Здравейте и от мен!!! Поздравления за добрите резултати на
Гери!!!
Малина, на мен док ми каза, че тези болки били от това, че костта се премествала нагоре, за да направи път на бебето при раждането и били нормални.
Чета, че обсъждате помпите, аз още нищо не съм си взела, вчера разучих колко струват кремовете за зърна..много ми искаше да си взема на Мустела, но може би ще е другата седмица.
Момичета, кажете ми къде трябва да си направя изследване за листериоза, тъй като ядах пушена сьомга, а се оказа че нетрабва да се яде такава риба необработена . Поема ли се от ЗК и колко струва?
Аника, аз колко пушена сьомга съм опапала,във вид на сандвичи по разни купони, и чак сега разбирам че не можело
Мисля, че можеш във всяка една лаборатория да си направиш изследването, но май трябва да си го платиш. В 5 месец бях контактна с момиче, болно от заушка, трябваше да отида да си направя изследване за антитела, но не отидох
. А
Бубе, на мене на последната ЖК ми взеха само ваг. секрет и ми дадоха направления за кръв и урина, чревни не са ми взимали. Да не би те да са задължителни за секцио само?
Иначе да се отчета - вчера бяхме на преглед, бебо е добре, док каза да взимам Магнерота до 36г.с. и после да го спирам, много ме зарадва. Та така. Доста дълго стана, за което се извинявам. Лек и успешен ден на всички