0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

lidia

• 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
какво му става на народа
« -: Февруари 14, 2006, 18:22:00 pm »
И аз ще рева тука ама ми писна. Този месец ми върви на луди гости.
Идва една и вика, приятеля и свършил един път в нея преди да и дойде и тя не хванала. Викам аз споко а тя изпада в истерия. Не и идвало редовно и майка и трудно е забременяла, след цели осем месеца опити. Викам аз отиди на лекар, от един профилактичен преглед лошо няма, а тя : ооо ма не ми се ходи. Пък и те още не били решили за дете. След два дена идва друга. От един месец не и спира цикала и тя виждате ли решава че е време да се прежали и да иде на преглед. Отишла при някаква дето и казала че има кистички и на двата яйчника. Обаче да направи за всеки случай тест, да изключат извънматочна. Тя връхлита в къщи и почва да реве че е с извънматочна и не са я взели в болница. Викам тест прави ли? Правила и бил отрицателен, обаче му нямала вяра. На кръвен обаче не и се ходило.  8O
И третата дето идва снощи, направо ме довърши. Решило девойчето че е със запушена тръба, щото я боцкало долу ниско в дясно. 8O
Отишла на преглед  и човека и казал че всичко е наред. Тя му казала че и е запушена тръбата и той бил некомпетентен че не го е видял.  8O
Пък и обидена че най-демонстративно я изхвърлил от кабинета си. Ей това снощи ме довърши. Кажете ми бе хора, аз ли не съм добре или народа покрай мен полудя. И трите днеска ми звъняха и на никоя не вдигнах телефона. Познаваме се от деца и се страхувам че ще взема на Хера метлата, ще я яхна едно хубаво и ще ги изгоня и трите накуп.
Пък и някой е казал че засега опитите ни за дете са неуспешни и то от много време и всичките луди в къщи на консултация. Тази третата не съм я виждала от година и кусур. Ей, дайте съвет как ги траете. Все викам изнервена съм и се паля от нищо. Все гледам да се поставя на тяхно място и да ги разбера. Ама вече взе че ми писна. Знам че всеки си има проблеми и това няма нищо общо със забременяването ама трябва малко да излея някъде че ще гръмна най-накрая.
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
какво му става на народа
« Отговор #1 -: Февруари 14, 2006, 22:33:35 pm »
шкартирай ги директно.
както някой беше написал по друг повод - не допускай да те търсят само за да ти реват за проблеми, а после, като "хванат" на следващия месец - да те забравят, за да не ги урочасаш :)
така, както ми ги описваш, са от тоя тип, дето тук ги ругая на воля, и с които няма смисъл да се обясняваш, защото те не търсят ум да проумеят, а просто да си излеят временното емоционално напрежение в нечия чужда душа.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
какво му става на народа
« Отговор #2 -: Февруари 15, 2006, 03:41:06 am »
Следващия път им кажи, че хората плащат луди пари за да им слушат проблемите и че те не са достатъчно богати за целта така че да си коментират семейните проблеми семейно - като се виждат с теб да се зареждат с положителна енергия.

Само дето признавам си това горното и аз не мога да го направя все още но съм на правия път ... ще стане някой ден надявам се обаче бебето да го изпревари.
*
Re: какво му става на народа
« Отговор #3 -: Февруари 15, 2006, 09:52:01 am »
Цитат на: lidia
Познаваме се от деца и се страхувам че ще взема на Хера метлата, ще я яхна едно хубаво и ще ги изгоня и трите накуп.

