Здравей, Звездичка!
Не искам да те отчайвам, но тъй като аз също имах проблем с LH, за който разбрах след неуспешното приключване на опита ми, ето какво открих из интернет с бая търсене. ЛХ трябва да е максимум до 5 u/l (това ми го каза д-р Савова). Аз имам неуспешен опит с ЛХ 6,76 преди прегнил и един канцелиран - стимулация с Клостилбегит (един от страничните му ефекти е повишаването на ЛХ), където на 10-ти ден имах ЛХ 38. От информацията в интернет разбрах, че опитите с повишено ЛХ са неуспешни. Категорично. Явно това скапва яйцеклетките много сериозно.
На 29.09. бях на преглед при д-р Владимиров, който също потвърди, че повишаването на ЛХ е само малка част от по-сложен ендокринологичен проблем. Поради тази причина се запътвам към по-сериозна и строго индивидуализирана стимулация, която ще започне от следващия цикъл, а в този, който идва, ще тече своеобразна подготовка. Казвам ти това, което съм научила самостоятелно и от други източници в интернет, различни от Зачатие. Тук изчетох много мнения и информация и не намерих сходен с моя случай.
Ти при кой лекар си? Стискам ти палци и ти желая успех!