0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Re: С надежда за много +++(6.10-12.10)
« Отговор #160 -: Октомври 08, 2008, 11:35:59 am »
Млада си още Хриска,не се отчайвай аз съм на 33г.и все още мисля,че има надежда.Не губи вяра.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*
« Отговор #161 -: Октомври 08, 2008, 11:38:53 am »
Привет момичета.
Първо честито на бременните. Много леки 9 месеца и здави бебчета на финала. :babyflips:
Вики стискам ти палци и знай че сме с теб   :crossfingers: :crossfingers:

Аз днес съм без ПМС. Много се искушавам за тест. Най-вероятно ако до утре сутрин не ми е дошло ще направя тестче.
А днес настроението ми е супер - въприки че съм затрупана от работа. Вчера бях на фризьор и днес съм много ухилена :lol: :lol: :lol:

« Последна редакция: Октомври 08, 2008, 11:52:37 am от biby21 »

*
« Отговор #162 -: Октомври 08, 2008, 11:44:49 am »
Млада си още Хриска,не се отчайвай аз съм на 33г.и все още мисля,че има надежда.Не губи вяра.
Знам че като години имам много пред себе си,но аз бях 4 курс когато решихме да имаме бебче,такива планове си бяхме направили..
но живота си беше направил други планове!

*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
« Отговор #163 -: Октомври 08, 2008, 12:18:12 pm »
Знам че като години имам много пред себе си,но аз бях 4 курс когато решихме да имаме бебче,такива планове си бяхме направили..
но живота си беше направил други планове!

Не се предавай миличка ! Първият път ни трябваха пет години за да се получи , сега повече от четири ! Минали сме през какво ли не , но усилията и търпението ни бяха възнаградени . Вярвам с цялато си сърце , че ще успеете ! Не губи надежда !
*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
« Отговор #164 -: Октомври 08, 2008, 12:22:32 pm »
Здравейте и хубав ден!
Много късмет на Вики, цял ден ще стискам палци и ще се моля и трите да се захванат :)
Ей вие бременелките, как е???  :lol: Повръщате ли с усмивка? :lol: :lol:

На мене ми се гади доста, но още не съм повръщала!
Имам друг проблем обаче и съм изпаднала в истерия! Снощи неможах да спа от болки в левия яйчник - хем боли, хем много ниско долу все едно някой ме ръчка с нож... Преди малко говорих с док. Каза ми да взимам бусколизин или спазмалгон защотото ношпа изобщо не ми помага  :( и утре ако не издържам да мина да ме види и да ми пусне една кръв за ЧХГ.
Много ме е страх милички от извънматочна  :( :( :(
« Отговор #165 -: Октомври 08, 2008, 13:01:38 pm »

Имам друг проблем обаче и съм изпаднала в истерия! Снощи неможах да спа от болки в левия яйчник - хем боли, хем много ниско долу все едно някой ме ръчка с нож... Преди малко говорих с док. Каза ми да взимам бусколизин или спазмалгон защотото ношпа изобщо не ми помага  :( и утре ако не издържам да мина да ме види и да ми пусне една кръв за ЧХГ.

Здравейте момичета!!Криска ,знаеш ли и аз имам болки в корема, само че в дясно ,от няколко дни,имах и в ляво но на няколко пъти,много ме притеснява това и затова днес съм на лекар към 4 ч. :(

*

!!!

• 1495
« Отговор #166 -: Октомври 08, 2008, 13:21:17 pm »

Здравейте момичета!!Криска ,знаеш ли и аз имам болки в корема, само че в дясно ,от няколко дни,имах и в ляво но на няколко пъти,много ме притеснява това и затова днес съм на лекар към 4 ч. :(

Лейла стискам палци всичко да е наред!!! Кажи после какво е казал док. Къде е твоята болка? Моята е ниско долу в ляво и е толкова неприятна че не ме оставя и да спа... От колко време ги имаш и на колко дни закъснение си?
*

tancheto

• 199
  • Всичко е възможно!
« Отговор #167 -: Октомври 08, 2008, 13:26:13 pm »
Здравейте Криска и Лейла!
И аз имам болки от време на време,все едно а да ти дойде, но и малко по-различни, по-скоро като някакво пронизване под пъпа е при мен.Мисля, че не е ненормално това..при по резки движения през ноща също ми се случи, но отминава за няколко секунди.Не се панирайте излишно..знам, че е трудно, защото и аз съм в същото положение, а на лекар ще ходя другата седмица.Прегръщам ви силно!

« Отговор #168 -: Октомври 08, 2008, 13:29:32 pm »
Ами болката е от 3 дни долу вдясно,постоянна,но не е силна,само на  няколко пъти ме режеше...5 дни закъснение имам,преди 2 нни се обадих на лекарката ми -каза да пия дуфастон 3*1 и но-шпа за болките,не си намирам място ..

