0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

kremoni

• 244
  • и аз искам бебе
Re: С надежда за много +++++++(24.11 - 1.12)
« Отговор #280 -: Ноември 30, 2008, 08:51:58 am »
Добро утро и от мен!!
Момичета,случвало ли ви се е да ви се промени аватара :balk_159: :balk_160:Вчера си го смених,а днес беше една лепната една простотия....направо съм изумена
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #281 -: Ноември 30, 2008, 10:14:26 am »
Добро утро,скъпи приятелки.
Въпреки бахъра навън се усмихва слънчице и създава добро настроение,
поне на мен слънцето ми действа така.
При мен и последната искрица надежда угасна-снощи пущината дойде,но аз си знаех де,теста така или инъче го показа,макар че на теста пише че точността е 99% и аз все се надявах да съм в този 1% и теста е неточен но.......
Утре съм на лекар да видим да не е останало някое заблудено непукнато фоликулче и започвам третата инсеминация,надявам се да е последната,дай Боже в Коледния месец и нашето чудо да стане,най-сетне да забременея,пък и на 22.12.съкровището има рожден ден,какъв по-хубав подарък от това да забременея.
Стига вече съм ви занимавала с мен.
Виолетка,хайде отчети се вече,мила,дано да е :bfp:
Малко дяволче,съжалявам за това което ти се случва,но горе главата другия мес.ще е нашия месец.
Лек и усмехнат почивен ден ви желая.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #282 -: Ноември 30, 2008, 10:19:28 am »
Добро утро момичета,дано приключим тази седмична тема с някое и друго++++++.Успех на всички очакващи и успешен улов на всички ловуващи :bighug:
*

kremoni

• 244
  • и аз искам бебе
« Отговор #283 -: Ноември 30, 2008, 10:45:10 am »
Марина ,съжалявам :balk_144: :bighug: :bighug:,дано всички от форума получим своето коледно чудо
« Отговор #284 -: Ноември 30, 2008, 10:57:56 am »
Добро утро и от мен.
Днес се очертава хубав, слънчев ден :D
Маринка съжалявам, винаги вярваме и се надяваме да сме в този 1%, какво да се прави, но по-добре е винаги да сме позитивни. Пожелавам ти наистина тази инсеминация да е последната и да те сполети това прекрасно Коледно чудо :D
Виолета какво става с теб? Държиш ни в напрежение. Стискам палци, теста да е +++ :D
Съгласнан съм с Вилили за новата седмична тема да е от Парси. Много ++++ ни донесе нейната тема :D
Аз вчера след като една приятелка хубаво ме нахока, че не съм казала на док, че правим опити за бебе при прегледа и така безотговорно :oops: :oops: :oops: си изпих лекарстава и ми надупчиха :cul2: :needleani: му звъннах да питам. Човека ми отговори съвсем любезно, че по принцип не било препоръчително тези лекарства да се взамат като се правят опити или жената е бременна, но в тежки случаи като моя е по-добре с тях, отколкото да си стоя с алергията и нищо да не правя, че поне се успокоих малко. Утре пак съм на преглед да видим какво ще стане, голям зор ще е докато разберем от какво се получи пустата уртикария, особено ако е от храна. :?
Лек и усмихнат ден на всички :P
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

« Отговор #285 -: Ноември 30, 2008, 11:03:04 am »
Здравейте,милички!Направих тест тази сутрин и отново беше отрицателен :(...не знам какво да си мисля вече...може би е някакво закъснение,а не бременост...ако бях  досега вече трябваше да покаже...дори и бледичка да е...ама няма... :?,а Т ми е добре...оф...много ми е гадно в момента...благодря ви на всички за подкрепата!!!
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #286 -: Ноември 30, 2008, 11:08:12 am »
Не си отчайвай,Виолетка,както всички тук казват-няма лелка има надежда.Ако не ти дойде до няколко дни и БТ се задържи висока направи още един тест,пусни и кръвен.УСПЕХ.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
« Отговор #287 -: Ноември 30, 2008, 11:08:58 am »
Виолета, незнам какво да кажа :bighug: . Толкава ти е хубава графиката, а и закъснение има, не вярвах че теста може да е отрицателен. И все пак докато няма М и Т е такава хубава има надежда, дано, дано да е рано за тест :grouphug2:
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

