А това, че например при Щерев е доста по-скъпо, отколкото при Стаменов - всеки си преценява какви цени да има
Ети, имаш моето уважение за работата, която вършиш. Поздравявам те за смелостта ти и дързостта ти да поставяш проблемите точно където трябва!
Но...
Аз съм човек, който като нещо не ми харесва, си казва.
Не ми харесва това противопоставяне на клиниките, и по-специално тази на Щерев /понеже съм пациентка там/ с тази на Стаменов.
Аз разбирам, че
Искам бебе работи активно с последния, но това не е причина да се очернят други клиники, нали?
Доколкото знам,
Искам бебе работи за пациентите, а не за клиниките.
Разликата в цените е 200 лв. Вярно , че не са малко, но не са и "доста по-скъпо"
Справка от сайтовете на клиниките:
"Надежда"Пункция на фоликули с анестезия 300 лв
Ембриотрансфер 350 лв
Ин витро оплождане 1450 лв
------------------
2100 лвЩеревIVF-ЕТ ** ИН-ВИТРО оплождане и ембриотрансфер
2 300 лв.** (ICSI, ИН-ВИТРО) Включва: ултразвукови прегледи по време на стимулацията, пункция, ин-витро оплождане, ембриотрансфер, подготовка на маточната лигавица. Не включва: лекарства за стимулация на IVF/ICSI цикъла, хормонални изследвания и медикаменти
---------------------------------------
П.П. В дългата битка за извоюване на така мечтаните 3 опита, нека да вървим ръка за ръка, с грижа за пациента. Без значение той коя клиника ще избере, важното е да има повече бебета
Без значение кой колко е допринесъл и кой лекар/клиника ни харесва или не.
В крайна сметка важните сме ние - тези, които си чакаме нашите мечти да се сбъднат.
Поздрави
Мария