0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Stela74

• **
  • 139
  • не ми трябва огън,а малка свещица...
ЕТО НЕЩО И ОТ МЕН
« -: Февруари 24, 2006, 23:49:51 pm »
.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
*

Stela74

• **
  • 139
ЕТО НЕЩО И ОТ МЕН
« Отговор #1 -: Февруари 25, 2006, 01:01:22 am »
............................................................ :oops:  :oops:  :oops:
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
ЕТО НЕЩО И ОТ МЕН
« Отговор #2 -: Февруари 25, 2006, 07:24:28 am »
Най-много да те хване птичият грип с тези яйца :wink:
Не вярвай на такива измишльотини.
Аз първият път заченах като правих секс, а вторият път се надявам този месец с инсеминация :wink:
ЕТО НЕЩО И ОТ МЕН
« Отговор #3 -: Февруари 25, 2006, 08:45:34 am »
Цитат на: Lali
Аз първият път заченах като правих секс, а вторият път се надявам този месец с инсеминация :wink:

Това ми хареса  :lol:

Лали, късмет!!!
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
Re: ЕТО НЕЩО И ОТ МЕН
« Отговор #4 -: Февруари 25, 2006, 10:50:53 am »
Цитат на: sk-sk
ЛЕЛЯ МИ ...

Ако слушаш леля си, ще станеш алкохоличка. А не искаш това, нали? Искаш само да имаш деца.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*

lidia

• 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
ЕТО НЕЩО И ОТ МЕН
« Отговор #5 -: Февруари 25, 2006, 11:25:13 am »
Цитат
Ако слушаш леля си, ще станеш алкохоличка

:lol: :lol: :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0
*

Stela74

• **
  • 139
ЕТО НЕЩО И ОТ МЕН
« Отговор #6 -: Февруари 25, 2006, 12:31:11 pm »
......................................................................................................
ЕТО НЕЩО И ОТ МЕН
« Отговор #7 -: Февруари 25, 2006, 12:39:23 pm »
Цитат на: sk-sk
МЕРСИ ВСЕ ПАК!!!

Мила не се сърди....съгласи се че рецептата куца......а и едва ли тя е била причина за зачеването.......кажи ми с какво тази рецепта ще помогне при установения мъжки фактор-както сме ние?!?!?може би трябва да давам на него да го пие???........прави излседвания ако имаш проблеми и не експериментирай с разни рецепти върху тялото си.
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
ЕТО НЕЩО И ОТ МЕН
« Отговор #8 -: Февруари 25, 2006, 12:44:23 pm »
забрави "рецептите" на леля си, баба си, комшийката Гина и врачката Пена!
проблемно забременяване не се лекува с билки, яйца, зелки, коняк, баене и леене на куршум!

все пак сме в 21-ви век, нали?
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!