Няма лошо в зоополицията, но какво правим, когато човека по принцип се грижи добре за домашния си любимец, редовно го извежда и т.н., но същия домашен любимец вместо да се изпишка и изака навън някъде под някое дърво, и както на запад собственика, прибира остатъците в пликче и след това в коша, а свършва въпросната работа в асансьора или по стълбите, където минават нашите деца?
Ето тук идва големия проблем, че малко хора тук осъзнават сериозността на това да имаш домашен любимец. В същия този закон пише, че собствениците на домашни любимци би трябвало да заплащат за тяхното пребиваване в кооперацията-нещо с което съм съгласна, особено за собствениците на кучета, заради горната причина.
Да не забравяме все пак че там не живеем сами, има хора около нас, които могат да страдат от алергии, или просто да ги е страх.
Аз лично съм на мнение, че който не желае да се съобразява с общото и общите правила, и не желае да плаща за общи части-да си купи ливада, да си вдигне къща и да си живее там. Тогава никой нищо няма да му забранява, ако иска да си направи бунище насред двора, но когато живеем в такива кооперации е нужно да има компромиси от всички страни.
Отново казвам, че аз лично бих си взела коте но на по-късен етап и все пак смятам , че собствениците на домашни любимци, които са в състояние да нарушават спокойствието на останалите в кооперацията е нужно да се съобразяват до някаква степен. Това е аналогично на момента с извършването на строително-ремонтни работи.На всеки се налага, и все пак от 2 до 4 следобяд се забранява.