това за доизносването на обувките важи за по-големи деца, такива които ходят повече и наистина си поначупват обувките. На Деси също не са й мръднали обувките, но тя има такива които е обувала по 5 пъти само
да, за интензивно носени обувчици ставаше въпрос, идеята беше, че това че едни обувки не са скъсани, не значи, че са подходящи за следващо детенце.
за витамините - и аз се въздържам, не съм убедена в ползата им.
за сиренето - ползвам Био и за сирене, и за кисело мляко, малко по-скъпо е обаче. Редувам с Маджаров, но последния път имаше един такъв силно синкав отенък, та мисля и аз да пробвам Роса-та.
За анцузите - миналата година купих хубаво долнище и горнище на Захи от магазинчето им на Бигла, цената не помня с точност, но съвсем прилична от порядъка на 20-25лв, мисля да ходя за още два комплекта, че този окъся.
Мешко, аз преди около половин година попаднах случайно на памперси BabyTime, гръцки. С близо 10лв излиза по-евтин пакета от най-ползваните - Памперс, Либеро и подобни, а ми вършат същата работа, не са ароматизирани, не е имало пропуск, е нямат ластиче отзад само. Купувам ги от Т-маркет, другаде не съм ги срещала и съм мн доволна.
и да се похваля, че и аз най-накрая посетих Таласъмчетата на Цвети, много ми хареса клубчето, а и съвсем случайно се видяхме с Марти и Колето (голям сладур, за първи път го виждам) - такива послушни деца ми се видяха, няма да се дърпат, тръшкат и инатят
Надявам се да има много зачатски срещи там занапред, че понеделнишката ще я изпуснем.