Момичета,страхотни сте.Стискам палци на всички за успешни процедури и ще чакам с нетърпение да се похвалите с нови положителни тестчета.На Дони и на Мече голяма силна прегръдка и двойно повече стиснати палци!Аз преди исках 5 деца.Когато се омъжих мъжа ми беше категоричен че не иска повече от 2,но аз тайничко се надявах че с една двойка близнаци ще ги докарам до 3.После дойде стерилитета.След неуспешно инвитро забременях по естествен път в месеца в който 5 лекаря казаха че е изключено това да се случи.После след раждането на сина ми мъжа ми мнооого сгафи пред мен,любовта ми към него умря и принципно не искам на него да му раждам друго дете,но тъй като аз искам,а сина ми един ден ще иска братче или сестриче,когато спра да кърмя ще се опитам да излъжа и мъжа ми и съдбата за още едно,а пък ако е рекъл господ пак могат да бъдат близнаци,но ако не стане спонтанно няма никакъв шанс мъжа ми да даде и 1 ст. за инсе или инвитро.Много се радвам че имате до себе си истинска мъжка опора и след успешно инвитро планирате нови процедури.Успех,момичета!