0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро в Щерев ?
« Отговор #160 -: Ноември 05, 2008, 21:46:52 pm »
stella_k, успех този опит! Ако започнеш веднага, си още в темата октомври/ноември, а тя е +++++++++++++++++++++++  :lol:
« Отговор #161 -: Ноември 05, 2008, 22:07:28 pm »
stella_k, успех този опит! Ако започнеш веднага, си още в темата октомври/ноември, а тя е +++++++++++++++++++++++  :lol:
Благодаря ти барбаронче!Дано този път се случи чудо че ще изперкам вече  :lol:
Ами да страхотна темичка се заформи с тези +++++ резултати,влачете крачета че и ние сме на опашката  :lol:
« Отговор #162 -: Ноември 06, 2008, 09:43:19 am »
Стела давай това щее твоя опит да знаеш.
Ще ти стискам силно палци  :wink:
« Отговор #163 -: Ноември 06, 2008, 09:48:55 am »
Колко хубави новини сте написали, вече нямама търпение да започна. Дано само нещо не се обърка. ДАно тази коледа да ни донесе е наса чудо, а още по-добре две...
Мили момичета благодаря, че ви има!

*
« Отговор #164 -: Ноември 06, 2008, 11:02:55 am »
Успех Стела,ще се получи ще видиш :)
Колкото до тризнаците случват се защото Савова се притесняваше и за моя приятелка понеже и бяха върнали 4 ембриона,е едничко е,но на нас ни стига да сме истински щастливи,нали!Все пак да са живи и здрави пък другото...

« Отговор #165 -: Ноември 06, 2008, 14:47:15 pm »
моят час еот 16.Желая ти много много късмет.Успех!
« Отговор #166 -: Ноември 06, 2008, 21:40:34 pm »
Благодаря ви момичета,страшни сте  :bighug: !Нямам търпение да дойде вторник и да видим как ще процедираме.
sisiidani много успехи и на теб желая стискам  силно :crossfingers: и да кажеш как е минало.
моля помогнете
« Отговор #167 -: Ноември 11, 2008, 19:43:36 pm »
дайте ми съвет какво да правя?ходихме на 2 инсеменации но резултат няма.всичко е нормално и на двама ни но няма резултат,в клиниката на щерев д-р юнакова дайте съвети!
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Re: моля помогнете
« Отговор #168 -: Ноември 11, 2008, 19:53:41 pm »
Как така всичко ви е нормално пък не става по естествен начин,а правите инсеминации,явно някъде нещо не е както трябва за да сте на инсемин.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
Re: моля помогнете
« Отговор #169 -: Ноември 12, 2008, 16:32:59 pm »
какви изследвания са Ви правени досега?
« Отговор #170 -: Ноември 12, 2008, 18:21:55 pm »
Мина още един ден изпълнен с надежди.Бяхме при д-р Тимева о тя остана замислена от това което ми се случило и от това което съм приживяла.Тя каза че съм отишла доготвена :lol:и всичко съм си направила само бебе не съм.това което  трябва да направим е една цветна снимка за да се видят тръбите и една подробна спермограма.И след това ще се реши какво ще правим.
*
« Отговор #171 -: Ноември 26, 2008, 16:41:28 pm »
Моля момичетата минали през стимулация да споделят колко често са прегледите , защото не съм от София , а д-ра ми каза вече след 4тия ден от стимулацията да съм постоянно там.Моля и да споделите ако сте ползвали апартамента на клиниката как е там?
*
« Отговор #172 -: Ноември 26, 2008, 16:50:19 pm »
 Прегледите са всеки ден. След 10ч, когато излизат резултатите от лабораторията.

Старият апартамент беше доста близо до клиниката. Сега имало нов, с по-добри условия, доколкото разбрах. Последно цената беше 15 лв на вечер.
« Последна редакция: Ноември 26, 2008, 16:52:20 pm от Жекова »
« Отговор #173 -: Ноември 28, 2008, 08:05:27 am »
Здравейте на нас ни предстои,инвитро в Клиника Щерев,при доктор Андреева,успех на всички дано по празниците да има само  :bfp:.

Силно вярвам, че и нашите мечти ще станат реалност.
« Отговор #174 -: Ноември 28, 2008, 08:27:30 am »
Успех dakatabg
*
« Отговор #175 -: Ноември 28, 2008, 10:04:35 am »
Здравейте на нас ни предстои,инвитро в Клиника Щерев,при доктор Андреева,успех на всички дано по празниците да има само  :bfp:.
Успех!!!Дано по Коледа получите най-желания подарък!
*
« Отговор #176 -: Декември 12, 2008, 13:27:12 pm »
здравейте на всички до сега не съм писала повече четях.Но ето че и аз искам да се присъединя към вас.Записах си и аз час при д-р Савова за 06.01.09г.Утре ще направим спермограма при д-р Даскалова в Пловдив.Д-р Даскалов ми назначи досто изследвания да направя в тях са и имунолотгични и гинетични.от 2 години само сам се лутала :(
*
« Отговор #177 -: Декември 12, 2008, 13:48:01 pm »
моя приателка е пациент на д-р Тимева при която има 4 инсета но без резултат,сьмнявала се за ендометриоза и миналата седмица и направиха лапаро оказа се че няма ендометриоза,а имала сраснала трьба с яйчника.тя беше бясна та нали и правиха цветна снимка  8O и вси4ко беше наред.тя неможа да намери отговор на вьпросите защо не се запо4на с лапарото преди инсеминациите.......и интереснто е 4е пак и предлага инсе а тя иска направо инвитро все пак  е на 39 г. Дано коледа донесе радости вьв всеки дом.По коледа стават 4удеса ...
« Отговор #178 -: Декември 17, 2008, 19:29:01 pm »
Успех и много късмет family_yordanovi
« Отговор #179 -: Декември 17, 2008, 23:38:22 pm »
Здравейте мацки!Да се отчета и аз  :balk_600:  днес ми беше пункцията,извадиха четири яйцеклети от осем фуликула другите бяхя кистозни и една куха.Утре в 11ч трябва да се обадя да видя дали са се оплодили,ама много ме е притеснено.Много ме боли коремчето и сам с една чанта лекарства но не сам с хиперстимулация.Сигурно в петък ще е трансфера, стискайте ми палци всичко да е наред.
kete успех мила както и на всички които сега започват или са в процедура!    :bighug: