0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

л-карнитин
« -: Октомври 07, 2008, 23:34:56 pm »
Незнам дали трябва да попитам тук и за това се извинявам придварително.Док изписа на съпруга ми Л-карнитин и започнаха да му излизат обриви по тялото и по-точно по слабите места.Възможно ли е да е от хапчетата или да си обърнем към специалист.
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Re: л-карнитин
« Отговор #1 -: Октомври 08, 2008, 06:27:40 am »
Моя мъж пие л-карнитин вече шести мес.и няма никакви странични ефекти,според мен се обърнете към специалист,не ми се вярва да е от хапчетата.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #2 -: Октомври 08, 2008, 08:43:10 am »
Обърнете се към специалист

ПП. Ако взема и други добавки /за маса и т.н, който се занимава с културизъм знае.../ може обрива да е от тях. Но е най-добре да се консултирате със специалист

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #3 -: Октомври 08, 2008, 23:07:16 pm »
Не мисля, че е от л-карнитина, аз съм пила доста дълго време и не съм забелязала странични ефекти. За какво са го изписали на мъжа ти?
« Отговор #4 -: Октомври 09, 2008, 06:37:35 am »
Честно казано незнам.Диагнозата му е олигоспермия(така каза док),но като чета из форума май е олигозоосп.,защото подвижността на чочковците е вад 70%,а бройкото е 30млн.А това  лечимо ли е ?
*
« Отговор #5 -: Октомври 09, 2008, 07:17:36 am »
Лечимо е .С витамини и антиоксиданти имате шанс. Успех!
« Отговор #6 -: Октомври 09, 2008, 07:37:10 am »
От две седмици чакам да чуя това.Дано и док е на същото мнение,защото тя не каза нищо за лечение,а направо икси.
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #7 -: Октомври 09, 2008, 07:50:28 am »
Миличка ние преди 6 мес.бяхме с 6 млн.сперматозоиди и диагноза олигоастенозооспермия 2-3 ст.,3 мес.на ел карнитин и витамини и на контролата бяха 13 млн. и паднахме на 2 ст.,правихме стимулации миналия мес.за инсеминация,която се провали понеже като отиде да даде сперма беше под напрежение и това си оказа влияние над така или инъче марки им брой и не можа да даде качествен материал,дори е било както му го обясни ембриолога някаква простатна течност а не сперма,което е резултат от напрежението е получил някакъв моментен спазъм,но аз всъщност се увлякох с подробности,което е друга тема,та след неуспеха отиваме 5 дни след това да правим спермогр.и имаме 11 млн.спермчовци и пак започваме стимулации за инсемин.по съвет на лекаря сме длъжни да опитаме поне една инсемин. а ако преценим и по-вече ,но след това към инвитро или икси.Така че питай не може ли да се опитат няколко инсемин.преди тежката артилерия.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
« Отговор #8 -: Януари 26, 2009, 19:58:10 pm »
Момичета, мъжа ми е с олигоастенотератозооспермия. Дали може да взима Л-карнитин без лекарско предписание и каква доза. Бихте ли ми казали на коя фирма да купим? Благодаря предварително.
Ако се появят препятствия по пътя Ви - сменете посоката, а не крайната цел...

БЛАГОДАРЯ ВИ, Д-Р СТАМЕНОВ!
« Отговор #9 -: Януари 27, 2009, 06:45:36 am »
 Може да се пие л - карнитин без лекарско предписание , а дозата е според кг и е написана на упаковката.
« Отговор #10 -: Януари 27, 2009, 15:38:21 pm »
В магазините за фитнес хранителни добавки има течен л-карнитин.Той се усвоява по-бързо и по-добре от организма.