0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро в Щерев ?
« Отговор #20 -: Септември 25, 2008, 21:47:35 pm »
Аз несъм при нея но съм чувала хубави отзиви за нея като лекар.
Успех :P
*
« Отговор #21 -: Септември 26, 2008, 10:27:28 am »
аз съм пациентка на д-р Андреева! Предстои ми лапаро и след това ин витро! някакви отзиви за д-рката?

Аз бих казала, че всички доктори в клиниката на Щерев са невероятни професионалисти. Довери им се и успех!

Дори, когато ти бият шут отзад това може да е крачка напред.
Не бива да губим кораж, момичета!

*

sunnynevi

• 273
  • Слънца и усмивки за всички!!!
« Отговор #22 -: Септември 26, 2008, 10:28:45 am »
Успех котанка  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :goodluck: :bighug:
Мисли позитивно, бъди щастлива и усмихната!Не оставяй съмненията да вземат връх  :cheerleader: :cheerleader: :cheerleader:
КЪСМЕЕЕЕЕЕЕЕЕТ!!!

*
« Отговор #23 -: Септември 26, 2008, 10:33:43 am »
Успех котанка  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :goodluck: :bighug:
Мисли позитивно, бъди щастлива и усмихната!Не оставяй съмненията да вземат връх  :cheerleader: :cheerleader: :cheerleader:
КЪСМЕЕЕЕЕЕЕЕЕТ!!!

Благодаря ти от сърце  :bighug:

И аз това си казвам - вяра, вяра, вяра - за да не изгубя надеждата за любовта!!!!!! и ...бебешока  :bori_007: :bori_004: - няма да отказа да са две  :)

« Отговор #24 -: Септември 27, 2008, 18:27:39 pm »
Близо 5 години бях пациентка на клиниката.Единствено Юнакова не ми е правила трансфер.
Наистина всички  там са добри лекари,но правят изследвания след 3 неуспешни опита.Това, че д-р Савова ми спести 400 лв. от изследвания,ме вкара вътре с повече от  20 хил. лв.Аз пуснах имунологични по мое настояване след 6 инсеминации и 4 ИКСИ-та и открихме причината.Никой от тези мили д-ри няма да ми върне нервите и изгубеното време.
Мога само да посъветвам тези,които са пациенти на Щеревата клиника да си самоназначат имунологични и генетични изследвания преди процедурата.Иначе и аз познавам много момичета от там,които имат бебчета.
Желая успех на всички!
Ако се появят препятствия по пътя Ви - сменете посоката, а не крайната цел...

БЛАГОДАРЯ ВИ, Д-Р СТАМЕНОВ!
« Отговор #25 -: Септември 28, 2008, 01:02:04 am »
Здравейте! Аз съм пациентка на д-р Андреева и ми предстои първо инвитро. На мен тя вече ми пусна въпросните имунологични и генетични изследвания, и поради резултатите им ми каза, че ще състави протокола по специална схема и ще включи някакви инжекции. Много съм доволна от лекарката си и не бих я сменила, дори да се окажа с неуспешен първи опит.

*
« Отговор #26 -: Септември 28, 2008, 10:24:18 am »
кои са имонологичните и генетичните изследвания? :oops:
*
« Отговор #27 -: Септември 28, 2008, 12:08:03 pm »
Някъде имаше тема за тях!!!
Те се доста - НК клетки и други - не ги помня всичките!
И аз не съм ги правила, а вече съм в процедура - 4 ден на стимулации!
Много се чудих дали да ги правя - но....
Дано всичко мине добре и резултата да е положителен.....ако не тогава ще ги направим!
Успех!
« Отговор #28 -: Септември 29, 2008, 14:10:42 pm »
Здравейте момичета. Аз не съм пациентка на тази клиника, извинявайте че се намесвам в темата. Имунологични и генетични изследвания съм правила преди инсеминация. Моят лекар е д-р Даскалов и не ми е спестил нито едно изследване. Мисля, че това са важни неща, за да се открие причината за незабременяване , а не след като се направи неуспешна процедура да се чудят от къде е станало и защо. Но това си е мое мнение.
« Отговор #29 -: Октомври 03, 2008, 15:31:32 pm »
Здравейте и от мен  :D !Пациентка съм на д-р Савова от 6 месеца и съм страшно доволна от нея и целия екип на клиниката,страхотни профисионалисти,доста мили и не се налага да чакаш като луд.На 23.09.2008г започнах първата си стимулация за инвитро на лимитиран стимулационнен цикъл.Вчера ми беше пункцията,засега всичко мина много добре,но се притеснявам малко дали ще настъпи оплождане макар че няма причина за притеснение.Д-р Савова е невероятен лекар както и всички от клиниката на Щерев!
Успех на всички!!!
*
« Отговор #30 -: Октомври 03, 2008, 15:35:00 pm »
Стели,успех мила!

