0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: НЕ на съседската намеса в личния живот!
« Отговор #20 -: Септември 26, 2008, 16:03:23 pm »
а аз снимката не я виждам и може да ми стане нещо от любопитство:)

Лиско , и аз не успях да видя нищо през Mozilla , минах през Google Chrome и видях.
Фуси , благодаря за поздрава! :D

« Последна редакция: Септември 26, 2008, 16:09:41 pm от Eфирче »
*

Tarja

• *
  • 520
  • \m/ metal inside \m/
« Отговор #21 -: Септември 26, 2008, 16:42:08 pm »
Имаше някъде петиция.
Сигурна съм, защото съм я подписала вече.
Сега я търся, търся, търся.....

Такаааа, ето я и ПЕТИЦИЯТА  :D

Значи, познавайки дребните душици, които живеят в блока-гето, в който сме и ние, си представям какво изнудване ще настане за да получим т. нар. одобрение.
Представям си как неврастеничката отгоре, която си тупа чергите и някакави изгнили дунапрени с червеи в тях падат в балкона ми, и която си плиска безразборно кофи с вода по балкона когато и скимне, и която на направената забележка, че водата не се отича от където трябва, а капе директно в/у балконската ни маса реагира по следния начин: "Не ми дреме, на мен не ми тече нищо. Ако толкова ви пречи, дайте ми вие патие за ремонта на балкона ми", започва да ме изнудва за това, че гледам кучета вкъщи....
Представям си го и усещам как ноктите и зъбите ми се заострят нездравословно.

Иначе, че има крайно безотговорни стопани - има. И те заслужават сериозно наказание. Например да поживеят известно време в условията в които са поставили домашните си любимци (глад, мърсотия, бой - кой, каквото си е заслужил).
« Последна редакция: Септември 26, 2008, 17:00:58 pm от Tarja »
         Equally Destructive
*
« Отговор #22 -: Септември 26, 2008, 17:37:34 pm »
Хихи, аз май съм най-добре в случая-моите съседи по цялото протежение на квартала обожават Теодора  :lol: :lol: :lol:
Но като цяло закона не е с лош замисъл.Представи си, че имаш бебе, а в съседство комшията си гледа две немски овчарки, които лаят на всяко тропване във входа..Има какво да се обработи като вратички и прочее, но като цяло..Примерно ако 50% от комшиите недоволстват заради конкретен домашен любимец..да се вземат мерки.

Е нали трябваше и опозиция да има в темата  :wink:
« Отговор #23 -: Септември 26, 2008, 18:16:45 pm »
Мимсе, съгласна съм с теб, ама пусто като и това, което ти описваш се регулира от ЗЗЖ.

Там е работата, че никой не ги спазва тез закони, нищо че ги има. А ако приемат това предложение в Закона за етажната собственост, ще настане ад по кооперации / блокове, така да знаете.

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
« Отговор #24 -: Септември 26, 2008, 18:29:01 pm »
Рали, права си, че ще настане ад. Хич не ми се мисли за големите кооперации с по над 60 апартамента във вход  8O Дано не го приемат, дано. Иначе, евала за чипа и данъка - малко са хората като теб.
Сега се сетих нещо друго - онзи ден четох новата наредба за превоз на пътници в Градския транспорт - забранили са возенето на всякакви дом. любимци (май и котки не може), само за слепи граждани и полицейски кучета се разрешава. Мъчно ми е, защото преди с моя дядка можехме да идеме на доктор с рейса, а сега трябва да търся превоз. Иначе си бяхме изрядни-наморник, паспорт и билетче, даже бях научила, че съм в правото си да го возя така и цитирах чл.12, т.3 от Правилника,ама вече и таз благина я няма. Извинявам се за спама  :oops: