0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Пр. Нанов?
« -: Октомври 21, 2008, 10:35:55 am »
Препоръчаха ми Пр. Нанов за спермограма,какво ви е мнението за него? /Варна/
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Re: Пр. Нанов?
« Отговор #1 -: Октомври 21, 2008, 11:54:46 am »
Здравей,аз мисля че Нанов е уролог ако не се лъжа,за Варна за спермограма д-р Александров -АГ или д-р Сариев -Майчин дом.Ние лично сме при Сариев.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
« Отговор #2 -: Октомври 21, 2008, 14:43:54 pm »
Всеки друг, но не и Нанов !
От опит казвам :)
Лекар ли го проепоръча, ако не е тайна.
Защото са в комбина с д-р Радева от Окръжна !
И от нея по-далеч :)
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #3 -: Октомври 21, 2008, 15:08:51 pm »
 Black_rose ,и аз съм чувала много лоши неща за Нанов,моля те понеже и ние имаме нужда от уролог-андролог,а ти си минала по тоя път ,би ли ми препоръчала такъв във Варна и ако работи със здр.каса още по-добре.Извинявам се,че използвам темата,но да не пускам нова.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
« Отговор #4 -: Октомври 21, 2008, 15:23:01 pm »
Честно казано не знам кой да ти препоръчам, Марина  :?
Ние след като видяхме, че се очертава мъжки фактор, пристъпихме направо към Икси, след като се оказа че след прием на билки, лекарства и антиоксиданти, не настъпи промяната, която очаквахме.
*
« Отговор #5 -: Октомври 21, 2008, 15:50:14 pm »
Нанов си живее и работи някъде в средата на 20-ти век,само цените си актуализира.няма да скрия обаче,че спермограмата на мъжа ми беше за рамка и донесе доста голямо оживление в секса за около три месеца естествено по време на овулация :D 
*
« Отговор #6 -: Октомври 21, 2008, 20:43:37 pm »
Охх момичета какво да правим,при Александров много се чака при кого друг да отидем?
За Нанов още като го чух по телефона и много се усъмних че ще ни свърши работа.
Има и още един за когото искам да попитам др.Иванов работи в малката поликлиника до АГ-то,за него да сте чували нещо?
*
« Отговор #7 -: Октомври 22, 2008, 15:50:38 pm »
д-р Сариев в Майчин дом.ако излезе някакъв проблем, задължително разширена спермограма в София в клиника за репродуктивни проблеми или в Пловдив при д-р Даскалова, както и всякакви допълнителни уточнявящи проблема тестове.да не забравя-преглед при лекар със специалност Андрология и Урология.
Мъжкия фактор не е шега работа,искрено ви желая да нямяте такъв.
Успех! 
« Отговор #8 -: Ноември 03, 2008, 15:30:15 pm »
Да ви кажа и аз бягайте далеч от Нанов за мен той е един печалбар и мошенник.
« Отговор #9 -: Декември 18, 2008, 15:59:46 pm »
момичета при кой специалист да отидем в София за разширена спермограма в коя клиника?моля кажете  може и по здравна каса може и не . благодаря ви предварително
*
« Отговор #10 -: Декември 18, 2008, 16:49:59 pm »
В никакъв случай Нанов .Благодарение на него от 25 милиона сперматозоиди отидохме на 2 милиона сперматозоиди,заради неподходящо изписано лекарство.Този човек е изкарал инсулт и не трябва да работи.Александров или Мариела Даскалова

« Отговор #11 -: Декември 18, 2008, 18:38:32 pm »
Да не е изписал бромокриптин и прегнил.....