« Отговор #288 -: Ноември 30, 2008, 11:13:13 am »
violeta1974 , отиди на лекар за всеки случай , ако не ти дойде МЦ до няколко дни. Има ли някаква вероятност да си настинала , например? Колко ти е дълъг МЦ по принцип? С тази хубавата БТ поне е сигурно , че си имала качествена овулация.
 Аз миналия месец направих супер трифазна графика - никога не бях имала такава , но бях слагала Утрогестан. Бях сигурна , че е бременност... но нямаше такава.
*
« Отговор #289 -: Ноември 30, 2008, 11:15:34 am »
Здравейте,милички!Направих тест тази сутрин и отново беше отрицателен :(...не знам какво да си мисля вече...може би е някакво закъснение,а не бременост...ако бях  досега вече трябваше да покаже...дори и бледичка да е...ама няма... :?,а Т ми е добре...оф...много ми е гадно в момента...благодря ви на всички за подкрепата!!!
Не се доверявай на тестовете.Не винаги хващат ЧХГ-то толкова рано.Според мен,ако имаш възможност утре направи кръвен тест.Той ще ти покаже със сигурност.Успех мила :D
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #290 -: Ноември 30, 2008, 11:21:18 am »
Виолета1974 моля те не се отчайвай знам че ти е трудно тази неизвестност направо убива :(но знам че има и такива случаи,на някои жени им показва при по-голямо закъснение.Защо за твое спокойствие не си направиш и кръвен тест ,желая ти успех :goodluck:
« Отговор #291 -: Ноември 30, 2008, 11:30:25 am »
Аз живея в Амстердам,а тук процедурите са малко по-различни...за да изисквам от моят домашен лекар кръвен тест,трябва да имам поне закьснение от 7 дни,а тук няма частни лаборатории,както в България...благодаря ви...дано не дойде пущината...
« Отговор #292 -: Ноември 30, 2008, 11:35:42 am »
violeta1974 , отиди на лекар за всеки случай , ако не ти дойде МЦ до няколко дни. Има ли някаква вероятност да си настинала , например? Колко ти е дълъг МЦ по принцип? С тази хубавата БТ поне е сигурно , че си имала качествена овулация.
 Аз миналия месец направих супер трифазна графика - никога не бях имала такава , но бях слагала Утрогестан. Бях сигурна , че е бременност... но нямаше такава.
Нямам настинка,не употребявам и лекарства.Досега и аз не сьм имала такава хубава БТ и графика,затова бях почти сигурна,че този пьт е станало,но уви...теста си показва...а МЦ ми е по-принцип 26 дни,даже ако имам повиче сьрчица :)и по-кратьк 24,единствено става малко по-дьлаг ако сьм си на вакнция в Бьлгрия и нямам полов контакт до 30 дни е стигал,но това са относителни неща...според мен,де :)
« Последна редакция: Ноември 30, 2008, 11:50:18 am от violeta1974 »
*
« Отговор #293 -: Ноември 30, 2008, 12:03:40 pm »
Марина -съжалявам.Така се надявах за теб :( :bighug:
Момичета за седмичната утре -в 7:30 ще я пусна нямате проблеми.Толкова се надявам да съм ви пак на късмет :)

*
« Отговор #294 -: Ноември 30, 2008, 12:39:57 pm »
Маринче, съжалямва мила :bighug:. Дано следващия път се получи, ще стискаме палци.
Вили, жалко че няма как да направиш кръвен тест :?. Единственото, което остава е май да изчакаш да видиш колко ще продължи закъснението и веднага щом е възможно да отидеш на лекар, щом не може при по-малко от 7 дена.
По принцип няма значение колко дълги са били предишните ти цикли, щом са минали повече от 14 дни след Ову значи имаш закъснение, а и така като гледам Т не показва, че предстои М. И аз ще ти кажа традиционното изречение - Щом няма лелка, има надежда!

« Отговор #295 -: Ноември 30, 2008, 12:59:34 pm »
Вили, жалко че няма как да направиш кръвен тест :?. Единственото, което остава е май да изчакаш да видиш колко ще продължи закъснението и веднага щом е възможно да отидеш на лекар, щом не може при по-малко от 7 дена.
По принцип няма значение колко дълги са били предишните ти цикли, щом са минали повече от 14 дни след Ову значи имаш закъснение, а и така като гледам Т не показва, че предстои М. И аз ще ти кажа традиционното изречение - Щом няма лелка, има надежда!
Благодаря,миличка!
« Последна редакция: Ноември 30, 2008, 13:07:43 pm от violeta1974 »
« Отговор #296 -: Ноември 30, 2008, 13:25:37 pm »
Вили,щом я няма лелката  - надежда има!
Дано да ни зарадваш!
*
« Отговор #297 -: Ноември 30, 2008, 13:54:08 pm »
Вили здравей мила :). Не се притеснявай може би все още 4ХГ-то не нарастнало толкова че да може да се засече. Изчакай още 2, 3 дена и повтори ако температурата ти е все още висока- Дай Боже). Тука има едни тестчета ( които ти изписват - Zwanger) аз последният път бях с такива. Дори ми казаха че имало такива които ти изписват в коя Gест. седмица си! Пробвай ги ако все още не си разбира се.
 Ох, :crossfingers:  имам чуството че си бременна с тази хубава графика не може да не си!!!! Стискам палци и се моля за теб мила!!!!!
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
« Отговор #298 -: Ноември 30, 2008, 17:41:27 pm »
Вили здравей мила :). Не се притеснявай може би все още 4ХГ-то не нарастнало толкова че да може да се засече. Изчакай още 2, 3 дена и повтори ако температурата ти е все още висока- Дай Боже). Тука има едни тестчета ( които ти изписват - Zwanger) аз последният път бях с такива. Дори ми казаха че имало такива които ти изписват в коя Gест. седмица си! Пробвай ги ако все още не си разбира се.
 Ох, :crossfingers:  имам чуството че си бременна с тази хубава графика не може да не си!!!! Стискам палци и се моля за теб мила!!!!!
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
Блгодаря,Melody01!теста,който прaвиx е на DA Drogisterij(eigen merk),но утре смятам да си взема на Clear blu,мисля,че това е теста,който изписва zwanger,но дали е това е причината да показва отрицателен резултат,та нали всички тестове са на един и сьщ принцип... ще взема един,ако не ми дойде или не падне Т... :)
« Последна редакция: Ноември 30, 2008, 17:44:32 pm от violeta1974 »
*
« Отговор #299 -: Ноември 30, 2008, 20:27:52 pm »
Момичета, извинете невежеството ми, но какво е Zwanger?