0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Инсеминации през ноември и декември!
« Отговор #40 -: Ноември 09, 2008, 11:10:06 am »
Здравейте при нас нещата пак не са добре теста е :bfn:  :( и вече сме в депресия,незнам какво да правим с женами вече всиките ни надежди в тази тема свършиха,имаме още малко финансова възможност и ще пробваме в другата тема.Успех на всички.

Силно вярвам, че и нашите мечти ще станат реалност.
*

ivetod

• 591
  • Благодаря!
« Отговор #41 -: Ноември 09, 2008, 11:32:16 am »
Здравейте при нас нещата пак не са добре теста е :bfn:  :( и вече сме в депресия,незнам какво да правим с женами вече всиките ни надежди в тази тема свършиха,имаме още малко финансова възможност и ще пробваме в другата тема.Успех на всички.
Много съжелявам, не знам какво да кажа :bighug: просто вярвайте и бъдете сигурни, че ще се случи точно на вас и ще бъдете най-прекрасните мама и тати.
« Последна редакция: Ноември 09, 2008, 11:43:50 am от ivetod »
*
« Отговор #42 -: Ноември 09, 2008, 13:44:21 pm »

Даката много съжелявам за отрицателния резултат.Не се отчайвайте -битката е загубена но войната продължава.Късмет в другата темичка!
« Отговор #43 -: Ноември 09, 2008, 14:06:09 pm »
Даката , какви са точно проблемите при вас - мъжки фактор ли, хормонални нарушения ли, какво? Моят съвет е ако не сте правили имунологични иследвания , то да ги направите - антифосфолипидни  антитела и NK - клетки.
« Отговор #44 -: Ноември 09, 2008, 16:12:45 pm »
Здравейте при нас нещата пак не са добре теста е  :bfn: :(   и вече сме в депресия,незнам какво да правим с женами вече всичките ни надежди в тази тема свършиха,имаме още малко финансова възможност и ще пробваме в другата тема.Успех на всички.
« Последна редакция: Ноември 09, 2008, 16:14:53 pm от dakatabg »

Силно вярвам, че и нашите мечти ще станат реалност.
*
« Отговор #45 -: Ноември 09, 2008, 16:45:00 pm »
Е, Даката, недейте да се депресирате! Опитайте с ин витро! След толкова опити какво мисли вашата лекарка?

« Отговор #46 -: Ноември 09, 2008, 18:23:09 pm »
Днес ходих на преглед.Както се и опасявах че ще стане- фоликула не се е спукал  :(. Е,  дотук беше надеждата ми за този цикъл, другия пак ще пробвам. Но сега пък започнах да се притеснявам и за ЛУФ,ПКЯ, ендометриоза...Ами ако всеки цикъл досега е било така?! 8O И съм нямала овулация? Това че тестовете за ову винаги са отчитали пик на LH , изобщо не значи че фоликула се пука, нали? Знам, че най-добре да не се притеснявам предварително, когато това все още не е доказано, но тези въпроси не ми дават мира. А ние досега си мислехме че сме само с мъжки фактор.
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #47 -: Ноември 11, 2008, 10:50:15 am »
Здравейте ,момичета,и аз да се включа,след малко тръгвам за втората ми инсеминация,с надеждата че тази вече ще има щастлив край,7 год.се борим за бебче,надявам се че мъките ще свършат и ще забременея най-сетне.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
« Отговор #48 -: Ноември 11, 2008, 11:07:31 am »
Здравейте ,момичета,и аз да се включа,след малко тръгвам за втората ми инсеминация,с надеждата че тази вече ще има щастлив край,7 год.се борим за бебче,надявам се че мъките ще свършат и ще забременея най-сетне.
Хайде , успех , мила!Дано скоро се похвалите!
*
« Отговор #49 -: Ноември 11, 2008, 16:05:42 pm »

