Принципно е така, ама аз вече изобщо не мога да я разбера моята - хем е гладна, хем хапне 50-60 грама и стисне устата. Като махна бурканчето и лигавника, ревва за още - давам, яде 2-3 лъжици и пак стиска устата и така по половин час ревем и ядем. И понеже като реве нямам нерви да слагам пак лигавника, всичките ни бодита са на оранжеви петна и не могат да се изперат. Не е от храната - вече давам само любими неща, отказала съм се да предлагам ново - явно сме в период, в който не понасяме новата храна, ама не издържам вече на тез лигавщини.
Но виж круизи не разрешавам - или яде в столчето, или не яде и реве - това е положението.
Аз за какво влезнах, какво избълвах... исках да питам - имам два пътя - единия е да храня ситната на 5 часа (на толкова огладнява горе-долу), като започвам от първото хранене, което е между 6 и 8 часа обикновено - това правя в момента. Другия е да й фиксирам часовете и ял не ял, ревал не ревал, да чака часа - така ме съветва педиатърът, като казва че по този начин детето ще огладнява по едно и също време през деня. Между другото второто го бях въвела между 6-я и 8-я месец и си действаше, но тогава детето много ядеше. Вие какво сте избрали и как действате ми е интересно?