0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

mimij

кой е правил икси при Владимиров?
« -: Февруари 20, 2006, 14:02:13 pm »
ще ми се да разбера има ли хора, които са правили икси или инвитро при д-р Владимиров и да ги помоля да споделят опита си. Благодаря
*
« Отговор #1 -: Февруари 20, 2006, 15:01:22 pm »
Аз съм правила инвитро на естествен цикъл при д-р Владимиров. Незнам какво по-точно те интересува, но мнението ми за него е отлично.
*

Anonymous

« Отговор #2 -: Февруари 20, 2006, 15:03:59 pm »
интересува ми дали е успешен метода икси и има ли родени бебета от него
*

Anonymous

« Отговор #3 -: Февруари 20, 2006, 15:05:09 pm »
ще ми разкажеш ли повече за твоят опит. Успешен ли беше?
*
« Отговор #4 -: Февруари 20, 2006, 16:29:52 pm »
Със сигурност има успешни опити ИКСИ и ин вирто при д-р Владимиров и то доста, има статистика на сайта им.
Моят опит за съжаление беше неуспешен, но пак подчертавам, че беше на естесвен цикъл, т.е. без стимулация и имаше само една яйцеклетка, следователно и един ембрион.
« Отговор #5 -: Февруари 20, 2006, 18:26:41 pm »
Аз съм правила, но всичко е много индивидуално: веднъж може да се повлияеш добре от дадена стимулация, следващия -не... Един цял стимулиран цикъл е съвкупност от доста фактори . Така мисля аз. :balk_602:
*

oganche

• 957
  • Малката ми мацинка
« Отговор #6 -: Февруари 21, 2006, 09:59:02 am »
Аз направих първото си ИКСИ при Д-р Владимиров преди няколко месеца. За съжаление е неуспешно, но причините са ясни. Сега съм на лечение и след това ще опитам отново и пак при него.
Имам чувството, че всички при него забременяха, с изключение на хората, които лично познавам и ходим при него.
Заедно с мен се иксира и едно наше момиче-Даниела. Сега е бременна и красива.
Успех!

*

Anonymous

« Отговор #7 -: Февруари 21, 2006, 10:17:59 am »
ще ми разкажеш ли повече за причините, които са ясни и за какво се лекуваш? Ето и имейла ми  mimieneva@abv.bg  Разбира се ако не се притесняваш. Искам да преценя пхредварително шансовете си и евентуално да предприема необходимите действия
*

oganche

• 957
  • Малката ми мацинка

« Отговор #9 -: Февруари 22, 2006, 17:26:10 pm »
Аз правих икси при него през октомври и забременях. Мисля, че спокойно можеш да му се довериш.

*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #10 -: Февруари 23, 2006, 15:51:20 pm »
тия дни се запознах с една мацка, която е бременна в 5-ти месец от първо ИКСИ при Владимиров.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #11 -: Март 12, 2006, 13:49:43 pm »
А аз правих четвърти опит, все при него, но не се получава. Уж всичко е наред, но все не се получава. Но му вярвам и събирам пари за петия опит.
*
« Отговор #12 -: Март 14, 2006, 11:58:16 am »
Аз правих ИКСИ при Владимиров и макар, че беше неуспешно, мисля, че докторът си знае работата.
Следеше ме през ден, внимаваше много и това че не се получи при мен в никакъв случай не е негова вина.

Искрено го препоръчвам
В очакване ....