« Отговор #31 -: Октомври 03, 2008, 15:42:37 pm »
Благодаря ти много hriska!Утре трябва да се обадя в клиниката да проверя как вървят нещата и се моля всичко да е нормално и да ме зарадват с добър резултат.
*
« Отговор #32 -: Октомври 03, 2008, 15:55:56 pm »
Успех Стела!!!
В неделя е и моята пункция при д-р Александров!Надявам се и вярвам, че всичко ще е ОК!
Успех на всички!
« Отговор #33 -: Октомври 03, 2008, 16:04:21 pm »
Успех Стела!!!
В неделя е и моята пункция при д-р Александров!Надявам се и вярвам, че всичко ще е ОК!
Успех на всички!

Успех и на теб Вики!Не се съмнявай в това! :D И да кажеш после как е минало.
« Отговор #34 -: Октомври 03, 2008, 18:12:52 pm »
Стела успех мила моята пункция сигурно щее след 10 дни.
Пиши как е минало оплождането. :P
*
« Отговор #35 -: Октомври 04, 2008, 18:09:22 pm »
Здравейте,

Днес си направих кръвен тест за ЧХГ - резултат <0.1 :( - днес ми е 10-ти ден след трансфер. Някой знае ли дали има шанс да се променят нещата? Възможно ли е от тук нататък да се вдигне - ако например ембрионите са се рзавили по-късно? Аз честно казано мисля, че този първи за нас опит инвотро се оказа несполучлив за голямо съжаление  :(

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #36 -: Октомври 04, 2008, 18:37:30 pm »
Здравейте,

Днес си направих кръвен тест за ЧХГ - резултат <0.1 :( - днес ми е 10-ти ден след трансфер. Някой знае ли дали има шанс да се променят нещата? Възможно ли е от тук нататък да се вдигне - ако например ембрионите са се рзавили по-късно? Аз честно казано мисля, че този първи за нас опит инвотро се оказа несполучлив за голямо съжаление  :(

Съжалявам Котана.
мисля, че единствения шанс да се променят нивата е ако има лабораторна грешка.
Но ако няма такава ...резултата показва, че няма бременност.

*
« Отговор #37 -: Октомври 04, 2008, 18:38:43 pm »
Здравейте,

Съжалявам Котана.
мисля, че единствения шанс да се променят нивата е ако има лабораторна грешка.
Но ако няма такава ...резултата показва, че няма бременност.

Благодаря ти. Предпочитам да знам истината - инъче повече се тормозя. Едва ли е лабораторна грешка.

Успех на всички момичета!

« Отговор #38 -: Октомври 06, 2008, 18:03:37 pm »
Котанка съжалявам миличка давай смело напред  :bighug:
« Отговор #39 -: Октомври 06, 2008, 18:10:17 pm »
Здравейте!От 6 яйцеклетки всичките са оплодени и днес ми беше трансфера и върнаха две ембриончета.Много се зарадвах от резултата,но се притеснявам защото тези 14 дни чакане за теста ще ме съсипят.
Вики как мина твоята пункция в неделя?
Успех на всички!