И вземи хубавичко ги измети  :twisted:
Понякога такива звезди не да ме ядосват, ами ми идва да им врътна по един здрав шамар, ама, без да обяснявам защо  :twisted:
какво му става на народа
« Отговор #4 -: Февруари 15, 2006, 11:56:11 am »
:) За щастие човек е напълно свободен да избира приятелите си. :)
*

manhattan

• 1439
  • Друго нe трябва, три думи само: "Добре съм, мамо."
какво му става на народа
« Отговор #5 -: Февруари 15, 2006, 14:39:39 pm »
и аз като джам, винаги съм директна, възпитана, но директна. при всички случаи, не само този.  :) времето на този свят е твърде кратко за да го губим в лицемерие....
а, и хората в случаите дето си описала, не са луди, а необразовани.....
*

lidia

• 2959
какво му става на народа
« Отговор #6 -: Февруари 15, 2006, 16:36:02 pm »
Благодаря много. Права си манхатън необразивани са.
Цитат
не допускай да те търсят само за да ти реват за проблеми, а после, като "хванат" на следващия месец - да те забравят, за да не ги урочасаш  
така, както ми ги описваш, са от тоя тип, дето тук ги ругая на воля, и с които няма смисъл да се обясняваш, защото те не търсят ум да проумеят, а просто да си излеят временното емоционално напрежение в нечия чужда душа.

Ей това е истината jam. Досега е било така и така и ще остане.
Човек забравя когато му е подадена ръка и после плюе по нея.
Само вие можете да разберете и аз затова си ви обичам толкоз :bighug:
*
какво му става на народа
« Отговор #7 -: Февруари 16, 2006, 10:53:57 am »
Не позволявай да те консумират.
Имай предвид, че има хора, които така си живеят - ядат хора. Без да влизаш в конфликти, без дасе караш, просто не й позволявай да навлиза в пространството ти
Иначе ти е спукана работата...... :lol:
В очакване ....
*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
какво му става на народа
« Отговор #8 -: Февруари 16, 2006, 12:16:00 pm »
Мда, емоционални вампири им викам аз. Имала съм подобни познати. Всеки си прави сам равносметка дали минусите от едно общуване са повече от плюсовете. Ако балансът е отрицателен, връзката е безперспективна...

“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
*

lidia

• 2959
какво му става на народа
« Отговор #9 -: Февруари 18, 2006, 21:16:16 pm »
Цитат
Иначе ти е спукана работата......

:lol:  а не давам аз да ме пукат така лесно.
Ултра, найстина са емоционални вампири. За всичко друго мога всеки да наместя, и то без да повишавам тон или да се ядосам. Чак се учудвам от себе си. Обаче има хора който седя, гледам ги слушам ги и нямам сила и дума да кажа. Е преди да се гръмна ще ги наместя аз :lol:
Абе мислех да и кажа за сайта ама като знам какви глупости ще избълват леле ужас :lol:  :lol:
 после ще ме:bonk: :bonk:  :bonk:  :lol:
*
какво му става на народа
« Отговор #10 -: Февруари 18, 2006, 21:45:51 pm »
И на мен ми писна от такива....
Преди една седмица бяхме на вечеря с познати на мъжа ми - около 60 годишна двойка. Много образовани, пътували по света, с незнам колко езика и колко образования... И като изтърси тази "образована" жена (щото на съседните маси пушеха), че жените дето пушат нямат деца, направо замлъкнах. И аз викам: "ама ти сериозно ли мислиш така?". И тя нещо започна да замазва положението. Ама аз вече вбесена и казах, че всичките ми приятелки пушачки, вкл. и тези дето си попушваха тревица, дори и тези дето обръщаха по бутилка водка, вече имат по 2 деца, а ние - дето сме изпавкали по 2-3 цигари в живота си, нямаме. Тогава тя се се почувства много неудобно. Но аз бях набрала енергия и продължих с мъжкия фактор и т.н. Е тогава тя замлъкна. Ама толкова бях вбесена, че направо  :evil:
Егати кухата лейка.
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
какво му става на народа
« Отговор #11 -: Февруари 19, 2006, 19:33:47 pm »
Джули, жената не е виновна, тя просто е проявление на една от формите на балканския стериотип: ако жената не може да забременее - да не прави това, да прави онова, без да е медицински доказано , че вреди или помага. Включително абсурдите - стойка свещ след полов акт, да се кисне и да се изпарява над зелка, сварена мляко, да яде ягоди, да пие бира /уж помагала за овулация - дръжки/ и тъй нататък ... списъкът е многоброен...

