0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
Nutrilite - витамини и добавки
« -: Октомври 01, 2008, 17:53:48 pm »
Какви са отзивите ви за тези витамини? Четох че са от естествен произход и се възприемат добре от организма.

http://nutrilite.hit.bg/

Моля, споделете вашия опит, доволни ли сте, имате ли оплаквания.
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
*

ckarabei

• **
  • 73
  • "Не мразя, не прощавам, не съдя и не съжалявам."
Re: Nutrilite - витамини и добавки
« Отговор #1 -: Октомври 03, 2008, 09:16:15 am »
Здравей Osiana  :D много се радвам че си пуснала тази тема и аз исках да пиша, но се притеснявах нещо да не би да прозвучи като реклама. Витамините са просто невероятни /да цената е по-висока, но пък разфасовките са големи и достатъчни за един период от 2-3 месеца приемане/. Цялото семеиство ги пием мама е дистрибутор на AmWay само това е начина не ги продават в аптеките. Изцяло са на естествена основа никакви синтетики които ги има във витамините от аптеката и ти съсипват бъбреци и черен дроб. Само едно ще ти кажа тази фирма работи за НАСА за добавките на космонавтите /НАСА няма да работи със случаини компании/.Аз зимата след 1-месечно боледуване от пневмония пих В-комплекс за 1 седмица нямаше и следа че съм била болна.Daily - е направо номер 1  :D.Питай ме за конкретно заболяване и с удоволствие ще ти кажа и дам съвет, дано не ти прозвуча като някоя агитаторка просто наистина е хубаво повече хора да разберат за тях за да си помогнат навреме.Повечето холивудски звезди също ги ползват, световния рекордьор Асафа Пауъл и Роналдиньо бразилски футболист също.

Живей сега, Усмихвай се сега, Радвай се на това, което имаш днес и се бори за всичко онова, което искаш да имаш утре.
*

Osiana

• 4888
« Отговор #2 -: Октомври 03, 2008, 10:43:07 am »
Благодаря много за отговора. Тъкмо си мислех, че никой няма да отговори, защото са или непознати или почти никой не влиза в този подфорум. Аз нямам конкретно заболяване, просто след всички стимулации и манипулации в растояние на 3 години, някак не се чувсвам много добре. Ние сме с мъжки фактор, мислех си и за мъжа ми дали ще е добре да ги взима. Той е с олигозооспермия, а и пуши много. Питам за тези витамини, не за друго, а защото по време на прием на витамини от аптеката, ми се случвало много често да ме болят бъбреците  8O :? и вече доста отдавна не взимам нищо. Моя брат, физически здрав мъж, беше наскоро споделил с мен, че взимал витамини от аптеката и също като мен имал болки в бъбреците. :?
Аз не живея в Бг, но намерих тук, където живея, фирма която предлага продуктите на Nutrilite, и смятам да пробвам. Ще докладвам как се чувствам след прием. :wink:
Ти кои от витамините и добавките би предложила на мен и мъжа ми?

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
*

ckarabei

• **
  • 73
« Отговор #3 -: Октомври 03, 2008, 11:24:58 am »
Вярно е че не са толкова известни затова се зарадвах много като видях темата.Хубаво че си намерила начин да ги намериш  :), Бих ти предложила - Селен и витамин Е /за спермата/- гарантира плодовитост и оказва голяма помощ при оплождането на яйцеклетката. При полов акт мъжете губят много селен. Така сексуалния живот и оплодителните способности са в опасност. Той е микроелемент, който не се прозвежда от организма и това налага да се приема като добавка с храната. Почти половината от количеството в организма е концентрирано в тестисите и семенните канали в съседство с простатната жлеза. Селен се губи със спермата.Аз пия 1 и на мъжа ми 1 на ден не повече. Започнахме от този месец.Витамин Е е антиоксидант.
В-комплекс /заради пушенето/ съдържа и фол.киселина.Много добре ми влиае на настоението - спокойно няма притеснеие и тревоги за глупости.
Чесъна също е полезен /и при него има селен/.Една двойка твърди че след употребата му тя е забременяла. Освен тях аз пия и Омега - 3 и Daily започнах от Юли месец редувам ги но искам да ти кажа че наистина помагат....не се трови с боклуците от аптеката.Пиши ми като си вземеш  :bighug:

