0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро в Щерев ?
« Отговор #140 -: Октомври 31, 2008, 18:12:51 pm »
Краси миличка пожелавам ти от все сърце па последваш моя резултат  :bighug:
« Отговор #141 -: Ноември 04, 2008, 18:22:38 pm »
Искам дас и запиша час за доктор от клиниката на Щерев, но сел дкато изчетох написаното тук се обърках още повече, че пак не знам кой да избера. Може би ще видя за кого има свободни часове най-рано, защто не ми се чака още няколко месецатам където ходя сега. Дали някой знае клиниката работи ли през м.Декеври или почиват.
*
« Отговор #142 -: Ноември 04, 2008, 18:24:39 pm »
sisilota, защо си объркана?
И да, клиниката работи през декември. Поне миналата година беше така.
*
« Отговор #143 -: Ноември 04, 2008, 23:20:43 pm »
Искам дас и запиша час за доктор от клиниката на Щерев, но сел дкато изчетох написаното тук се обърках още повече, че пак не знам кой да избера. Може би ще видя за кого има свободни часове най-рано, защто не ми се чака още няколко месецатам където ходя сега. Дали някой знае клиниката работи ли през м.Декеври или почиват.
д-р Андреева или д-р Тимева , според мен! Успех!
« Отговор #144 -: Ноември 05, 2008, 08:07:26 am »
Момичета, благодаря за отговорите.
Жекова, объркана съм, защото за всички доктори има много хубави отзиви и аз не знам за кого да си запиша час, но мисля да се обадя в клиникта и на късмет - за когото има свободен час. Дано и в тази клиника да се сбъднат и моите мечти.
Успех на всички и дано бадещето да ни донесе много :) :) :)
« Отговор #145 -: Ноември 05, 2008, 09:04:57 am »
Миличка когото и да избереш всички си разбират от работата.
Успех ти желая :P
*
« Отговор #146 -: Ноември 05, 2008, 10:16:37 am »
Момичета, благодаря за отговорите.
Жекова, объркана съм, защото за всички доктори има много хубави отзиви и аз не знам за кого да си запиша час, но мисля да се обадя в клиникта и на късмет - за когото има свободен час.
Ами и аз така направих, не съм си избирала лекаря. Отидох при първия, за който имаше свободен час.
« Отговор #147 -: Ноември 05, 2008, 11:07:32 am »
sisilota  Не се притеснявай работят и през почивните дни и през празниците .Аз правих опит миналата година декември месец по време на Коледните празници  на 24.12 ми беше пункцията  на 27.12 ми беше трансфера .Всички там са много мили и внимателни при които и лекар да поподнеш мисля ,че ще останеш доволна. Аз лично съм при Александров . Пожелавам ти успех и не забравяй,че по Коледа стават чудеса . :cheerleader: :bighug: tree2a
« Отговор #148 -: Ноември 05, 2008, 11:26:59 am »
Е, да се похваля имам час за другия петък при д-р Савова, някои си беше освободил часаи аз хоп, записах се. Така, че мили момичета в петък ще ви пиша как е минало. Стисакам палци на всичик и отново благодаря за всичко. Моного сте мили   :)
*
« Отговор #149 -: Ноември 05, 2008, 13:21:45 pm »
 Д-р Савова е добър специалист. Имам приятелка, нейна пациентка, бременна с близнаци в момента. Тя не пише тук, та аз да се похваля от нейно име.  :D  Първото и дете също е заченато ин витро. И двата пъти се е случило от  втория опит.
« Отговор #150 -: Ноември 05, 2008, 14:48:40 pm »
Е, дай боже да имам късмета на твойта приятелка. И на мен ми е втори опит...  :lol:
« Отговор #151 -: Ноември 05, 2008, 17:54:25 pm »
Аз съм пациентка на др.Ганева
В момента чакам близнаци :lol:
« Отговор #152 -: Ноември 05, 2008, 17:57:45 pm »
Е, дай боже да имам късмета на твойта приятелка. И на мен ми е втори опит...  :lol:

Аз съм пациентка на др.Ганева в момента чакам близнаци от втори опит ин витро.
Желая ти късмет :)
« Отговор #153 -: Ноември 05, 2008, 18:51:48 pm »
Привет момичета от доста време не съм писала :oops: Искам а да споделя до къде стгнах. Направихме всички въможни изследвания в инвитро център Плевен както при мен така и при съпруга ми.Сега имам записан час за вторник при д-р Тимева. В Плевен казаха чеп пак съм за инвитро.Единственото което ме притесни е спермограмата при първата която е правена в Надежда (там ми беше първият опит), всичко беше Ок а сега имаше някави бактерии и високи левкоцити.И двамата пием антибиотици и витамини.Много се вълнувам от това как ще мине прегледа.Но мисля там да бъде втория ми опит и дано да е успешен! :bighug:
« Отговор #154 -: Ноември 05, 2008, 18:53:19 pm »
 :wink: Дано всички имаме късмета на твоята приятелка. :bighug: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #155 -: Ноември 05, 2008, 18:54:11 pm »
И аз съм си заявила близнаци при нея  :wink: Първия път не успяхме, вторият дано е на късмет!
*
« Отговор #156 -: Ноември 05, 2008, 19:06:44 pm »
Е, да се похваля имам час за другия петък при д-р Савова, някои си беше освободил часаи аз хоп, записах се. Така, че мили момичета в петък ще ви пиша как е минало. Стисакам палци на всичик и отново благодаря за всичко. Моного сте мили   :)
Късметлийка! Просто, защото смятам, че д-р Савова е най-добрият специалист там. Успех!
Особеност на огъня е, че гори независимо от посоката на вятъра!
« Отговор #157 -: Ноември 05, 2008, 20:55:48 pm »
И аз съм си заявила близнаци при нея  :wink: Първия път не успяхме, вторият дано е на късмет!

Успех мила тя явно е специалист по близнаците :lol:даже днес каза че има пациентка с три.
Понеже се страхуваше да не са и три при мен.
« Отговор #158 -: Ноември 05, 2008, 21:33:48 pm »
Здравейте мацки!Отдавна не съм писала тук май  :bighug:
Във вторник съм пак при д-р Савова на преглед и почваме втория опит май до края на седмицата.Така се вълнувам и в същото време се притеснявам много,дано вторият опит да е успешен!Ще пиша как е минало на прегледа и успехи на всички!!!
sisiidani май двете ще сме в един и същи ден на преглед,ти в колко часа ще си,аз съм за 10.
« Отговор #159 -: Ноември 05, 2008, 21:42:54 pm »
Според мен всички лекари в клиника Щерев са добри и работят много
Късмет на всички бебетрудещи се  :D