Kiwwi,Как са нещата? Оправят ли се? От моя 4-год. опит стигнах до извода, че оправия няма. Сигурно няма да ти харесат нещата, които ще ти кажа (както и на мен не ми харесваха когато едно време ми ги говореха), но само едно ще ти кажа - не ти трябва такъв мъж. Това е п....., а не мъж на място. Извинявам се много за грубия израз. Доколкото разбрах ти си правила всичко, за да се вижда той с детето си и накрая той се разделя с теб!?!? Глупак! Ами ако имаше някоя, която дори се радваше, че не им се пречка неговото дете, на която не й пука за детето?!? По-щастлив ли щеше да бъде?! Ама тия мъже не са добре, ама никак!!! Колкото повече им помагаш, толкова поече решават, че ти си пречката! И моля те стига го прехвалва това дете ... то е над 10 г. и има глава на раменете си. Ако иска само ще идва при вас или ще се обажда на баща си. Деца над 10 г. дори се изслушват вече в съда! А майката ... с риск да ме намразиш ще ти кажа, че от нейна гледна точка е права. Сега си помисли - тя не те познава, единствено знае, че си любимата на мъжа, който тя е изгубила и сега съжелява. Не се опитвай изобщо да си мила вече с детето (тя нали това иска). А мъжа ти е идиот, меко казано, след като вместо да го зарежеш и да си намериш някой свободен без дете ти се занимаваш с неговия проблем, той те зарязва в името на детето си...
! Преди да е станало късно намери си друг, може пък и проблема със забременяването ти да е именно, че имаш главоболия с този човек или проблема да е в него (има и мъжки втори стерилитет).... Сигурна ли си,че проблемът е само в теб! Той бори ли се да имате ваше дете??! Или се е вглъбил в идеята за първото си дете?! Ами ок - ако е мъж на място ще каже - аз обичам тази жена и ще бъда с нея, като искаш детето да не ме вижда и да не знае кой е баща му ок, твоя воля .... Така трябва да каже на въпросната майка, а не да й пелтечи как ще направи всичко възможно само и само да вижда детето.
При мен историята е подобна, но детето е без майка и роднините на майката се опитаха да му вземат детето, защото бил с мен... дори и до разни институции писаха ... и аз така глупачката (въпреки, че и аз си имам дете) все с проблема около неговото се въртях. После се завъртя едно колело - родителите на мъжа ми, които никога не са се разбирали с предишните си сватове сега направиха съюз против мен, с тази разлика, че не казват лоша дума против бащата - те били едно семейство - детето, бащата, родителите неговите и на майката... Аз съм излишната ... В началото той ме защитаваше от всички и дори се караше на детето да се държи добре с мен и да не слуша какви му ги приказват другите ....Разделяли сме се заради детето (бабата и дядото успяха да го направят - вмениха му чувство за вина, че бил с мен, а не с детето). После се събирахме дълго време, коренна промяна - вече и на кафенце сяда с въпросните баба и дядо. Детето било негово и ще го давал на когото си поиска (аз държах да не ходи при въпросните баби и дядовци, защото само развалят и объркват психиката на детето)... Вече чакаме и наше дете ... Очаквах топло и нежно отношение ... излъгах се ... Така, че бягай от този човек, докато не е станало късно! И аз се 1 месец плаках когато бяхме разделени и се молих каквото и да е всичко ще преглътна, само да сме заедно! ГРЕШКА!
Оглеждай се и си търси любовта, която ще ти помага да осъществиш твоите мечти, която ще те кара да се усмихваш, а не да плачеш!!! Бъди щастлива!