късмет и дано тази да е последната
*

ivetod

• 591
  • Благодаря!
« Отговор #50 -: Ноември 11, 2008, 16:34:25 pm »
Как сте момичета, които чакате? На мен днес ми е 18 ден от реинсеминацията, още няма лелка, но ми е много тежко на коремчето. Два вечера и тази сутрин имах еднократно при избърсване кафеникаво зацапване. Много се притесних.  Имате ли представа дали е предвестник на лелка? не съм спирала утрогестана. Страх ме е да направя тест. Ако ми идва, да идва, та да започваме всичко от начало...
« Последна редакция: Ноември 11, 2008, 18:36:19 pm от ivetod »
« Отговор #51 -: Ноември 11, 2008, 18:21:56 pm »
Иветод, направи си тест задължително, моята бременност започна с ярко кървене, така че ... действай, пък кавото е станало е станало  :crossfingers: Не оставяй нещата на случайността.
Успех Марина, дано скоро се похвалиш с  :bfp:, днес св.Мина е помагал!!!
Момичета /и момче/, чудесата се случват, пожелавам ви да изпитате удоволствието от раждането на вашите рожби!!!
Сега влача крачета за вас и пръскам "бременни вируси"
  :blowingdust: :blowingdust2:
*
« Отговор #52 -: Ноември 11, 2008, 19:06:19 pm »
Точно когато си мислите,че няма накъде и сте отчаяни и вземе,че стане дали ще е чрез арт процедури или нещо по леко или от само себе си,но е така.Всички ще успеете.
*
« Отговор #53 -: Ноември 11, 2008, 19:43:08 pm »
Как сте момичета, които чакате? На мен днес ми е 18 ден от реинсеминацията, още няма лелка, но ми е много тежко на коремчето. Два вечера и тази сутрин имах еднократно при избърсване кафеникаво зацапване. Много се притесних.  Имате ли представа дали е предвестник на лелка? не съм спирала утрогестана. Страх ме е да направя тест. Ако ми идва, да идва, та да започваме всичко от начало...

Не знам как издържаш да не си направиш тест.  :o
На мен ми е девети ден, ама нещо никакви симптоми за радостни вести нямам. Опитах днес да си направя в най-близката лаборатория кръвен тест, но ми казаха, че правели 1 седмица след закъснението?! Аз не спорих де, така или иначе е малко рано.
Надявам се да отмине зацапването и стискам палци за теста.  :) Мисля, че ако ще ти идва МЦ, идва и с утрогестан - но не съм сигурна.
*

Марина75

• 3039
« Отговор #54 -: Ноември 11, 2008, 19:50:31 pm »
Иветод,направи тест да си спокойна,може да не ти идва от Утрогестана и аз предната инсемин.го спрях на 16-тия ден и след 2 дни ми дойде,но го спрях при два последователни отрицателни теста.Не се страхувай каквото такова,то няма да се промени,но ако не си бременна не е желателно да се тъпчеш с хапчета.Моля те направи тест достатъчно вече ти е закъснял цикълът,дано да е станало,стискам палци да си бременна.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*

ivetod

• 591
  • Благодаря!
« Отговор #55 -: Ноември 11, 2008, 19:59:12 pm »
Благодаря момичета, утре като стана ще си направя. Когато докторката ми изписваше Утрогестана и тя ми каза, че като ще ми идва и с него ще ми дойде, ама...и това зацапване, но спирам да го мисля сега, а утре каквото сабя покаже
*

Марина75

• 3039
« Отговор #56 -: Ноември 11, 2008, 20:17:27 pm »
Благодаря момичета, утре като стана ще си направя. Когато докторката ми изписваше Утрогестана и тя ми каза, че като ще ми идва и с него ще ми дойде, ама...и това зацапване, но спирам да го мисля сега, а утре каквото сабя покаже
:crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bfp:

« Отговор #57 -: Ноември 11, 2008, 23:44:38 pm »
Маринка, силно стиснати палци от мен и много късмет и успех ти желая! Дано след 2 седмици да се похвалиш!
« Отговор #58 -: Ноември 11, 2008, 23:48:31 pm »
Време е за тест!Щом няма течение не губи надежда! И не спирай Утрогестана преди теста!
*

ivetod

• 591
  • Благодаря!
« Отговор #59 -: Ноември 12, 2008, 16:38:42 pm »
Момичета май ще ходя на поправка. Днес правих тест и е :bfn: У дома имам още един утре ще го направя за по-сигурно. Само не знам и ако неговия резултат е същия да спирам ли сама Утрогестана. Док каза че с него трябва да ми дойде, но не знам, не ми се чака вече...
« Последна редакция: Ноември 12, 2008, 17:10:20 pm от ivetod »