Живей сега, Усмихвай се сега, Радвай се на това, което имаш днес и се бори за всичко онова, което искаш да имаш утре.
*

Osiana

• 4888
« Отговор #4 -: Октомври 03, 2008, 11:52:52 am »
Обаче аз това Daily не го намирам в сайта. Може би го нямат в наличност, или не мога да разбера как се казва на немски. Ето го сайта  http://www.vita-tipps.de/Nutrilite/index.html
Витамин А също не го  виждам тук. Какво ще кажеш за мултивитамините http://www.vita-tipps.de/Nutrilite/Multivitamin_Mineralstoffe/Nutrilite_DOUBLE_X.html (Double X) ?? Там има вит. А

Благодаря ти от сърце. :D

*

ckarabei

• **
  • 73
« Отговор #5 -: Октомври 03, 2008, 13:42:26 pm »
Аз незнам немски, но се ориентирах по опаковката:
* Български – Daily
(http://nutrilite.hit.bg/multivit.html)

* Немски - NUTRILITE™ Einmal Täglich - 60 Tabletten
(http://www.vita-tipps.de/Nutrilite/Multivitamin_Mineralstoffe/Einmal_Taeglich_2.html)

За Double X – препоръчва се при хора с много интензивен динамичен начин на живот най вече спортисти, както ти казах Асафа Пауел. Помагат за имунната с-ма, костите, концентрация на мозъка съдържа антиоксиданти......но аз пия Daily защото не е толкова скъпо а  ме кара да се чувствам доста бодра и енергична през целия ден (1 таб./ден). Т.е. ако наистина ежедневието ти е твърде натоварено и имаш нужда от много енергия - Double X ако не  - Daily.
Сега за витамин А:
* Български – Nutrilite  - multi carotene A
(http://nutrilite.hit.bg/antiox2.html)

* Немски - NUTRILITE™ Natürliches Multi Carotin
(http://www.vita-tipps.de/Nutrilite/Antioxidantien/Nutrilite_Natuerliches_Multi_Carotin.html
)
Дано да ти помогна ако има друго пак питай!
Само едно нещо ме зачуди от този немски сайт че няма написани общоприетите каталожни номера на продуктите ......аз ли не ги видях!?!

*

Osiana

• 4888
« Отговор #6 -: Октомври 03, 2008, 14:06:35 pm »
Благодаря ти, много ми помогна да се ориентирам. :D
За каталожните номера, и аз гледах, няма.

ckarabei,

*

Osiana

• 4888
« Отговор #7 -: Октомври 03, 2008, 23:03:02 pm »
Тук намерих друг онлайн магазин на Amway, където ги има и каталожните номера.
http://www.amway.de/catalog?category=1001
ckarabei, би ли ми казала какви са цените в България на Daily; multi carotene A; Omega -3; Hair, Skin and Nails; Selen E; Vitamin B complex и Double X. Надявам се не съм станала досадна. :oops:

« Отговор #8 -: Октомври 23, 2008, 20:12:41 pm »
Здравейте и от мен! Темата ми е изключително интересна, защото ние със съпруга ми също ги пиехме - резултата беше - забременяване на 3-тия месец. Мъжа ми беше след операция от варикоцеле. И нещата се получиха - пия ги вече почти година - ако случайно настина - минава ми за отрицателно време. Всички продукти, които предлага фирмата са изключителни. Osiana, всички сайтове обаче, които си намерила на български език, са на хора, чиято цел е единствено да продават и няма да те запознаят с възможнноста за закупуването им с отстъпка (и то не малка). Официалния сайт в Германия е amway.de - свържи се с фирмата там на място, те ще ти изпратят човек, който ще те запознае със всичко. Доколкото знам в Германия нещата си ги поръчваш през нета, плащаш с кредитна карта и ти се доставят до в къщи. Рискувай да ги опиташ и няма да сбъркаш. Успех с опитите за забременяване
« Отговор #9 -: Октомври 23, 2008, 20:48:17 pm »
ginbay , какви точно витаминки пиеше мъжа и кои - ти?
 Не намерих опция за поръчка по нета... Как точно става поръчването?
*