Тук има безброй примери, в които се налагат разни огнаничения на битовия режим и пак резултата е нула.

Лично аз няма да умирГам. Поне като нямам деца и не мога да имам, да си се радвам на останалите благинки на живота.

Мели ще ме поправи, че специално за цигарите има доза истина. Е да, но познавам поне 50 жени , които са забременели пушейки от 1 до 2 кутии на ден, тъй че, лично аз не вярвам за тази теория.
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
какво му става на народа
« Отговор #12 -: Февруари 19, 2006, 19:44:57 pm »
Всичко е относително, Лейди. Цигарите са доказан увреждащ фактор и при двата пола. Което не значи, че една жена, която пуши, няма да забременее, нито обратното - че една жена, която спре да пуши, ще забременее веднага.

Просто един от многото рискови фактори, това е.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
какво му става на народа
« Отговор #13 -: Февруари 19, 2006, 19:49:45 pm »
Цитат на: lady_11
да пие бира /уж помагала за овулация - дръжки/...

Лейдиииииииии ;)
Това е моята теория  :D Не съм виновна, че е придобила популярност сред простолюдието. Но наистина е вярна и съвсем логична  :oops:
*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
какво му става на народа
« Отговор #14 -: Февруари 19, 2006, 21:27:20 pm »
аз лично съм много против цигарите. абе пречат ми и това си е. не съм изпушила и 1 цигара активно (само пасивно :wink: ) в живота си и въпреки това не мога да забременея.
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
*
какво му става на народа
« Отговор #15 -: Февруари 19, 2006, 21:43:44 pm »
Те това за бирата  ми хареса много :lol:
какво му става на народа
« Отговор #16 -: Февруари 19, 2006, 21:54:57 pm »
Цитат на: Juli7
Те това за бирата  ми хареса много :lol:

И затова масово я прилагаме на срещите  :P
*
какво му става на народа
« Отговор #17 -: Февруари 20, 2006, 08:59:16 am »
аууу, сега и бира ли ще трябва да пропия...  :wink:
какво му става на народа
« Отговор #18 -: Февруари 20, 2006, 13:36:02 pm »
Цитат на: lady_11
... да пие бира /уж помагала за овулация - дръжки/ и тъй нататък ... списъкът е многоброен...

И аз се обезпокоих, че посегнахме на бирата :D  На мен всички теории колко е полезна бирата за това-онова си ми харесват :D
Благодаря ти, Бени!

*
какво му става на народа
« Отговор #19 -: Февруари 20, 2006, 20:35:41 pm »
Лидия, не ги слушай тези мадами по-горе! :D  Просвета трябва, просвета! Хващаш ги тез трите за ушите, докарваш ги у вас, запознваш ги помежду им, казваш им да се настанят удобно, даваш им по един чай от лайка и по едно тефтерче да си записват и вадиш картата. Женска полова система, мъжка полова система, овулация, менструация, зачеване, сперматозоид, УЗИ, как НЕ се вижда тръбата с просто око, как се ходи на лекар, ако кървиш повече от 8-9-10 дена и така нататък, и така нататък. После им казваш, че си изумена от повърхностните им знания по биология и че не си познават собственто тяло, но ще поправиш грешката сега и веднага и им казваш, че и трите имат час за профиалктичен преглед и таксито чака долу. Така хем ще ти се разкарат веднъж завинаги от главата, няма да припарят до вас повече-гарантирам, хем ще им държи влага, хем пък поне една от трите може и да понаучи нещо и ти ще спиш спокойно, че някъде там ти си посяла семето на просвещението у нечия мила, но проста главица. :wink:
Alexandra