Беше преди време ,преди много време.Бях момиче,малко момиче,което си мислише ,че няма нищо по лесно от това да се забременее... КАзвах си "Само да порасна и ще имам много деца" Е вече пораснах и това което се губи от някогашните мечти са децата.
Все по-често и по-често чета за болката на все повече и повече жени,които са в очакване на своето бебче,а то така и не се появява.... Питах се какво ли е чувството ,каква ли е болката и днес разбирам че чувството е ужасно,а болката жестока.
Вече седми месец и моето бебче не се появява,опит след опит ,неуспех след неуспех-сълзи,въпроси и много лекарси кабинети... Много от вас може би ще си кажат "Та какво са само седем месеца?!" Да знам че има двойки които опитват в продължение на година ,две ,но истината е че дори един месец на разочарование е прекалено болезнен.Вече полудявам.Как се справяте с това,как намирате сили да продължите?Живота ми се преобърна,дните ми са отнесени и сълзливи,нощем не мога да спя,изгубих съня си още преди месеци.В мен се появи чувство ,че съм просто непълноценна.Всичките ми приятелки забременяха буквално от първия път и на тях им е прекалено лесно да кажат "Какво го мислиш толкова",но само човек който се е сблъскал с това знае ,защо го мисля.Това очакване всеки месец,тази надежда че този път се е случило и това разочарование от появата на поредния МЦ-на моменти ми се струпва в повече.Вървя по улиците и виждам само бременни жени около мен,пускам тв-то и попадам на бредаване за майки,бебета,бременност.Решавам да разнообразя с някой филм ,но и там героинята просто е забременяла.Опитвам се да се държа,да бъда силна и си казвам "И при мен ще се получи",но има моменти,когато никак не вярвам че ще е така.И понякога ме е страх,много ме е страх.Знам че темите,като тази са много,съжалявам че моята е поредната,но имах нужда да споделя с хора,които са се сблъскали с това и знаят истински как се чувствам.Пожелавам на всяка жена да стане един ден,най-прекрасната мама.След цялата мъка трябва да дойде и щастието ,нали?!Ето какво е моето коледно желание ,да стана и аз мама.....