Osiana

• 4888
« Отговор #10 -: Октомври 24, 2008, 00:03:53 am »
ginbay, аз прегледах сайтовете в Германия и открих този, от който можеш да си поръчаш директоно онлайн без да се налага някой да идва да ме вербува. http://www.vita-tipps.de/Nutrilite/ За сега съм си купила един от продуктите и съм доволна, доколкото може да съм от 2-3 седмичен прием на витамините. Най-важното, което искам да споделя е, че до сега не съм имала абсолютно никакви оплаквания, да не говорим, че не съм имала болки в бъбреците, както при прием на витамини от аптеката.

Сподели моля те с нас кои по-точно витамини пи съпруга ти.
Желая ти спокойна бременност.

Благодаря на ckarabei, която ми прати цените на лични. Цените в България са почти същите като в  Германия. Благодаря и за съветите които ми даде. Селен и витамин Е беше писала ckarabei, за мъжете. Аз може би другия месец ще поръчам от комбинираните витамини за него + селена.
« Последна редакция: Октомври 24, 2008, 00:08:37 am от Osiana »

« Отговор #11 -: Октомври 24, 2008, 08:33:46 am »

Значи, съпруга ми пиеше Daily, Omega 3, вит.Е. В общи линии аз пиех същото (заедно с мултивлакна за регулация на теглото). В България няма опция за поръчка по интернет. И освен това поръчка по нета можеш да правиш само ако си регистриран като абонат - тогава ползваш и 30% отстъпка.

Osiana, целта на всичките тези сайтове е да ти продадат продуктите на крайна цена, ако дойде някой да те запознае със всички възможности, или както ти казваш да те "вербува" и ти си решила така или иначе да използваш тези неща (а предполагам от сайтовете си видяла, че има и много други неща, не само витамини) - първо, ще ги ползваш с отстъпка, второ - ще ги поръчваш на собствения си номер, а не на някой друг, трето - ще се възползваш от допълнителните бонуси, които ти се дават, само защото си пазарувала. Дано да не счетеш това за "вербуване" от моя страна - просто искам да си наясно с възможностите си. Решението как да ги използваш си е лично твое.
« Отговор #12 -: Октомври 24, 2008, 08:35:49 am »

Значи, съпруга ми пиеше Daily, Omega 3, вит.Е. В общи линии аз пиех същото (заедно с мултивлакна за регулация на теглото) + Double X като забременях. В България няма опция за поръчка по интернет. И освен това поръчка по нета можеш да правиш само ако си регистриран като абонат - тогава ползваш и 30% отстъпка.

Osiana, целта на всичките тези сайтове е да ти продадат продуктите на крайна цена, ако дойде някой да те запознае със всички възможности, или както ти казваш да те "вербува" и ти си решила така или иначе да използваш тези неща (а предполагам от сайтовете си видяла, че има и много други неща, не само витамини) - първо, ще ги ползваш с отстъпка, второ - ще ги поръчваш на собствения си номер, а не на някой друг, трето - ще се възползваш от допълнителните бонуси, които ти се дават, само защото си пазарувала. Дано да не счетеш това за "вербуване" от моя страна - просто искам да си наясно с възможностите си. Решението как да ги използваш си е лично твое.

А относно бременността - за съжаление приключи в края на 4-тия месец. Но след проведено разследване от моя страна, се оказа, че почти всички жени от моя род са имали подобен проблем. Бях известно време в почивка и на противозачатъчни, за да си починат яйчниците и организма като цяло. И от другия месец започваме наново опитите.

Личните ми впечатления от витамините. Аз съм с таласемия минор и хемоглобина ми никога не се е качвал над 100. След 3 месечен прием на Daily и Omega 3, влязох във втори месец на бременността с хемоглобин 116 и се чувствах превъзходно - а това е много за мен - не съм се чувствала така никога.
« Последна редакция: Октомври 24, 2008, 08:41:26 am от ginbay »
*

Osiana

• 4888
« Отговор #13 -: Октомври 24, 2008, 14:55:57 pm »

Благодаря за информацията, аз не съм от гората, тези неща са ми ясни. Щом съм купила продуктите по този начин, значи така съм преценила че трябва да е.
Този начин на търговия е един от най-омразните, които познавам. Най мразя някой да идва и да ме омайва. В сайта които поръчах, вече съм клиент и се ползвам с отстъпки. Обаче сега няма да разтягам локуми и да се обеснявам. Много обичам, когато слагат думите ми в кавички. :D

Благодаря още веднъж, дано и на други стане ясно.

