Здравейте пак от мен.
Търсих Конова по телефона вчера, обаче ми казаха да й пратя и-мейл. Аз обясних, че вече съм пратила и-мейл преди около 3 седмици и нямам отговор, всичките ми изследвания са готови вече (явно бяха забравили да ми пратят част от тях, защото след предното ми обаждане, взеха, че ми ги пратиха), та сега имам резултати, но нямам "разчитане" на резултатите и никакво назначено изследване. Еми пак пратете и-мейл на Конова.
В Плевен ходихме на 12.09.2008, всички изследвания са ни готови от около седмица и половина, но отговор нямаме. Адски съм разочарована. Първо част от нещата, които направих в Плевен бяха абсолютно излишни: гледаха ме пак на ехограф, при положение, че обясних, че сума ти лекари са ме гледали и нищо ненормално не са видели там. Пак направихме спермограма въпреки, че мъжа ми беше правил вече спермограма, но другаде. И какво ... с пълното съзнание, че някои от изследванията бяха напълно излишни, пак ги направихме и платихме за тях, само и само да получа професионално мнение за останалите изследвания, за които отидох и какво ... Нищо!
Адски съм разочарована от клиниката в Плевен. Не очаквайте бързи отговори от там, ако вече са ви взели парите.