Днес хубаво ни наваля дъжда
Трябваше да ходим до бТв, реших, че с трамвай ще е най-бързо. С такси беше немислимо в тези задръствания. Бяхме в Часът на мама, мисля, че на 29 септември ще го излъчват. Този път съм доволна от предаването, беше само Боги - отслабнала, подмладена и с добре подготвени въпроси. Бяха поканени трима лекари от Селена, направиха ми добро впечатление, имат желание да си сътрудничат със Зачатие
Запознах се и с едно от момичетата, спечелило безплатен опит в Селена. Видяхме се и с Куки и нейната малка принцеса, а се разпознахме с нея дистанционно чрез Мели
Симеон се държа много прилично, а майка му от бързане забрави едно шише със сок в студиото
Дори успях навреме да стигна до детската кухня, но на връщане ни наваля обилно
Хубавото е, че Симеон яде и от трите манджи, което за нас е невероятно постижение. И понеже не е интересно, ако всичко е наред - от три дена се дере с всички сили, буйства и хвърля каквото докопа, щом го сложа да спи - и вечер и обед. Много е депресиращо, звучи все едно режат нещо от него. Ако това е форма на протест, хич не виждам как ще се справим с яслата...