Здравейте! Сигурно въпросът ми е абсурден, но наистина не съм сигурна какво е. Цикълът ми е с продължителност 32- 36 дни. Последният път беше на 28.09. На 28.10 започна едно кафеникаво зацапване върху бельото ми,петното беше колкото монета от 2лв /извинявам се за сравнението
/. На 31.10 се позасили, на моменти преминаваше в по- ярка кръв,за малко, после пак тъмно. Определено не е зацапване, защото беше повечко, ама и цикъл не е, защото количеството няма и една трета от нормалното, някак е по-воднисто, липсват и съсиреци или парчета лигавица, не знам кое е по- правилно. Другото, което ме учудва е, че от 3 дни започнаха да ми се напрягат гърдите, да разбирам ли, че тепърва ще имам цикъл? Не знам това чудо как да го отбележа в овулационния календар. Маркирах цикъл от 31.10, когато се позасили, ама сега пък се чудя да не си объркам така графиката. Моля, ако можете, помагайте! Знам, че проблемът не е за разискване по форумите, а за лекар, но имам час за гинеколог след месец и половина /не съм в Бг/. Благодаря предварително на всички отзовали се!