Здравейте!Направо незнам откъде да започна и направо се чудя на силата,търпението и оптимизма на повечето от вас.Аз съм нова във форума и сигурно това ужасно ми личи.Все пак се радвам,че съм тук и ще мога да споделя болката си,а наистина имам нужда от вашата морална подкрепа :)Значи-от три години сме по лекари.Правихме спермограми-5,все лоши-олигоастенозооспермия.Съпругът ми пи какво ли не(всеки лекар изписваше различни препарати-трибестан,спимен,проксийд плюс,прегнил и т.н...много са,да не изброявам),полза АБСОЛЮТНО НИКАКВА.Октомври решихме-хетероинсеминация(от донор).Направих в "Майчин дом"-София.НЕ са ми стимулирали нищо.Имах някаква мъъъъничка надежда,че този път ще видя чертичките.Уви,нищо.Сега пък се чудя дали и в мен няма някаква причина? :xТа...Какво трябва да направя?Каква е разликата между лапароскопията,хидротубацията и "цветната снимка"?Чета и разбирам,че и трите неща се правят за да се провери проходимостта на тръбите.Кога се прави стимулация,защото не искам да пропусна опитите и този месец.Лекарката ми не казва нищо,преглежда ме и толкова.Та каквото знам е от форумите,затова питам...Дайте ми някакъв съвет,помогнете ми защото ще се побъркам от болка,неизвестност и отчаяние.Благодаря ви предварително ,момичета и успех на всички тръгнали по този път!