря много. Аз точно това и натравих,обяснението което ми дадоха беше: " ОТ ТУК МИНАВАТ ПОНЕ 10 АВТОБУСА И МАРШРУТКИ, ИМА 2 КОЙТО МИНАВАТ ПРЕЗ ЛЮЛИН, НО НЕ ЗНАЯ КЪДЕ ТОЧНО И НОМЕРАТА ИМ." И най-гадното беше че човека ми обясни,че им трябват мотивирани хора,и щом той не можел да ме накара да отида до там,нямало да върви работата.
*
« Отговор #9 -: Септември 10, 2008, 15:56:36 pm »
Уф...че кой е казал ,че няма да отидеш? Не спомена ли поне името на най-близката автобусна спирка?
*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
« Отговор #10 -: Септември 10, 2008, 17:26:11 pm »
Ами ти къде точно трябва да отидеш, след като този адрес го няма и на картата. Между номер 60 и 64 има огромно разстояние. А и там няма бизнеспарк а по-скоро бензиностанция. Маршрутката, която може да ти свърши работа е 4. А тролеят 5.
Ама в Младост няма такива адреси без номер на блок. Това явно е някаква фирма, която се занимава с набиране на персонал и си мислят, че са много велики, та затова си придават важност.
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
« Отговор #11 -: Септември 10, 2008, 17:37:05 pm »
Не ми дадоха никакво обяснение,което да ми помогне. Разбрах че имало 3 бензиностанции,а на сградата пишело "ГАЗТРЕЙД",до колкото разбрах сградата е голяма ,защото ми трябва третия етаж. Съмнявам се да съм на интервю в някаква бензиностанция. И спирката била след окръжна болница- до там съм ходила веднъж,и до колкото знам окръжна не е на булеварда.
Tamara от къде да хвана тази маршрутка или тролея,като имаш предвид че се намирам до метростанция Сливница.
Момичета благодаря ви за съдействието!
 :bighug:
*

julia_m

• 665
  • Най-хубавото нещо тепърва предстои :)
« Отговор #12 -: Септември 10, 2008, 17:48:04 pm »
Не ми дадоха никакво обяснение,което да ми помогне. Разбрах че имало 3 бензиностанции,а на сградата пишело "ГАЗТРЕЙД",до колкото разбрах сградата е голяма ,защото ми трябва третия етаж. Съмнявам се да съм на интервю в някаква бензиностанция. И спирката била след окръжна болница- до там съм ходила веднъж,и до колкото знам окръжна не е на булеварда.
Tamara от къде да хвана тази маршрутка или тролея,като имаш предвид че се намирам до метростанция Сливница.
Момичета благодаря ви за съдействието!
 :bighug:
Сградата на Газтрейд е точно на булеварда в посока Метро, освен това има и бензиностанция там - няма как да я изпуснеш, защото е огромна, мисля че има и някакъв магазин за мебели, а отзад е до колкото си спомням х-л Метропол или нещо такова, само да не се бъркам с Макдоналдса, но мисля че беше точно така. Иначе тролей 5, май можеш чак от Орлов мост да го хванеш, той въртеше през 5-те кюшета. На моста на спирката по посока Плиска, а до там с метрото и малко пеш по жълтите павета. За маршрутката вече незнам.
« Отговор #13 -: Септември 10, 2008, 18:00:22 pm »
julia_m мн.ти благодаря. А това преди х-л Плиска или след него е, някакъв ориентир да ми дадеш къде даслезна,че там не ми е хич познато.
*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
« Отговор #14 -: Септември 10, 2008, 19:02:18 pm »
Маршрутката 4 можеш да хванеш от Стамболийски. Аз съм ходила до Тина Киркова с нея, а тя продължава после още по Стамболийски не знам до къде. Тя ти е удобна.

Тролея 5 можеш да хванеш от Опълченска и Стамболийски до Мола, ама си е 3 дена път с камили с него.

Та с Маршрутката, подминаваш Плиска, Окръжна болница (спирката, или София Прес ако ти е по-ясно, не самата болница) и веднага след като завие към Младост слизаш и продължаваш по Цариградско в посока Пловдив (посоката в която е вървяла маршрутката преди да завие). Мисля че няма и 100 метра да се мине и ще видиш бензиностанцията. Там сградата е голяма, има магазин за мебели на първия етаж и има поне три етажа. Отзад и малко навътре в квартала е хотела. Не трябва да стигаш до него.

То може да има и маршрутки за Дружба и Панчарево, които минават от там и да са ти още по-удобни, ама аз не ги знам. Все едно де 50-100 метра не са много.

Успех на интервюто.
« Последна редакция: Септември 10, 2008, 19:05:59 pm от Tamara »
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
« Отговор #15 -: Септември 10, 2008, 20:08:26 pm »
А 16 маршрутка дали ще мине оттам?
*
« Отговор #16 -: Септември 11, 2008, 00:46:52 am »
И 16 и 35 маршрутки минават.
Особеност на огъня е, че гори независимо от посоката на вятъра!
« Отговор #17 -: Септември 11, 2008, 12:11:57 pm »
Момичета мн. ви благодаря за инфото. Открих въпросното място. Маршрутката беше 3.