Когато щракна върху календара за да вляза ми излиза надпис - този сайт се хоства от ........... Как да процедирам по нататък за го използвам както преди? Не владея английски затова ми обяснете по простичко. Благодаря.
Ако се върнем на първия ти въпрос ще се опитам да ти отговоря с минимално количество английски и компютърни термини - ако не го разбираш - просто го игнорирай (т.е. не му обръщай внимание).
Най вероятно DNS записите (не знам как се превежда термина) на доставчика ти не са обновени. Това е процедура която се извършва автоматично от всички компютри в интернет.
Друг възможен проблем е доставчика ти да прекарва целия трафик (това също не знам как е на БГ език) през proxy (и това не мога да го преведа) и за това да получаваш информация която е кеширана (временно съхранена) при него.
Имаш 2 възможности:
1. Обаждаш се на доставчика ти и му обясняваш проблема който имаш и той го решава.
2. Ползваш уеб прокси (и това е непреведимо), докато доставчика ти се оправи - описал съм как става това малко по нагоре в темата.
Поздрави