Привет, du6ka!
Надявам се да не е късно да споделя перипетиите през които минах докато изпратя кръвта от Бургас до Плевен (през август)! Момичетата ор форума знаят, че разполагах с много малко време, и идвайки от чужбина, бях изправена пред множество "изненди", като например: правило номер едно - уговори работата, а после дай кръвта! Аз дадох кръв в една нова лаборатория, зад строителния техникум, на Демокрация. Отделиха серум момичетата, нямаше проблем. Обаче, като отидох да търся спедитор, се оказа, че единствено Ди Ейч Ел имат охладители. Но, без хладилна чанта. От 10-тина фирми на които позвъних, още щом чуеха за кръв, забрави! Та, Ди Ейч Ел се наеха, но охладителите им тежаха по 1 кг всеки, разбирай комплект от два! В резултат на което пратката ми стана много тежка, но нямах избор! Доставиха ги в срок, имах дори време да ида и на преглед след получаването на резултатите!
Та, уговори работата предварително, за жалост Бургас си остава дълбока провинция, както в сферата на здравеопазването, така и в тази на услугитеее ...
Както и да е, успех! И да споделиш как мина при теб! Искрено се надявам да не минеш през същите разочарования!