0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Знаете ли за Анета Ганчева?
« -: Септември 24, 2008, 21:57:24 pm »
     Чувате ли сте за тази жена? Ходил ли е някой при нея?
http://www.aneta-gancheva.com/
Вижте пресконференцията.
*

She

Re: Знаете ли за Анета Ганчева?
« Отговор #1 -: Септември 24, 2008, 22:16:08 pm »
Ооо, да.Освен да ти изслуша кротко всички диагнози и след това небрежно да ти съобщи, че т.нар. й сеанси струват по 20лв, след което да добави, че трябва да ходиш всеки ден, в продължение на месеци, едва ли нещо друго може да направи. Една проста сметка на скромния й хонорар, понеже тя не работи за пари /ха-ха, колко цинично!!!/, показва, че с похарчените за въпросната не особено надеждна терапия, можеш да направиш около 3-4 опита инвитро. Та това е г-жа Ганчева, великата лечителка или по-скоро измамничка. :x
*

lidia

• 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
« Отговор #2 -: Октомври 11, 2008, 16:04:29 pm »
Най-жалкото е, че моя близка я посещава а горкият и мъж се трепе като луд по цял ден да и плаща сеансите. :( Последния път ми каза, че и лекували алергиите и не трябва да яде нищо алергизиращо, щото ще отключи тези дни някоя алергия и после нам ти кво си. Направо ми се дорева.
- Анета Ганчева е доказала, че може да лекува всичко, дори и тези болести, за които все още няма открити лекарства, от всички видове бактериални и вирусни инфекции, бронхопневмония, туберкулоза, цироза, хепатит, менингит бюргер, стерилитет,  хронични рани до лупус, ебола, рак и СПИН.
Думи нямам.
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #3 -: Октомври 11, 2008, 17:03:46 pm »
Аха и един мармот завива шоколада в станиол :wink:
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #4 -: Октомври 11, 2008, 19:51:10 pm »
Мисля, че ако тази жена лекуваше толкова много диагнози, нямаше да има такива опашки през лекарските кабинети и в клиниките по стерилитет. Не знам до кога хората, ще се лъжат и ще се надяват на празни надежди. :?
никога не отстъпвай на принципите си!
« Отговор #5 -: Октомври 11, 2008, 20:12:52 pm »
Най-тъжното в случая е че има хора , които  вярват на такива мошеници и им пълнят банковите сметки !
*

моммо

« Отговор #6 -: Ноември 04, 2008, 15:44:44 pm »
Защо сте решили че е мошеник има жени заченали след сеанси при Ганчева 
« Отговор #7 -: Ноември 04, 2008, 17:25:28 pm »
С какви проблеми?
*
« Отговор #8 -: Ноември 04, 2008, 19:52:46 pm »
С какви проблеми?

А, при всички положения са от моите любимки, които са се 'успокоили и е станало' ;)
*
« Отговор #9 -: Ноември 04, 2008, 20:41:21 pm »
С какви проблеми?
А, при всички положения са от моите любимки, които са се 'успокоили и е станало' ;)
А, не!  :balk_77: Били без тръби, а мъжете им с азооспермия!   :(

*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #10 -: Ноември 05, 2008, 09:46:17 am »
Ако няма поставена диагноза от специалист по стерилитет, че и потвърдена от още двама, не вярвам. Съветвам ви и вас да не го правите. Едно е да не забременяваш, но никога да не си ходил на свестен специалист и съвсем друго точно такъв да ти е казал, че имаш сериозен проблем, който се решава оперативно, с ин-витро и т.н. В повечето случаи обаче момичето отива при кварталния гинеколог в ДКЦ-то (който знае по-малко и от нас), после при друг също гинеколог - много прехвален, после при третът също такъв "капацитет" и накрая стигаме до "докторите нищо не можаха да направят, но Анета (баба ти Пенка или ходжата от Горно Нанадолнище) ми помогна". А всъщност просто не е имала късмета веднага да попадне на истински специалист.