0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

ivetod

• 591
  • Благодаря!
Re: Инсеминации през ноември и декември!
« Отговор #140 -: Декември 20, 2008, 10:06:36 am »
Ох Лидка, направо настръхнах като прочетох това, очите ми се напълниха с надежда. Утре сутрин ще направя теста, защото на упътването пише че е по-добре със сутрешна урина. Мнаго ти благодаря, за надеждата.
Прегръщам те и те желая много прекрасни мигове в очакване на бебчето ти. :bighug:
« Отговор #141 -: Декември 20, 2008, 13:19:06 pm »
БЛАГОДАРЯ ТИ ИВЕ!
ТРЯБВАШЕ ДА ИЗЛЯЗА,ТА НЕ КАЗАХ ВСИЧКО.СЕГА ПРОДЪЛЖАВАМ.
ТЕСТА ГО НОПРАВИХ 1 ДЕН ПРЕДИ ДА МИ ДОЙДЕ,КАКТО ПИСАХ ГОРЕ ИМАХ НЯКЯКВИ СТРАННИ УСЕЩАНИЯ В КОРЕМА,ОСВЕН ТОВА НЕ СПОМЕНАХ ,ЧЕ СТАВАХ ДА ПИШКАМ ПО 3 ПЪТИ ПРЕЗ НОЩТА,КАКТО И ДА ХАПНА НЕЩО(НИКОГА ПРЕДИ НЕ СЪМ ГО ПРАВЕЛА).БУДЕХ СЕ В 3 ПРЕЗ НОЩТАИ КРАЙ НА СПАНЕТО.НА РАБОТА ОТИВАХ КАТО ПАРЦАЛ.И ТАКА 3-4 НОЩИ И РЕШИХ ДА НАПРАВЯ ТЕСТА,КОЙТО СЕ ОКАЗА С 2 ЧЕРТИ (НЕ С ПЪРВА УРИНА)КАТО 1 ЧЕРТА БЕШЕ МНОГО,АМА МНОГО БЛЕДА.РАЗТРЕПЕРИХ СЕ НЕ ВЯРВАХ И НЕ БЯХ СИГУРНА.РЕШИХ НА ДР.СУТРИН ДА ПОВТОРЯ ТЕСТА С ПЪРВА УРИНА ЗАЩОТО МОЖЕ ДА ИМА ГРЕШКА.ОБАЧЕ НЕ ДОЧАКАХ СУТРИНТА .В 03.20 СЕ СЪБУДИХ С ТАКИВА ПОЗИВИ ЗА ПИШКАНЕ,ЧЕ ЕДВА СТИГНАХ БАНЯТА.НАПРАВИХ 2 ТЕСТ В ДЕНЯТ,КОГАТО ТРЯБВАШЕ ДА МИ ДОЙДЕ И ПАК БЯХА ДВЕ ЧЕРТИ,ЕДНАТА ОТ КОИТО МНОГО БЛЕДА.НА СУТРИНТА СЕ ОБАДИХ НА ДОК И ТАКА.....
ИСКАМ СЪЩО ДА ПОДЧЕРТАЯ,ЧЕ ИНСЕТО БЕШЕ НА 13 ДЕН ОТ ЦИКЪЛА НА СПУКАН ВЕЧЕ ФОЛИКУЛ.
twin СТИСКАМ ПАЛЦИ ТЕСТА ДА Е ГРЕШЕН.
А ЗАБРАВИХ ДА КАЖА ,ЧЕ МЕРЕХ БТ И БЕШЕ ВИНАГИ НАД 37.
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #142 -: Декември 20, 2008, 23:48:05 pm »
lidia7674 , честита радост. лека бременност и здраво бебче на финала.
никога не отстъпвай на принципите си!
*

ivetod

• 591
  • Благодаря!
« Отговор #143 -: Декември 21, 2008, 10:58:27 am »
Направих си теста днес - отрицателен...18 ден след инсеминацията.

Успех на чакащите!
« Отговор #144 -: Декември 21, 2008, 11:35:08 am »
КОФТИ...............ДАНО НОВАТА ГОДИНА ТИ ДОНЕСЕ ПОВЕЧЕ КЪСМЕТ.ВЯРВАЙ РАДОСТ ЩЕ ИМА.ВСЕ ПАК ДОКАТО НЯМА ЛЕЛКА ВИНАГИ ИМА НАДЕЖДА.ДАНО ТЕСТА ДА Е СГРЕШИЛ. :bighug:
*
« Отговор #145 -: Декември 21, 2008, 15:30:34 pm »
Иве,не се отчайвай,борбата продължава! :bighug:Повярвай,че Новата година ще ти донесе нов късмет!

« Отговор #146 -: Декември 22, 2008, 14:24:35 pm »
На 30 ден от цикъла тестът ми е отрицателен:( , а нямам признаци за менструация. Какво ще кажете за тест за ранна диагностика на бременност Presto, 2 са в кутийка? Пише, че 7 дена след акт, показвал резултат. Произведен е в Китай, дали мога да му имам доверие?
« Отговор #147 -: Декември 22, 2008, 15:40:53 pm »
queen_of_wind, с кръвен тест е най - точно. Престо съм чувала , че наистина показват 7 дена след акт , но пък на теб ти е 30 ден... На кой ден беше инсето ти?
« Отговор #148 -: Декември 23, 2008, 08:38:14 am »
15-ти и повторение на 17-ти. Поне да ми дойде, за да спра да го мисля.
*

ivetod

• 591
  • Благодаря!
« Отговор #149 -: Декември 23, 2008, 19:07:06 pm »
На 30 ден от цикъла тестът ми е отрицателен:( , а нямам признаци за менструация. Какво ще кажете за тест за ранна диагностика на бременност Presto, 2 са в кутийка? Пише, че 7 дена след акт, показвал резултат. Произведен е в Китай, дали мога да му имам доверие?
И при мен е така, инсеминация на 17 ден, в неделя прових тест - отрицателен, все още нямам лелка, както и каквито и дае ПМС...
« Отговор #150 -: Декември 23, 2008, 19:25:10 pm »
И при мен е така, инсеминация на 17 ден, в неделя прових тест - отрицателен, все още нямам лелка, както и каквито и дае ПМС...
КОЛЕДА ИДВА СЛЕД 2 ДНИ.СТИСКАМ ПАЛЦИ ДА Е НАЙ-ЩАСТЛИВА И НЕЗАБРАВИМА И ЗА ДВЕЧКИТЕ. tree2a :bfp1: :bfp1:
« Отговор #151 -: Декември 25, 2008, 07:57:14 am »

Всяко коледно пожелание може да се сбъдне ако вярваш истински в него.
Повярвай и то ще се сбъдне: най-хубавите моменти от тук нататък предстоят!
Весела Коледа!

*

ivetod

• 591
  • Благодаря!
« Отговор #152 -: Декември 25, 2008, 08:01:04 am »
Весела Коледа мили приятелки! Вярвайте и мечтайте, чудеса стават!
Благодаря, че ви има!
*
« Отговор #153 -: Декември 25, 2008, 20:34:13 pm »
Весела Коледа,момичета!Много сбъднати мечти и още повече усмивки!