0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Инче, към Разград ли ще идваш
Сега отивам на кафе със Световния Шампион (ганева бе )
Заповядайте!Тука ще си правим Зачатска среща на шофьорките (аз не съм от тях де, ма ще домакинствам)
Цитат на: Мимка в Септември 18, 2008, 11:57:42 amЗаповядайте!Тука ще си правим Зачатска среща на шофьорките (аз не съм от тях де, ма ще домакинствам)Ида, ида! И аз не съм шофьорка, ма ще ти помагам в домакинството
айде вие ще шетате пък аз ще ви возя че тъй като гледам май само аз се престрашавам да карам ама ще ми трябва навигатор че Разград ми е тъмна индия
http://news.ibox.bg/news/id_552784733АДАШ! Наздраве! п.п.Барем чипсовете да ми беше оставила да опитам...
Цитат на: pimi в Септември 18, 2008, 13:45:09 pmайде вие ще шетате пък аз ще ви возя че тъй като гледам май само аз се престрашавам да карам ама ще ми трябва навигатор че Разград ми е тъмна индия К'ва Индия бе, к'ви 5 лева?!Делиормана е това! а бе аз знам че е делиормана ама исках да кажа че не го познавам града като нищо ще се загубя
Та къде е срещата, че не разбрах!? От много работа пак изтървах клюките! Тюх!
Екскюзми...ти не трябваше ли да си някъде???Иаз не смея да звъня..
Заповядайте!Тука ще си правим Зачатска среща на шофьорките
Пепка- беглец е на линия (а защо беглец.... предполагам Мимка е осведомила на Шаровки )
Пепка- беглец е на линия (а защо беглец.... предполагам Мимка е осведомила на Шаровки )Душе, честити именички! Да са живи и здрави!Цитат на: Мимка в Септември 17, 2008, 15:28:04 pmЕкскюзми...ти не трябваше ли да си някъде???Иаз не смея да звъня..По принцип да, трябва да съм някъде, ама не съм Цитат на: Мимка в Септември 18, 2008, 11:57:42 amЗаповядайте!Тука ще си правим Зачатска среща на шофьорките Само свиркайте, на линия съм
Остават два дни!(до празника на Жекова)
от утре по-често ще сядам, защото вече ще сме с 2 коли
Душе, честити именички! Да са живи и здрави!Цитат на: Мимка в Септември 18, 2008, 11:57:42 amЗаповядайте!Тука ще си правим Зачатска среща на шофьорките Само свиркайте, на линия съм