0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте!
« -: Ноември 03, 2008, 11:24:54 am »
Моят вьпрос е кьм модераторите на овулационният календар...Кога ще бьде пуснат в употреба помощникьт за измерване на базалната температура?Ако не се льжа беше предвиден доста отдавна като екстра в овулационния календар!?Благодаря!
*
Re: Здравейте!
« Отговор #1 -: Ноември 03, 2008, 14:07:14 pm »
Моят вьпрос е кьм модераторите на овулационният календар...Кога ще бьде пуснат в употреба помощникьт за измерване на базалната температура?Ако не се льжа беше предвиден доста отдавна като екстра в овулационния календар!?Благодаря!
За сега не мога да се ангажирам с прогноза кога ще има такава функционалност.

Поздрави
« Отговор #2 -: Ноември 06, 2008, 16:17:00 pm »
Отговора,който беше даден не е много задоволителен...мисля,че доста от потребителите на овулационният календар,а пьк и от мен се нуждаем от по-изчерпателен отговор.В края на крайщата,ако не може да се даде като екстра,може би е по-добре да се премахне,поне да не се дразним.Аз сьм потребител вече повиче от година и половина и тази функция все още я чакам,а и в овулационния календар си пише..."очаквайте скоро",ако не се льжа...Благодаря за вниманието!
« Отговор #3 -: Ноември 06, 2008, 16:46:50 pm »
Отговора си е добър според мен, като се има предвид, че хората които поддържат сайта го правят на добра воля и отделяйки от личното и свободното си време, и все пак не се занимават само с това. С оглед на това и да се иска по-изчерпателен и точен отговор няма как да стане. Така че не се сърди, търпение и всичко ще е наред :)
Иначе ако нещо не е ясно относно БТ и нейното измерване, питай и ще се разсясни !

« Отговор #4 -: Ноември 06, 2008, 19:13:24 pm »
Благодаря,Black_rose! :)