Ваннина,благодаря ти. Надявам се в бъдеще всички да имаме успеха, който ни се е изплъзнал сега! Стискам палци за това!
А по отношение на ендом.-наистина сега овулира десния яйчник, но пък интересното е че при стимулацията тъкмо в левия пораснаха хубави фоликули, а в десния-повече, но малки, не се развиха....
Странна работа......... А дали е истина, че ако единия месец е овулирал левия яйчник, то другия ще овулира десния?? Ако е така поне мога да започна следваща стимулация когато се предполага, че ще реагира десния яйчник......... Но не знам от къде съм го чула и дали е вярно.
А по отношение на Jam и
"изтрито от автора.
на пациенти на онази клиника не отговарям."
мога да кажа само, че за да го разгадая прочетох темата за бойкота, където е заявила
личното си мнение. ОК jam, тогава защо изобщо си писала тук??? За да защитиш позицията си е било достатъчно просто да не се включваш и да не ми помагаш с мнение или съвет /тъй като съм пациент на онази клиника../Включвайки се тук не съм писала конкретно към теб. Съжалявам, че си възприела този модел на поведение......... В повечето случаи нямам представа кое момиче къде се лекува, за мен това просто са момичета, които преминават през трудни емоционални и физически процедури с една единственна цел и мисъл-ДЕТЕ. И понеже и аз спадам към тях-ние говорим на един език и с малко думи разбираме какво бушува в нас-очаквания, страхове, надежди, загуби и..пак отново. Всичко това трудно можеш да обясниш на човек, който не преминава през подобно изпитание. И точно ТОВА е ценното тук. Мога да разбера бурна реакция в момент, когато нещо страшно те е ефектирало, но да прераства в такива спорове , нападки и т.н. и то към хора от същата страна на бариерата за мен е безмислено. Всеки има право на мнение. Аз уважавам твоето. А току-що изразеното е моето. Моля, не се чуствай задължена да ми отговаряш-не искам да противоречиш на принципите си или пък да започвам поредния безмислен диалог.
Съжалявам за тази вметка...... Дано тя не измести темата.