ginbay , какви точно витаминки пиеше мъжа и кои - ти?
Не намерих опция за поръчка по нета... Как точно става поръчването?
Значи, съпруга ми пиеше Daily, Omega 3, вит.Е. В общи линии аз пиех същото (заедно с мултивлакна за регулация на теглото) + Double X като забременях. В България няма опция за поръчка по интернет. И освен това поръчка по нета можеш да правиш само ако си регистриран като абонат - тогава ползваш и 30% отстъпка.
Osiana, целта на всичките тези сайтове е да ти продадат продуктите на крайна цена, ако дойде някой да те запознае със всички възможности, или както ти казваш да те "вербува" и ти си решила така или иначе да използваш тези неща (а предполагам от сайтовете си видяла, че има и много други неща, не само витамини) - първо, ще ги ползваш с отстъпка, второ - ще ги поръчваш на собствения си номер, а не на някой друг, трето - ще се възползваш от допълнителните бонуси, които ти се дават, само защото си пазарувала. Дано да не счетеш това за "вербуване" от моя страна - просто искам да си наясно с възможностите си. Решението как да ги използваш си е лично твое.
А относно бременността - за съжаление приключи в края на 4-тия месец. Но след проведено разследване от моя страна, се оказа, че почти всички жени от моя род са имали подобен проблем. Бях известно време в почивка и на противозачатъчни, за да си починат яйчниците и организма като цяло. И от другия месец започваме наново опитите.
Личните ми впечатления от витамините. Аз съм с таласемия минор и хемоглобина ми никога не се е качвал над 100. След 3 месечен прием на Daily и Omega 3, влязох във втори месец на бременността с хемоглобин 116 и се чувствах превъзходно - а това е много за мен - не съм се чувствала така никога.