0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Anonymous

Знаете ли за кломифен цитрат
« -: Февруари 16, 2006, 19:31:37 pm »
Момичета искам да ви питам дали сте чували за две лекарства. Моя позната след дълги опити за бебе ги е пила и е забременяла след два месеца прием. Не ги е купила от България, а са и донесени от Франция.
   Ето и схемата на приемане:
 1. Clomid - от 5 до 9 ден по 1 таблетка
 2. Phwsiogine - от 11 до 15 ден по 1 таблетка
 Пие се 2-3  месеца, защото може да предизвика кисти
 Имало много инфо в интернет за Clomid.
*

lidia

• 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
« Отговор #1 -: Февруари 16, 2006, 19:56:55 pm »
:lol:  знаем госте, знаем
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0
« Отговор #2 -: Февруари 16, 2006, 20:09:34 pm »
Госта съм аз. Незнам защо се получи така.
 Може ли да ми споделите вашите впечатления относно лекарствата
 Благодаря ви предварително
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #3 -: Февруари 17, 2006, 04:52:44 am »
Лекарствата се приемат по лекарско предписание и лекарски контрол.
Аз този цикъл съм в стимулация с кломид.
Другото си го изписала неправилно.
*
« Отговор #4 -: Февруари 17, 2006, 07:30:36 am »
Аз съм пила Clomid във връзка с СССТ тест, но по-лекарско предписание и контрол. Едва изтърпях 5 дена - имах постоянно гадене и световъртеж. И се пият сутрин и вечер, доколкото знам. НО не можеш да ги пиеш на своя глава!!!
*

peti_pati

• 746
  • Обещах на Марианче-догодина на днешния празник
« Отговор #5 -: Февруари 17, 2006, 09:55:09 am »
Намерихме нашето синче.
« Отговор #6 -: Февруари 17, 2006, 10:45:14 am »
Прочети ето тази статия http://www.zachatie.com/modules.php?name=News&file=article&sid=201
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #7 -: Февруари 17, 2006, 11:21:52 am »
лекарството Кломид се продава в България под името Клостилбегит.
всички знаем за него.
прочети внимателно двете статии, линкове към които са ти дали момичетата.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #8 -: Февруари 17, 2006, 11:43:07 am »
Благодаря ви момичета. Този месец започнахме с изследванията, но не съм си полисляла да пия нещо без лекърско предписание. Просто исках информация за тези лекарства.
*
« Отговор #9 -: Февруари 17, 2006, 12:00:21 pm »
Може ли и аз да попитам нещо във връзка с  Клостилбегит-а? Значи прочетох, че има антиестрогенно действие, това означава ли, че като имам всеки месец много удебелена лигавица лекарството ще ми помогне да се нормализира дори и да не настъпи овулация? И още един въпрос :oops:  Който го е пил забелязал ли е някаква разлика след това при менструация, по-обилна или по-слаба е тя? Предполагам, че трябва да е по-слаба като количество. Благодаря предварително за отговорите. :)
*

Eli_

• 516
  • Тъпа и упорита !!!
« Отговор #10 -: Февруари 17, 2006, 12:20:24 pm »
Аз пих Клостилбегит миналата година в началото 3 месеца. Нямаше промяна в менстуацията,нито някакви други станични ефекти. Единствено усещах боцкане в яйчниците,но го приех за добър знак. А и гърдите ми бяха по-напрегнати. Не забременях след ,като го пих ,както и по време на това.Доктора ми каза,че това е за стимулиране на яйчниците да произвеждат повече яйцеклетки. Логично е след ,като си ги "форсирал" известно време,те от  своя страна да те "изоставят" по-рано.Така,че наистина трябва да се пие по лекарско предписание задължително.
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #11 -: Февруари 17, 2006, 14:21:00 pm »
Бори, пила съм Клостил 2 цикъла, нямаше промяна в дебелината на лигавицата, също така не забелязах да ми е по-различен мензисът.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
аз пих
« Отговор #12 -: Февруари 17, 2006, 15:52:44 pm »
клостилбегит 2 месеца, лекарката ме гледа на узи 1-3 и 13-14 ден на цикъла, бият ми и някакви инжекции - май за пукане на фоликула. имам СПКЯ и липса на овулация, не ми се обяснява в подробности ,но и аз не питам много много - но лекарството действа - т.е. има фоликули. За съжаления няма го дтугия резултат още( 1-я месец ни тръшна жестоко гриппа, а 2-ия лекувахме гъбички с гинопеварил, е направихме опити - но уви няма бебе.) Относно цикъла -моя си беше доста оскъден - сега по мяза на нормален, а за изтъняване на мат. лигавица - не знам нищо. този месец ще пробваме без лекарства, защото лекарката беше болна и сестрата препоръча да не приемам лекарството без съответния контрол... така че ще видиме, дай боже да стане