0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

До момичетата с мисед аборт !
« -: Октомври 23, 2008, 13:57:04 pm »
 Здравейте момичета! Отварям тази тема,защото съм притеснена и объркана!Преди два месеца претърпях мисед аборт и то за втри път ми се случи.Реших за да не се случва отново да разбера причина има ли за това да отида да си направя всички необходими изследвания.Моята гинеколожка ме изпраща в София-Майчин дом при д-р.Кременски.Понеже всеки ми дава различни съвети се обръщам към вас да споделите вашия опит и отзивите ви къде сте правили такива изследвания и дали сте доволни от там.Предварително благодаря на всички,които ми пишат! :balk_173:
« Последна редакция: Октомври 23, 2008, 14:51:42 pm от Blue angel »

Re: До момичетата с мисед аборт !
« Отговор #1 -: Октомври 23, 2008, 14:07:34 pm »
Правилно те е насочила гинеколожката ти. Ако не се лъжа, това е единствената генетична лаборатория в Б-я. Където и да ти вземат кръв за тях, все при проф. Кременски я пращат.
« Отговор #2 -: Октомври 23, 2008, 21:09:36 pm »
Здравей и от мен!
Да единствената лаборатория за генетични изследвания в България, на която може да се разчита е в Майчин дом и то точно при проф. Кременски.
Това обаче е първата мъничка стъпка, която трябва да направите с мъжа ти. Генетичните изследвания за кариотип се правят на двамата партньори.
Следват още доста други изследвания, за които сме писали тук доста пъти.
Е, ако се наложи ще ги напишем пак.
Ако не си от София е добре преди това да групираш нещата (изследванията и консултациите) така по-малко ще се разхождаш до там или до Плевен и съоветно ще ти е по-евтино.

Ако нещо по-подробно те интересува и не успееш да намариш нужната информация пише. Ще ти помогнем с каквото можем.

Желая ти късмет !

« Отговор #3 -: Октомври 24, 2008, 21:14:11 pm »
Здравей и от мен!
Да единствената лаборатория за генетични изследвания в България, на която може да се разчита е в Майчин дом и то точно при проф. Кременски.
Това обаче е първата мъничка стъпка, която трябва да направите с мъжа ти. Генетичните изследвания за кариотип се правят на двамата партньори.
Следват още доста други изследвания, за които сме писали тук доста пъти.
Е, ако се наложи ще ги напишем пак.
Ако не си от София е добре преди това да групираш нещата (изследванията и консултациите) така по-малко ще се разхождаш до там или до Плевен и съоветно ще ти е по-евтино.

Ако нещо по-подробно те интересува и не успееш да намариш нужната информация пише. Ще ти помогнем с каквото можем.

Желая ти късмет !

Благодаря ти за съвета!Аз така и мисля да направя,но ще си запазя час първо,защото наистина не съм от София и ще видим какви ще са резултатите ако трябва да се правят други изследвания след това имам приятели там при които мога да остана!  :bighug:

« Отговор #4 -: Октомври 27, 2008, 10:15:42 am »
Аз по-скоро бих отишла в Плевен при Конова, за да ти пусне и антифосфолипидни, освен генетичните. Задължително изследвай и щитовидната - хормони и антитела.
В София също правят имунологични, но преди поне беше по-скъпо и по оскъдно като изследвания. Правят ги в Александровска болница при д-р Балева.
Матей - 1.04.2006 г
« Отговор #5 -: Октомври 27, 2008, 11:41:34 am »
Цитогенетичен анализ съшо можеш да направиш на 6-ти етаж в МД при др.Димова за хромозомни проблеми. На мен Стаменов ми каза да го направя. Имунолочните можеш и в Свети Иван Рилски да ги пуснеш ако решиш.

Когато искаш, намираш начин, когато не искаш, намираш оправдание
« Отговор #6 -: Октомври 27, 2008, 14:18:41 pm »
Благодаря Ви момичета ще видя как ще ми е по-лесно да съчетая нещата пък и ако трябва ще ходя там където ме насочвате! :balk_104: