0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
емоцията натделява
« -: Февруари 24, 2006, 23:36:46 pm »
всичко е защото написах какво ми се е случило при Ватев, е сдрусаха ме нервите, чудя се ква ли полза мога да има като изкарвам на яве всичко това- мислих , мислих - никаква.Ползата ако си мълча- пак никаква. Сега оспорват казаното от мен - добре, ама то има факти.
Е ако целта беше да разклатят психиката ми - не се увенча с успех, ако се цели да се стресна и да замълча - пак без успех. Но наистина отново се върнах във времето и се разплаках.Майка ми, която е жена на 65 години, няма нищо против и сега да се изправи пред него /и пред вас, защото и разказах/ и да зададе въпросите си.
Вероятно за много хора това е минало, да наистина е така, но то носи своите последствия, физически и психически.
Стигам до извода , че в наща мила държава е по добре да си мълчиш, за да не те плюват. Да, ама не / както казва наш известен журналист/, аз нама да си мълча. Всеки трябва да носи отговорности те си.
*
емоцията натделява
« Отговор #1 -: Февруари 25, 2006, 07:16:51 am »
Буба, миличка! Бъди силна! Разбира се, че има полза от твоя разказ. Та нали трябва да знаем на кого можем да доверим здравето, живота и надеждите си и от кого трябва да се пазим! Време е лекарите да се научат да носят отговорност за делата си.
Не се поддавай на анонимни провокации, не си заслужава. Горе главата и хич да не ти пука! Най-страшното вече е минало. Можеш да говориш за него, въпреки болката и обидата. Можеш да бъдеш полезна на момичетата тук и да ги предпазиш от грешен избор.
Подкрепям те изцяло!  :balk_21:
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
емоцията натделява
« Отговор #2 -: Февруари 25, 2006, 07:30:33 am »
Бубата, я се стягай и не се поддавай на анонимни провокации!!!
АЗ СПЕЦИАЛНО ТИ БЛАГОДАРЯ, ЧЕ РАЗКАЗА ИСТОРИЯТА СИ!
Ти има силата да се върнеш в тези кошмарни преживявания и аз те поздравявам за това. Истината трябва да се казва, пък провокатори и неверници винаги ще има.
Мисли за това, че поне едно момиче е прочело историята и е премислило дали да ходи там!
Само на едни човек да си помогнала, пак е добре!
*
емоцията натделява
« Отговор #3 -: Февруари 25, 2006, 07:44:53 am »
бубенце, моля те не си хаби нервите за хора, които не заслужават и още по-малко не смеят да си напишат името и да застанат зад думите си ! Ние те познаваме, вярваме ти и ти благодарим, че ни разказа историята си. Успокой се, моля те! Целувам те, миличка и се моля скоро всичко това да е зад гърба ти и да те радват само хубави преживявания !
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
емоцията натделява
« Отговор #4 -: Февруари 25, 2006, 12:06:04 pm »
Бубе,

помисли за всички момичета, които си предпазила от евентуална грешна стъпка. Тогава споделеното от теб се осмисля.

Трябва да призная, че от четенето по форумите  в Дир-а бях създала впечатление, че Ватев е лекар, на който можеш да се довериш. Дори си мислих да го посетя , за мое щастие обсъдих тази идея с човек, който много уважавам. Доверих се и не съжалявам.

Благодаря ти ,за смелостта, че рискува да преживееш всичко отново, дори  беше наранена но сподели преживяното с всички нас. :bighug:

Бог да те благослови!

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
емоцията натделява
« Отговор #5 -: Февруари 25, 2006, 12:11:19 pm »
Бубе,

Няма да мълчиш! И никой от нас не трябва да си мълчи! Затова сме се събрали тук и в това сдружение - за да излезем от анонимност, да не мълчим и да се опитваме да помагаме на себеподобните си!
Бъди горда от това, че с разказа си помагаш на други да не попаднат в същия капан като тебе и не си мисли, че някой ще повярва на гнусните намеци на анонимната личност (която според мен има психични отклонения), че думите ти не са правдиви!

Такива същества не разбират, че така си рият в собствената зурла! Те ако разбираха, нямаше да са на тоя хал...
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
емоцията натделява
« Отговор #6 -: Февруари 25, 2006, 12:16:29 pm »
Бубе, бъди сигурна, че си постъпила добре. Напълно те разбирам, защото и аз съм преживяла нещо подобно, благодарение на един "доктор".
Прави каквото трябва, следвай плана, който си начертала и ще видиш, че съвсем скоро всичко ще бъде наред и в теб ще тупти едно мъничко сърчице :)
целувки
*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
емоцията натделява
« Отговор #7 -: Февруари 25, 2006, 12:24:05 pm »
Бубе аз явно съм пропуснала да изчета тези провокации, но знай едно нещо от мен. Със сигурност нетрябва да си мълчиш. Много хора ме ненавиждат заради това че говоря направо без заобикалки, без преструвки и въпреки това смея да твърдя, че много по-ценни хора ме обичат заради тези ми качества. Не се поддавай на никакви провокации и не се обиждай от неграмотни и тъпи хора.  :balk_21:
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
емоцията натделява
« Отговор #8 -: Февруари 25, 2006, 18:40:00 pm »
Бубе, аз също ти благодаря, че сподели с нас историята си. Възхищавам се на смелостта ти и смятам, че постъпи правилно. От все сърце ти желая успех.
Житейски закон е:
Когато една врата се затваря,
друга се отваря пред нас.
Трагичното обаче е,
че човек гледа само към затворената врата
и не обръща внимание на отворената.
*
емоцията натделява
« Отговор #9 -: Февруари 25, 2006, 19:32:31 pm »
момичета, БЛАГОДАРЯ ВИ, истинско удоволствие е контакта ми с вас.
Вчера, наистина доста си бях раздрусала нервите, минаха ми през мозъка милион "простоии", още веднъж ви благодаря, че ме разбирате, вярвате и подкрепяте.

Целувам ви всички.
*

kareliya

• 542
  • Ако живота ти поднесе лимон,направи си лимонада
емоцията натделява
« Отговор #10 -: Февруари 25, 2006, 19:33:54 pm »
:balk_47: Браво миличка,их искала и аз да бъда понякога толкова смела.
*

tedi91

• 275
  • Аз обичам моя съпруг!
емоцията натделява
« Отговор #11 -: Февруари 26, 2006, 10:58:51 am »
Бубе,искренно сьжалявам за преживяното от теб!
Сигурна сьм,че лошото е зад гьрба ти.
Ти определено си силен човек.Гледай само напред! :balk_103:

емоцията натделява
« Отговор #12 -: Февруари 26, 2006, 12:33:44 pm »
Бих искала да прочета публикацията, ако може да ми кажете къде да я намер. Аз изключително харесвам силни хора, откровенни, хора който не се претисняват да кажат какво мислят, старая се и аз да бъда от тях и мисля че се живее много по лесно по този начин. :D

емоцията натделява
« Отговор #13 -: Февруари 26, 2006, 14:13:00 pm »
*
емоцията натделява
« Отговор #14 -: Февруари 26, 2006, 14:21:23 pm »
Мила Бубе,аз пуснах темата за ин витро при Ватев и ти беше човека който открито и честно сподели преживяната болка и травма.Възхитена съм от силата и смелостта ти да разкажеш цялата си история за което мога да ти кажа едно голямо БЛАГОДАРЯ.Аз съм за това всеки открито да споделя своя опит при един или друг лекар за да  се предпазим от грешки и неприятни последици.Четейки из форумите останах с добри впечатления за Ватев,но уви.Твоята история е поредното доказателство за безхаберието и безотговорността на някои хора които спекулират с проблемите ни с цел забогатяване.Това ще продължи докато не се установи регламент и контрол върху дейността на ин витро центровете.Като попитам колко струва една  ин витро процедура в даден център,започват едни обяснения с колко качествени среди работели,колко скъпи консумативи употребявали и т.н и т.н.обаче какво ни гарантира на нас ,че наистина е така?Всички знаем,че това е скъпа процедура но каква е гаранцията за качеството питам аз?
Мога да пиша много още,но искам най-сърдечно да благодаря на вас момичета ,които ежедневно пишете в този безценен клуб и давате много полезни съвети.На теб Бубе желая успех в борбата и скоро да целуваш малко розово бебче. :stroller:  :lol:  :lol:  :lol:
*

lidia

• 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
емоцията натделява
« Отговор #15 -: Февруари 26, 2006, 14:55:35 pm »
Бубе да не си посмяла да се ядосваш. Когато човек си свърши работата ще го хвалят, когато не си я свърши или по лошо както в твоя случай(не искам да давам определения че много нецензурни и...), ще си носи последствията. Правилно постъпи и от сега само усмивки и напред.
Щом няма закони , господ гледа. Той забавя но не забравя да знаеш :wink:. Хайде усмивки и да не ти пука.
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0
емоцията натделява
« Отговор #16 -: Февруари 26, 2006, 15:53:06 pm »
Първо благодаря на little_rabbit че ми пусна статията да я прочета. Докато я четох се разплаках, не мога да повярвам че извадих такъв късмет. 2002 г. Карагьозов от майчин дом след цветна снимка стигна до извода че съм за "бебе в епруветка" като по същият начин ме посъветва да отида в отсрещната сграда. Не отидох - съпругът ми ме посъветва да го питам дали проблемът неможе да се оправи с операция. Отговорът беше че ще ми струва повече от колкото инвитро. Както и да е, съгласихме се за операция която протече под негов контрол + д-р Борисов. Операцията е неуспешна и след втора снимка на тръбите, има по-голяма непроходимост на едната тръба а другата изобщо не се вижда да я има. Карагьозов беше на мнение че трябва да отида в отсрещната сграда за инвитро, но аз се отказах до този момент. Сега чакам резултата от здр. каса но не си и помислям да ходя там. Имам чувството че той е на процент от пациентките който е пратил там.

емоцията натделява
« Отговор #17 -: Февруари 27, 2006, 10:29:09 am »
Бубе, мила, чак сега прочитам какви са ги писали...

Миличка, ние всички сме ти много благодарни, за това, което сподели с нас, за да ни предпазиш от лоши преживявания като твоите...

Съчувстваме ти за болката и сме с теб и те подкрепяме....

Една гореща  :bighug:  и хич да не ти пука от злобарите

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
емоцията натделява
« Отговор #18 -: Февруари 27, 2006, 12:13:10 pm »
Адашче :D, поздравявам те за смелостта! Трябва всички хора да са като теб! Много съжалявам за това, което си преживяла. Дано успееш да преодолееш неволите си и от тук насетне ти желая само щастие.:D  
Голяма :bighug: и от мен!
*
емоцията натделява
« Отговор #19 -: Февруари 27, 2006, 14:09:52 pm »
Бубе,
мисля, че разказвайки твоята история много момичета ще направят изводите си сами за себе си. Все пак всеки има глва на раменете си, за да прецени дали ИСКА да повярва на това, което си описала; дали иска да го подмине просто така или пък да се втурне да те "оплюва". Аз лично искрено съжалявам за всичко, което ти се е случило. Знам, че най-боли, когато психическата мъка е съчетана и с физическа. Мисля, че си силен и отговорен човек, със страхотна воля и амбиция да успееш. Възхищавам се на куража, който си имала тогава, възхищавам се на куража, който прояви и сега, за да преживееш наново този ужас, разказвайки всичко това. Не си струва да се оправдаваш, доказваш или изобщо да отговаряш на някакъв си гост, който едва ли персонално е минал през подобна процедура. Защото според мен няма жена, която минавайки през АРТ да подходи безотговорно към себе си в следващите месеци неинтересувайки си какво се случва с нея или с бебето. Такова твърдение или по-скоро обвинение може да отправи единствено "специалист", на който разбира се пациентите са му виновни, че нещо се е объркало. /или че не си е свършил работата както трябва/
Благодаря ти, че сподели твоя горчив опит от този ....хм..."доктор". Благодарение на теб, аз лично няма да стъпя там.
Определено мисля, че ползата от това, че не премълча тази история е ОГРОМНА както за мен, така и за още много заблудени двойки.
Още веднъж- БЛАГОДАРЯ ТИ!