*
« Отговор #169 -: Октомври 08, 2008, 13:32:28 pm »
Благодаря ти мила Krasiko,желая ти леко доизкарване на бременноста и ти и цялото ти семейство да бъдете живи и здрави! :bighug:

*

meg4o

• 256
  • Бъди човек,а не човече,гори,но никога не тлей!!!
« Отговор #170 -: Октомври 08, 2008, 13:37:02 pm »
Леила,Криска,дано тези болки са зарди закрепването на бебечо там ,където му е мястото!До колкото знам има леки болки,които са нормални....но чак пък като от нож :balk_113:
Стскам палци да е в рамките на нормалното.
Лейла пиши като минеш прегледа при док.
/917/dsc02479_95737_6503375.jpg[/img][/url]
« Отговор #171 -: Октомври 08, 2008, 13:41:38 pm »
Да,ще ви пиша как мина в 16 ч ми е прегледа в МД. :balk_134:

*

!!!

• 1495
« Отговор #172 -: Октомври 08, 2008, 13:55:28 pm »
Лейла не се претиснявай! Стискам палци всичко да е наред!!!
Моито болки са доста силни и непоносими. Дори като седна имам чувство че си сядам върху яйчника, а вечер като легна започват тези бодежи в яйчника...
Танче моите болки не са под пъпа а долу плътно в ляво...  :(
« Отговор #173 -: Октомври 08, 2008, 14:00:39 pm »
Криска,защо не отидеш на лекар?днес ,ако може или утре най-късно.

*

!!!

• 1495
« Отговор #174 -: Октомври 08, 2008, 14:17:02 pm »
Утре сутрин сме лекар, лошото е че обаче надали ще се види нещо защото е много рано (т.е. ако е извънматочна няма как да разбереме)...
*

ckarabei

• **
  • 73
  • "Не мразя, не прощавам, не съдя и не съжалявам."
« Отговор #175 -: Октомври 08, 2008, 14:49:54 pm »
Момичета kriska tancheto Leila прочетох за вашите неприятни болки, но ви моля да не се тревожите.....не се измъчвайте с лоши мисли....взели сте решение да отидите на доктор той ще прецени....запазете спокойствие няма страшно...разбрахме се, че ще мислим само положително. В този момент много ми се иска силно да ви гушна.. :bighug:..стискай те зъби сигурно е неприятно да боли, но и аз като meg4o се надявам да е нещо временно. Аз също напоследък /може би от седмица/ имам такива пробождания kriska като теб - като седна имам чувство че си сядам върху десния яйчник /по леко сядам и ставам, през другото време не чувствам болки/ от левия само на моменти .....тест ще си направя в петък. kriska стига с тези мисли за извънматочна....не се натоварвай с такива ужасни мисли. Ще чакам да кажете като мине прегледа.  :bighug: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

Живей сега, Усмихвай се сега, Радвай се на това, което имаш днес и се бори за всичко онова, което искаш да имаш утре.
*

bobi 2

• 384
  • "член на групата 3 от 6" хихи
« Отговор #176 -: Октомври 08, 2008, 14:54:00 pm »
Момичета, не се притеснявайте - болките в яйчниците са нормални. Между другото и болката като прерязване с нож е нормална - от закрепването е до 2-3 дни ще спре
« Последна редакция: Октомври 08, 2008, 14:55:54 pm от bobi 2 »
*

!!!

• 1495
« Отговор #177 -: Октомври 08, 2008, 14:56:35 pm »
Момичета kriska tancheto Leila прочетох за вашите неприятни болки, но ви моля да не се тревожите.....не се измъчвайте с лоши мисли....взели сте решение да отидите на доктор той ще прецени....запазете спокойствие няма страшно...разбрахме се, че ще мислим само положително. В този момент много ми се иска силно да ви гушна.. :bighug:..стискай те зъби сигурно е неприятно да боли, но и аз като meg4o се надявам да е нещо временно. Аз също напоследък /може би от седмица/ имам такива пробождания kriska като теб - като седна имам чувство че си сядам върху десния яйчник /по леко сядам и ставам, през другото време не чувствам болки/ от левия само на моменти .....тест ще си направя в петък. kriska стига с тези мисли за извънматочна....не се натоварвай с такива ужасни мисли. Ще чакам да кажете като мине прегледа.  :bighug: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

Силно те прегръщам за подкрепата която ни даваш  :balk_21:
Добре че имам страхотен грижлив мъж до себе си който във всяка секунда в която не се чувствам добре намира начин да ме качи на седмото небе  :D Довечера ще излеземе да се разнообразиме и сутрен надявам се да чуеме добри новини от доки  :wink:
А аз тебе ще те чакам тогава да се похвалиш с  :bfp: към края на седмицата!!! Кога трябва да НЕ идва гадната лелка?
« Отговор #178 -: Октомври 08, 2008, 15:00:00 pm »
Момичета, не се притеснявайте - болките в яйчниците са нормални. Между другото и болката като прерязване с нож е нормална - от закрепването е до 2-3 дни ще спре
Благодаря ти ,Боби, за окуражаващите думи!но нормално ли е все пак да те боли само, например ,вдясно?

*

tancheto

• 199
  • Всичко е възможно!
« Отговор #179 -: Октомври 08, 2008, 15:02:31 pm »
ckarabei успех с тестчето!
Боби2 благодаря ти ;)
На мен ми предстои да съобщя на милото тази вечер..той беше в командировка и днес се прибира..нямам търпение.Мислех си по телефона, но няма да е същото..даже снимах тестчето, но после се отказах..все пак ще кара 400км - трябва да е състредоточен :)
Засега знаете само вие мили мои!
« Последна редакция: Октомври 08, 2008, 15:04:50 pm от tancheto »