« Отговор #14 -: Октомври 24, 2008, 18:54:27 pm »
Знаеш ли, Osiana, думите ти ги сложих в кавички, защото думата вербувам ми звучи страшно грозно. Ти си решила за себе си как да ги ползваш, аз също. Аз не търгувам с тях, ползвам ги единствено за себе си и за домакинството си (и то не само витамините), но си ги купувам директно от извора (тоест от фирмата разпространител Amway) - защо ти си избрала да ги купуваш от търговец, ми е много чудно, но това си е твое решение. Мен лично никой не ме е омайвал - просто ми казаха, можеш да ги купуваш и така, и така. И човека, който ме запозна с тях, в никакъв случай не ме е вербувал за каквото и да е - достатъчно разумен човек съм, за да разбера какво ми се предлага.
Пожелавам успех с опитите за забременяване - но освен витамините и спокойствието е много важно. Надявам се скоро да чуем много добри новини от теб.
*

Osiana

• 4888
« Отговор #15 -: Октомври 24, 2008, 19:03:44 pm »
Вербувам е грозна дума?!  http://www.propertyspain-golf.com/golf_properties_spain.html
Има и български тълковен речник. :wink: (вербувам = привличам за участие в дейност, организация)

Най-вече спокойствие е нужно, нали? Аз нито от витамините ще забременея, нито от спокойствието.

Съжалявам, че темата така се оспами.
Край на коментарите ми по въпроса.

Всъщност не е важно кой как си е поръчал витамините, за мен е важно тяхното действие.
« Последна редакция: Октомври 24, 2008, 20:22:46 pm от Osiana »

*
« Отговор #16 -: Октомври 25, 2008, 00:11:22 am »
Само не разбрах как можеш да си ги поръчаш в БГ, в интернет има само един резултат за тях. Предполагам в София има някакво представителство, но какви са опциите за малките градове? И някой ще каже ли колко струва Daily? Намерих го в чуждестранен сайт за около 40 лв. 60 табл.
Заинтригувахте ме.
Водя ужасно напрегнат начин на живот, не ям по цял ден, спя малко .... и тази вечер реших, че с две склидки чесън ще си засиля имунната система за месец напред   :? ... само ще изгоря за вода и никой не иска да стои покрай мен.  :lol: А витамини от аптеките не купувам, тази информация ми се стори много полезна и вярвам, че е истина, но моля помогнете с повече инфо, освен с рекламата им.
*

Osiana

• 4888
« Отговор #17 -: Октомври 25, 2008, 00:38:19 am »
Цитат
Само не разбрах как можеш да си ги поръчаш в БГ, в интернет има само един резултат за тях. Предполагам в София има някакво представителство, но какви са опциите за малките градове? И някой ще каже ли колко струва Daily? Намерих го в чуждестранен сайт за около 40 лв. 60 табл.

Ето този сайт намерих, може да си поръчаш, но забелязвам, че повечето от продуктите са на Nutriway, а не на  Nutrilite. Видях не повече от 2-3 продукта на Nutrilite само. Каква е разликата между двете, не знам. http://www.megashop-bg.com/objects.php?from=0&cid=6&prid=0&keyword=

Свържете се със ckarabei, сигурна съм, че тя ще ви помогне и ще ви снабди с витамините. :D
« Последна редакция: Октомври 25, 2008, 00:40:10 am от Osiana »

« Отговор #18 -: Октомври 25, 2008, 19:47:49 pm »
Разликата между Nutrilite и Nutriway е следната - второто е търговската марка на компанията за Турция, Скандинавия и още няколко страни.
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #19 -: Октомври 25, 2008, 21:05:15 pm »
Темата е интересна,ще я следя.Благодаря.