0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро в Щерев ?
« Отговор #260 -: Ноември 09, 2009, 19:40:43 pm »
Благодаря Мерилин, :bighug: , утре ще се отчета с резултата.

« Отговор #261 -: Ноември 09, 2009, 19:47:15 pm »
Ще чакам с нетърпение!То в тая тема май ще се подкрепяме сами една на друга,а така ми е нужна подкрепа.Колкото повече наближава деня за теста,толкова повече ме обзема страх и губя кураж,макар че на мене това ми е трети опит.
Целувки!!! :bighug:
« Отговор #262 -: Ноември 09, 2009, 19:51:34 pm »
Като се огледаш в клиниката колко пациенти има...
Е, дано се престрашат и други момичета. Все пак всички се нуждаят от подкрепа в този момент.
Ти взе ли си болничен и за колко дни. Аз този път си поисках болничен още от пункцията. Мисля, че ще е 14 дни - като ида за трансфер ще си го взема.

« Отговор #263 -: Ноември 09, 2009, 19:56:56 pm »
Да и аз това се чудя при този брой пациенти в клиниката,но явно не пишат тук.И аз си взех болнични.Да за 14 дни от деня на пункцията е,т.е. твоят ще е от днес.
Прегледах постовете ти,но не можах да разбера на тебе това втори опит ли ти е?
« Отговор #264 -: Ноември 09, 2009, 20:06:21 pm »
Втори във Щерев,а иначе четвърти. Първия завърши с извънматочна бременност. При втория и третия също нямах успех. 

« Отговор #265 -: Ноември 10, 2009, 09:29:30 am »
Здравейте, момичета и други пишем тук ,но скоро не съм влизала в тази тема ,стискам ви палци и на двете  за положителен резултат ,моят опит приключи преди около месец и резултата за съжаление  е  отрицателен  ,но ще продължа да се боря до положителен резултат
« Отговор #266 -: Ноември 10, 2009, 09:46:13 am »
mavrol,благодаря за подкрепата!Разбира се,че каквото и да се случи продължаваме борбата!
:bighug:Няма място за отчаяние,сигурна съм,че и ние ще успеем.Ти при кой лекар си?
*
« Отговор #267 -: Ноември 10, 2009, 11:57:49 am »
Здравейте момичета!Имате и моите стиснати палци,дано скоро се похвалите с :bfp1:Аз от няколко месеца само ви чета/чакам одобрение от фонда,номерчето ми май вече наближава/ и много,много се радвам на хубавите новини.За нас това ще е първи опит и успехите на другите ми вдъхват повече надежди!Моят лекар е д-р Тимева. :bighug:
« Отговор #268 -: Ноември 10, 2009, 12:13:41 pm »
mavrol, Chares,
Благодаря за милите думи! Желая от все сърце успех и на вас.
Chares, аз също съм при д-р Тимева.

« Отговор #269 -: Ноември 10, 2009, 12:39:24 pm »
Ееей,Мис Диор няма ли да ни зарадваш вече с резултата?
« Отговор #270 -: Ноември 10, 2009, 12:43:34 pm »
Мерилин, току що говорих с лаборантите - и 6-те яйцеклетки са се оплодили! Утре ще се обаждам пак, за да се разберем на кой ден ще е трансфера - ако се развиват добре ембрионите ми се иска трансфер на 5ти ден. Твоя трансфер на кой ден беше?

« Отговор #271 -: Ноември 10, 2009, 13:05:50 pm »
Браво!Това е чудесен резултат! :balk_602:Моя трансфер беше на трети ден,но аз имах само три хубави накрая и може би затова.А твоите трансфери досега на кой ден са били?
« Отговор #272 -: Ноември 10, 2009, 13:18:49 pm »
Винаги на 3-ти.
Предишния път от 11 яйцеклетки, оставиха 6 на in-vitro и 5 на ICSI. От тези на in-vitro само 2 се бяха оплодили, и то с един ден закъснение. ICSI-тата бяха добри, но не толкова че да ги оставят до 5ти ден. Затова имах трансфер на 3 ембриона, на 3 ден.

*
« Отговор #273 -: Ноември 10, 2009, 13:31:42 pm »
За мен клинка Щерев е единственото място ,най-доброто, най-готините и добри лекари са там ! Имам вече дъщеричка на година и половина, благодарение на д-р Ганева от първи опит ! Чакам си заповедта от фонд ин витро и пак там ще отида ,за да направим братчета на малката :)
Според мен там има часове,защото работят много професионалисти ,разпределят си добре работата има добра организация. За разлика от Владимиров и Стаменов, не губят много време в извън болнични занятия. Знам ,че и тази работа някой трябва да я върши,но нуждата от лекари в клиниките е голяма и мисля,че първо там трябва да се огрее и после на другите места .
« Отговор #274 -: Ноември 10, 2009, 13:39:53 pm »
Ееее,ако знаете как се радвам,че се раздвижи темичката!!
Напълно подкрепям мнението на teati,че екипа в клиниката са много добри професионалисти.Аз все още не мога да се похваля с успешен резултат като нея,но знам едно,че няма да сменя клиниката за нищо на света и няма да се отказвам докато не видя положителния резултат.
*
« Отговор #275 -: Ноември 10, 2009, 14:09:53 pm »
Мерилин, мила, трябва да имаш силна вяра, да не допускаш нито за миг мисълта за неуспех ! МЕн още ме говорят в клиниката,защото още на първия преглед при д-р Ганева и казах " идвам да ми направите бебе и си заминавам " и така и стана. НЕ съм чела много, не съм си мислила,ако,какво и т.н., просто знаех,че всичко е наред :)
« Отговор #276 -: Ноември 10, 2009, 14:19:47 pm »
Благодаря ти teati!Ако знаеш как ме разсмяха думите ти-" идвам да ми направите бебе и си заминавам " :lol:.Така ми се беше свило сърцето,момичета!
УСПЕХ на всички!!!
« Отговор #277 -: Ноември 10, 2009, 15:59:58 pm »
 :goodluck: мерлин , аз съм при доктор Александров .Много съм доволна от отношението и високия професионализъм с който се работи там ,всички са много коректни и внимателни .Аз също съм на мнение да не си сменям клиниката ,ако е рекъл господ и тук и в друга клиника ще се случи ,само трябва да вярваме в това. Успех на всички :party:
*
« Отговор #278 -: Ноември 10, 2009, 18:39:43 pm »
Ето ме и мен,вече бях решила че само аз ходя в тази клиника от целия форум,и вчера с радост открих че и ние имаме темичка,в която да похвалим нашите невероятни лекари!Аз съм пациент на Д-р Савова от 2 год.Все още не мога да се похваля с успех,но не се отказвам.Благодаря на тази невероятна жена за търпението и за всичко,което прави за нашият не лесен случай.Утре съм при нея,стискайте палци.
« Отговор #279 -: Ноември 10, 2009, 19:37:55 pm »
sasip, успех утре и имай надежда, че успеха ща сполети скоро и теб. :bighug: