0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Да споделя .....
« -: Декември 20, 2004, 14:33:37 pm »
Това е ...
Мина със сигурност вече една година от безуспешно бебеправене  :cry: Миналата година по това време бях изпълнена с вълнение и очакване и трепет и дори усмивка, че много скоро мога да съм мама. Да ама не, някой реши че не точно така ще се развият събитията. Нищо де - месец, два три, че и повече дори живях с радостта от бебеправенето и очакването. Дори тази година януари месец бях страшно развалнувана, защото ако се беше получило бебчето, то щеше да се роди на моят рожден ден  :wink: Страхотно нали  :)

Давам си сметка, обче колко много неща научих за тази година, на колко момичета опитах дапомогна със съвет и добра дума, колко момичета пък помогнаха на мен - и се радва, радвам се че Ви открих и Ви познавам

За това реших да започна новата година не със самосъжаления и увиснал нос, а нови сили и готова за борба с всички трудности. Кой е с мен  :wink:

"С моя приятел споделяме всички проблеми. Често не успяваме да ги решим, но това, че сме един до друг, готови да се изслушаме, е единствената помощ която ни е нужна!"Линда Макфарлън
Да споделя .....
« Отговор #1 -: Декември 20, 2004, 15:01:18 pm »
О, Таня.
Мисля, че няма да съм единствената, която ще е с теб. И при мен измина година. Като се сетя в началото как съм ревала, че моя току викаше че иска, току ми вдигаше сканадал, че не съм го предупредила с решението си. После минаха 2-3 месеца и той официално си избра месец за бебеправене. И така от неединомислието до общото решение не сме се пазили изобщо.Като всеки месец като ми закъснееше бързах до аптеката за тестове. После ми поставиха диагноза. В началото на лечението пак си мислих, че всичко е много лесно. От два три месеца съм на тестове за ову, специални пози в леглото и т.н. общо взето съм пробвала всичко, което сте споделили всички останали.
И така всеки месец започва с надежда, която с всеки изминал ден нараства и после изведнъж всичко започва от начало. Аз от скоро съм във форума и откакто съм тук и срещам подкрепата на всички ви ми е много по-леко да преудолея мисълта за моя стерилитет. Макар че понякога тайничко пак си поревавам.
Вие сте ми огромна психическа упора.

- Сори, много дълго стана и може би безинтересно, но това ми е на сърцето
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

Да споделя .....
« Отговор #2 -: Декември 20, 2004, 15:21:24 pm »
аз съм с теб! и с всички останали, които имат нужда! :wink:
Да споделя .....
« Отговор #3 -: Декември 20, 2004, 19:29:52 pm »
:D И аз съм с теб и с всички останали  :o
Пожелавам за всичи момичета бебчета, бъдете силни и се борете по-добре нещо да правим по въпроса отколкото да лежим и да се самосъжаляваме това ме държи вече много години
Весели празници и .......................знаете какво :wink:
*
Да споделя .....
« Отговор #4 -: Декември 20, 2004, 19:32:48 pm »
и аз съм с вас.. и продължаваме  борбата през Новата година  :D
Дано тя ни е Щастливата!
 :D
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Да споделя .....
« Отговор #5 -: Декември 20, 2004, 20:32:29 pm »
Моето бебе трябваше да се роди на 6 декември. :cry:
Да споделя .....
« Отговор #6 -: Декември 21, 2004, 09:03:38 am »
Аз пък трябваше да имам 4 месечно бебе или да съм в 7-мия месец. Но годината е гадна - следващата ще е нашата година - чувствам го!
Матей - 1.04.2006 г
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Да споделя .....
« Отговор #7 -: Декември 21, 2004, 09:09:38 am »
Вчера видях една позната, която не бях виждала отдавна.
Изненадах се. Бременна е. С видимо коремче.
Зарадвах се, ама наистина се зарадвах, от сърце...
 :lol:  :lol:  :lol:
Може би защото много я харесвам.
Поиска ми се да и пипна коремчето за късмет, ама не посмях... :(
Боже, благодаря ти, не съм била толкова лоша...
Да споделя .....
« Отговор #8 -: Декември 21, 2004, 09:17:29 am »
Лали, скъпа, прочети, какво написах тази сутрин в темата за Коледа и виж дали си лоша!
Между другото май ми идва, макар, че е рано.
Матей - 1.04.2006 г
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Да споделя .....
« Отговор #9 -: Декември 21, 2004, 09:21:35 am »
Премести си мнението, ако искаш тук. Да не разваляме коледната тема.
Ама как ще ти идва :evil: ? Температурата ти още е висока, има шанс.
*
Да споделя .....
« Отговор #10 -: Декември 21, 2004, 09:33:16 am »
и аз съм с вас момичета :)
моите годинки са две, точно на нова година преди 2г. решихме, че ще си правим бебе, е не сме го направили още, но в никакъв случай немога да кажа, че съм отчаяна. Не съм човек дето се отчайва лесно, напротив, сега съм ядосана и съм твърдо решила да доведа нещата до край през следващите 12 месеца. Искам, моля се, умолявам там някой "горе", наистина 2005 да бъде нашата година :wink:
От цялото си сърце пожелавам на всички ни много бебета през новата година. :lol:
А това дали съм била по-добра, ами надявам се, поне се старая :wink:  :roll:
Да споделя .....
« Отговор #11 -: Декември 21, 2004, 09:35:34 am »
Незнам, но преди малко отидох до тоалетната и имаше кръв.
Матей - 1.04.2006 г
*

Лиа

Да споделя .....
« Отговор #12 -: Декември 21, 2004, 13:48:02 pm »
И аз съм с вас момичета. Ще се борим до край няма как. Дано 2005г. е по- успешна и щастлива за всички нас. :wink:
Да споделя .....
« Отговор #13 -: Декември 21, 2004, 15:16:52 pm »
Аз също се надявам тази година да е с повече късмет. Дано за всички ни има по едно бебче!
*

yana-v

• 1207
  • Ще порасна голяма!!!
Да споделя .....
« Отговор #14 -: Декември 22, 2004, 11:21:18 am »
Благодаря на всички, че Ви има, че взаимно си помагаме и борим за едно единствено нещо!!!
Вярно е ,че времето минава, но много се надявам да е за добро и да дойде за всички ни най-щастливия момент!!! :P
*

Starlet

Да споделя .....
« Отговор #15 -: Декември 22, 2004, 16:28:22 pm »
Аз пък чаках 2 години докато забременея и накрая като успяхме направих спонтанен аборт. Сега нямам търпение да минат поне 3 месеца за да започна отново :cry:
Да споделя .....
« Отговор #16 -: Декември 23, 2004, 21:13:34 pm »
Съпругът ми, аз и екипът на инвитро клиниката, която посещавам се опитваме вече година и половина да направим едно бебче, но то все не става. От шест години сме женени, но все отлагах заради кариерата си. Мислех, че като реша и съм готова, всичко ще бъде много лесно.
Скоро направих четвъртото си инсе и резултатът е никакъв. Всеки път това ме убива. Сега се чудя дали да продължа с инсетата или да направя инвитро. Добре че поне съпругът ми ме подкрепя. Съчувствам на всички ви и не се чувствам съвсем сама. Дано през новата година има повече детски усмивки около нас. :lol:

МОИТЕ САМОЕДСКИ СЛЪНЧИЦА
Да споделя .....
« Отговор #17 -: Януари 06, 2005, 14:19:47 pm »
аз се бях отчаяла елед миседа миналата година..... тя една година беше, дано наистина тази е по-плодородна, участието ми в клуба ми вдъхва надежди, ще се моля и за Вас.
url=http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=marialicheva][/url]