0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро в Щерев ?
« Отговор #100 -: Октомври 14, 2008, 21:10:23 pm »
Подкрепям Lisko и rossy, мисля, че не е редно да се правят такива изказвания. Все пак само Стаменов, само Александров или който и да е сам кадърен лекар, няма да може да помогне на всички ни, дори и 2 живота да живее. Затова всички са в графата специалисти, а това, че някои от тях се появяват и на екрана това мисля, че е още по-добре за двойките с репродуктивни проблеми, особено ако се нуждаят от повече информация по проблема. Не виждам нищо лошо.
Аз съм пациентка на клиника Щерев и когато и да са взимали интервю от някой специалист на клиниката съм се заслушвала с интерес, вместо да си сменям клиниката и да започвам да плюя и да говоря щуротии срещу тях!
Мисля, че всеки има избор на клиника, лекар и право дали да се лекува или не! Живеем в свободна държава, а тук аз поне съм намерила място да споделям и обсъждам с всички проблемите и успехите, моите и на другите.

П.П. Съжалявам за спама, но не можах да се стърпя.
« Последна редакция: Октомври 14, 2008, 21:13:03 pm от manual »
*
« Отговор #101 -: Октомври 14, 2008, 21:35:33 pm »
Потвърди се диагнозата поставена от д- р Юнакова.

Д-р Юнакова е изключително точен специалист с много сериозно бъдеще. Но имам чувството, че малко я ограничават...
Особеност на огъня е, че гори независимо от посоката на вятъра!
« Отговор #102 -: Октомври 15, 2008, 15:11:31 pm »
Момичета утре ще мие първия трансфер ще върнат само едничко а във петък ще има още един тогава май ще върнат още две или три  :P
*
« Отговор #103 -: Октомври 15, 2008, 15:52:06 pm »
Момичета утре ще мие първия трансфер ще върнат само едничко а във петък ще има още един тогава май ще върнат още две или три  :P
защо само 1? 8O
« Отговор #104 -: Октомври 15, 2008, 16:29:18 pm »
да Да Прави сте. Извинявам се за писаницете. така е - да са живи и здрави всички специалисти и да помагат на кокото се може повече двойки
« Отговор #105 -: Октомври 15, 2008, 17:18:22 pm »
Успех миличка  :bighug:  :crossfingers:  :crossfingers:  :crossfingers:
*
« Отговор #106 -: Октомври 15, 2008, 17:59:06 pm »
Успех Лора!
Днес моята приятелка за която ви казах,че е бременна беше на преглед при д-р Савова,бебчето е едно,казала и е че другата седмица ще чуят сърчицето! :D

« Отговор #107 -: Октомври 15, 2008, 19:19:05 pm »
Много се радвам Лора  :D.Значи все пак връщат повече от два ембриона на различни фази от развитието им
« Отговор #108 -: Октомври 15, 2008, 19:45:00 pm »
И аз незнам защо така ще направят два трансфера.
Но щом така са преценили ембриолога и доки нека така да бъде :P
Важно е крайния резолтат :wink:
« Отговор #109 -: Октомври 17, 2008, 20:32:07 pm »
Lora, :balk_602: :bighug:
успех миличка
« Отговор #110 -: Октомври 18, 2008, 14:26:15 pm »
lora как мина втория трансфер,нали днеска беше?Стискам  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: всичко да е минало нормално.
« Отговор #111 -: Октомври 19, 2008, 14:49:47 pm »
Втория трансфер мина добре само като изключим това че съм много болна егати късмета.Сега почва голямото чакане :wink:
« Отговор #112 -: Октомври 19, 2008, 14:56:16 pm »
Втория трансфер мина добре само като изключим това че съм много болна егати късмета.Сега почва голямото чакане :wink:
Миличка  :goodluck: и да те питам ти какво взимаш за настинката,че аз май почвам да се разболявам и незнам какво мога да пия за гърлото и носа.
Утре трябва да правя теста и да ви кажа много ме е страх,но само уринарен после ще видя за другия кога ще го правя. Някой знае ли къде в пловдив мога да си направя кръвен,имам предвид добра лаборатория?
*
« Отговор #113 -: Октомври 19, 2008, 15:18:08 pm »
Лорка , радвам се че всичко е наред! Сега и аз ще чакам с теб и ще стискам много , много  :crossfingers: :crossfingers: :bfp: Прегръщам те!

*
« Отговор #114 -: Октомври 19, 2008, 18:20:33 pm »
Миличка  :goodluck: и да те питам ти какво взимаш за настинката,че аз май почвам да се разболявам и незнам какво мога да пия за гърлото и носа.
Утре трябва да правя теста и да ви кажа много ме е страх,но само уринарен после ще видя за другия кога ще го правя. Някой знае ли къде в пловдив мога да си направя кръвен,имам предвид добра лаборатория?
Писанец или Хронолаб.
Стискам палци да е положителен!
« Отговор #115 -: Октомври 20, 2008, 10:23:59 am »

Успех на теста  :bfp:

За настинката пия сироп на др.Тайс с жевовлек и витамини взимам .Много чай с мед.Доки ми изписа антибиотик НО аз него взех страх мее да не хвана гъбички и какво правим после с милитеми ембриончета то и без това последното го върнаха когато бях много болна и с температура.След тази здрава настинка дано излезнат бойци и да стане :wink:
*

sunnynevi

• 273
  • Слънца и усмивки за всички!!!
« Отговор #116 -: Октомври 20, 2008, 10:30:39 am »
 :goodluck: :crossfingers: Разбира се Лори !!!Прекрасна новина - радвай и се, и всичко ще е наред!!! :bighug: :flower:

« Отговор #117 -: Октомври 20, 2008, 10:45:15 am »
Лорка , радвам се че всичко е наред! Сега и аз ще чакам с теб и ще стискам много , много  :crossfingers: :crossfingers: :bfp: Прегръщам те!

Ах как ми липсваше на  :balk_121: ама тая пуста настинка сега съм по добре.
Знам аз че ще чакаш с мен аха нали имаме уговорка  :lol: :balk_87: :love:
« Отговор #118 -: Октомври 20, 2008, 10:48:09 am »
:goodluck: :crossfingers: Разбира се Лори !!!Прекрасна новина - радвай и се, и всичко ще е наред!!! :bighug: :flower:
:

:bighug:
*
« Отговор #119 -: Октомври 20, 2008, 12:30:14 pm »
Здравейте!
Днес със сигурност приключи надеждата ни за успех!Първият ни опит ИКСИ завърши с неуспех!Днес направих кръвен тест - 0,100 - отрицателен.
Но, борбата продължава!
Успех на всички в процедури и чакащи резултати!!!
Надежда винаги има!!!