0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
Протест до НЗОК
« -: Февруари 18, 2006, 23:01:52 pm »
Във връзка с Програмата за лечение на безплодието при жената за 2006 г. и решението на УС-0414/09.01.06г. виж му номера, сдружение Зачатие изпрати протестно писмо до директора на НЗОК - http://www.zachatie.org/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=3055
Всеки, който желае да изрази своя личен протест, може да използва формата на сдружението.
Изпращайте ми тук, на бележка или на мейла адреса, на който да ви изпратя картички и колко броя. Моля за Варна някой да ми се обади и да занесе в ин витро центровете. За София и региона картичките са при ultra.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
протест до НЗОК
« Отговор #1 -: Февруари 19, 2006, 09:39:12 am »
Мели,къде да изпращаме картичките?
Протест до НЗОК
« Отговор #2 -: Февруари 19, 2006, 09:45:22 am »
Картичкитите имат направо попълнен адрес на получателя. Вижда на горната снимката.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
*
Протест до НЗОК
« Отговор #3 -: Февруари 19, 2006, 12:45:57 pm »
Добре де откъде ги имате тези картички, аз откъде да си взема
Който не разбира мълчанието ви, няма да разбере и думите ви.
Ако съдбата е спряла да ви се усмихва, опитайте се да я разсмеете!

*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
Протест до НЗОК
« Отговор #4 -: Февруари 19, 2006, 12:49:22 pm »
Картичките са при мене, ще пратя за Бургас на Cygnus, а ти ще си вземеш от нея.

За София и околности - търсете Ultra.

За Варна и околности - търсете Panda.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
Протест до НЗОК
« Отговор #5 -: Февруари 19, 2006, 12:57:31 pm »
:lol:  за Стара Загора и околностите търсете мен.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Протест до НЗОК
« Отговор #6 -: Февруари 19, 2006, 12:58:41 pm »
за Велико Търново и околностите - търсете Mimss
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

Протест до НЗОК
« Отговор #7 -: Февруари 21, 2006, 19:50:50 pm »
Аз пък ги глеедах картичките пред мен. Що не казахате бе хора? Аз трябваше да бързам и така и не взех.
*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
Протест до НЗОК
« Отговор #8 -: Февруари 22, 2006, 11:17:22 am »
Поради нарастващия интерес към картичките и начина на получаване, пиша следната информация, за да не комуникираме само на лични.
При мен все още има 100 броя картички - намаляват всеки ден.
Работя на Патриарх Евтимий 80 (между Витошка и църквата Свети Георги, в сградата на Сиела). Там съм между 9,30 - 18,00 (понякога оставам и до 20,00). Удобни места за среща - пред офиса, пред НДК, Петте кьошета, Попа, Съдебната палата, БСФС и парламента (наблизо ми е фитнеса) и т.н. Мога да излизам през работно време.
Живея на бул. България до Мотописта. Вечер или през уикенда са ми удобни срещи в района на Мотописта, Красно село, Борово, при хубаво време - Южен парк.
Ако нямате възможност за среща или не желаете визуален контакт, изпратете ми плик с марка вътре и имената ви - аз ще попълня картичката от ваше име и ще я пратя.
Адрес: София, 1404, ж.к. Мотописта, бул. България, бл. 52Е, вх. Б, ап. 24 Анна Зашева.

“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
Протест до НЗОК
« Отговор #9 -: Февруари 22, 2006, 15:23:37 pm »
А колко са общо тия картички?
*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
Протест до НЗОК
« Отговор #10 -: Февруари 22, 2006, 15:37:06 pm »
Отговор 2 кашона едва ли ти върши работа :lol:
Мели знае...

“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
Протест до НЗОК
« Отговор #11 -: Февруари 22, 2006, 15:39:38 pm »
Ами ... малко над 1000.  :lol:

Димитър Кудоглу
Протест до НЗОК
« Отговор #12 -: Февруари 22, 2006, 15:55:42 pm »
1000 е добра бройка  :D
Да засипем НЗОК!!!
Протест до НЗОК
« Отговор #13 -: Февруари 24, 2006, 08:52:40 am »
ПОМОЩ!!!

На една приятелка картичката е пристигнала у тях   8O
Вместо да отиде в НЗОК, е отишла при подателя  :cry:
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Протест до НЗОК
« Отговор #14 -: Февруари 24, 2006, 10:11:38 am »
Цитат на: little_rabbit
ПОМОЩ!!!

На една приятелка картичката е пристигнала у тях   8O
Вместо да отиде в НЗОК, е отишла при подателя  :cry:

АУУУУ, ТОВА Е СЕРИОЗЕН ПРОБЛЕМ - ЧАК СЕГА СЕ СВЕТНАХ!

картичките се  супер, но дизайнерът не е съобразил стандартните изисквания на пощите за разполагане на адресите!

ГОРЕ ВЛЯВО - адрес на ИЗПРАЩАЧА

ДОЛУ ВДЯСНО - адрес на ПОЛУЧАТЕЛЯ!

при нашите картички, долу вдясно е мястото за попълване на адреса на изпращача и затова тъпите пощи са го засилили натам! аз съм си получавала така веднъж писмо, изпратено от мен самата...

много кофти, много...

ПРАЩАЙТЕ КАРТИЧКИТЕ В ЗАПЕЧАТАН ПЛИК, КАТО ИЗПИСВАТЕ ПРАВИЛНО АДРЕСИТЕ!
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
Протест до НЗОК
« Отговор #15 -: Февруари 24, 2006, 10:50:33 am »
аз мойта я изпратих вече така. едва ли ще ми я върнат щото не съм писала точен адрес а само квартал. ще пратя друга щом си взема от някой в който има още.
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
*
Протест до НЗОК
« Отговор #16 -: Февруари 24, 2006, 11:29:35 am »
Да, в плик с марка, и аз така изпратих моята, не ми се е върнала :D
*

oganche

• 957
  • Малката ми мацинка
Протест до НЗОК
« Отговор #17 -: Февруари 24, 2006, 17:13:06 pm »
Добре, че си взех резервна. Все едно съм знаела, че ще ми трябва. Вече изпратих без плик, сега ще им пусна и с плик. Да си имат.

*
Протест до НЗОК
« Отговор #18 -: Февруари 25, 2006, 15:45:57 pm »
Цитат на: oganche
Добре, че си взех резервна. Все едно съм знаела, че ще ми трябва. Вече изпратих без плик, сега ще им пусна и с плик. Да си имат.

Хей. хей, момичета, така да не ни обвинят в опит за измама- изкуствено увеличаване на броя на изпратените картики при дублирането??? :roll:
The impossible is often the untried [/i]
Протест до НЗОК
« Отговор #19 -: Февруари 25, 2006, 16:05:39 pm »
Алфи, никой няма да тръгне да гледа кой е пратил и кой - не. Въпросът е да ги стреснем малко с тези картички.