0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
Протест до НЗОК
« -: Февруари 18, 2006, 23:04:02 pm »
Във връзка с Програмата за лечение на безплодието при жената за 2006 г. и решението на УС-0414/09.01.06г. виж му номера, сдружение Зачатие изпрати протестно писмо до директора на НЗОК - http://www.zachatie.org/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=3055
Всеки, който желае да изрази своя личен протест, може да използва формата на сдружението.
Изпращайте ми тук, на бележка или на мейла адреса, на който да ви изпратя картички и колко броя. Моля за Варна някой да ми се обади и да занесе в ин витро центровете. За София и региона картичките са при ultra.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
Протест до НЗОК
« Отговор #1 -: Февруари 22, 2006, 11:21:17 am »
Поради нарастващия интерес към картичките и начина на получаване, пиша следната информация, за да не комуникираме само на лични.
При мен все още има 100 броя картички - намаляват всеки ден.
Работя на Патриарх Евтимий 80 (между Витошка и църквата Свети Георги, в сградата на Сиела). Там съм между 9,30 - 18,00 (понякога оставам и до 20,00). Удобни места за среща - пред офиса, пред НДК, Петте кьошета, Попа, Съдебната палата, БСФС и парламента (наблизо ми е фитнеса) и т.н. Мога да излизам през работно време.
Живея на бул. България до Мотописта. Вечер или през уикенда са ми удобни срещи в района на Мотописта, Красно село, Борово, при хубаво време - Южен парк.
Ако нямате възможност за среща или не желаете визуален контакт, изпратете ми плик с марка вътре и имената ви - аз ще попълня картичката от ваше име и ще я пратя.
Адрес: София, 1404, ж.к. Мотописта, бул. България, бл. 52Е, вх. Б, ап. 24 Анна Зашева.

“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
ВАЖНО ДОПЪЛНЕНИЕ
« Отговор #2 -: Февруари 24, 2006, 10:16:27 am »
ПРАЩАЙТЕ КАРТИЧКИТЕ В ЗАПЕЧАТАН ПЛИК, КАТО ИЗПИСВАТЕ ПРАВИЛНО АДРЕСИТЕ!

ГОРЕ ВЛЯВО - адрес на ИЗПРАЩАЧА

ДОЛУ ВДЯСНО - адрес на ПОЛУЧАТЕЛЯ!

иначе картичката може да пристигне обратно при вас!
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

Протест до НЗОК
« Отговор #3 -: Март 27, 2006, 14:01:28 pm »
Имам няколко картички за желаещите от Разград и региона.
Който иска да се свърже с мен да ми пише на лични.